Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΟΧΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!

Τι να πω τωρα! Οτι προκειται για ιεροσυλια; Για ασεβεια; Για αλλη μια ξεφτιλα των θεσμων, των αξιων, των ιερων και των οσιων; Δεν ξερω ειλικρινα πως να εκφραστω, χωρις να βρωμισω το χωρο μου!

Μιλαω για το πορισμα σχετικα με τις ευθυνες για τις καταστροφικες φωτιες στην Ηλεια το καλοκαιρι του 2007. Δυο ολοκληρα χρονια το ψαχνουν, διαβουλευονται, ξανα-μανα-διαβουλευονται, πληρωνονται απο τα λεφτα του φορολογουμενου για τις ερευνες αυτες, για να μας πουν τελικα τι; ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Καμια ποινικη ευθυνη λεει δεν βρεθηκε! Ουτε στο δημαρχο Ζαχαρως, κο (ο Θεος να τον κανει) Χρονοπουλο, που ειχε λαβει επιχορηγηση για να διανοιξει αντιπυρικες ζωνες και δεν το εκανε ποτε, ουτε στην πολιτικη ηγεσια (καλα, τωρα κατι ειπαμε!), ουτε στο πυροσβεστικο σωμα, ουτε καν στους υπευθυνους της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας για το θανατο των 3 εποχικων δασοπυροσβεστων!
Κατα την αποψη του πορισματος- που σημειωτεον εκδοθηκε την 27η Σεπτεμβριου, αλλα δεν δοθηκε στη δημοσιοτητα παρα μονον μετα τις εκλογες (τωρα να θεωρησω την ημερομηνια που εκδοθηκε τυχαια; αντε να τη θεωρησω, μια και ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος)- οι ακραιες καιρικες συνθηκες των ημερων εκεινων ειναι υπευθυνες για το ολοκαυτωμα που βιωσαμε! Εξαλλου, βρεθηκαν και μηχανισμοι εκρηκτικοι σε διαφορα σημεια, που παραπεμπουν σε εμπρησμο, οποτε αυτο το γεγονος σε συνδυασμο με τον "στρατηγο ανεμο", οδηγησαν στα τραγικα γεγονοτα που ολοι θυμομαστε!
Οχι! Δεν φταιει ο κρατικος μηχανισμος, ο οποιος λειτουργησε αψογα!!!
Οχι! Δεν φταιει η αναλγησια της τοτε, αλλα και των προηγουμενων κυβερνησεων, που δεν εχουν κανει τιποτα στον τομεα της προληψης!
Οχι βρε!!! Δεν φταιει κανεις λεμε, ηταν εξω απο ανθρωπινους παραγοντες ολο αυτο, δεν θα μπορουσε να αποφευχθει!!!

Για του λογου το αληθες, για να δειτε ιδιοις ομασοι το πορισμα, μπειτε εδω: http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/2009/10/blog-post_9682.html.

Καλα, δεν υπαρχει ιχνος ντροπης;;;!!!! Εκει, εκτος απο τις ανθρωπινες περιουσιες και τους κοπους μιας ζωης που καταστραφηκαν, εκτος απο το πολυτιμο οξυγονο που στερουμαστε, εκτος απο την λεηλασια του περιβαλλοντος, ΧΑΘΗΚΑΝ ΖΩΕΣ!!!! Ε Ξ Η Ν Τ Α Τ Ρ Ε Ι Σ συνανθρωποι μας αφησαν την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους πνοη σε εκεινη την κολαση και μας λετε οτι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;!!! Δεν εχω λογια να εκφρασω το αισχος σας!!!! Αφηστε ρε ρεμαλια και κατι ορθιο! Αφηστε μας και λιγη πιστη, λιγη ελπιδα! Ολα τα ρημαξατε, θα μας ρημαξετε και την αξιοπρεπεια τωρα;;;!!!

Ε ΟΧΙ!!!! ΑΡΝΟΥΜΑΙ! Εγω θα επιμεινω...καπου, μεσα σε ολο το βαλτο, θα υπαρχει καποιος τιμιος δικαστης, καποιος αξιολογος εισαγγελεας, καποιος εντιμος δικηγορος! Κι αν τους βρω, αν τους βρουμε δηλαδη με τα παιδια τα υπολοιπα-γιατι εγω μονη μου δεν..., οι μηνυσεις που συζητουσαμε εδω, θα γινουν και οποιος εχει τα κοτσια ας ακολουθησει! Δεν εχει ξεχαστει το θεμα, επειδη δεν το αναφεραμε ξανα, απλα χρειαζεται χρονος και προσεκτικα βηματα. Αν τελικα μπορεσουμε να το προχωρησουμε, εννοειται οτι θα ενημερωσω και απο εδω... και οσοι πιστοι προσελθετε!

Τωρα αντε να βρεις τραγουδι να ταιριαζει με αυτην την κατασταση! Εμενα το μονο που μου ερχεται ειναι εκεινο το συνθημα "ενα μπ----ε...ενα μπ-----λο ειμαστε"!!
Τεσπα...δεν μπορω να μη βαλω musica...

Παλιο, αλλα επικαιρο...δυστυχως!




Επισης...


Αθανατε Στελιο!!...


Αυτα! Απο μενα...πεταλουδισια φιλια!

38 σχόλια:

  1. καλησπερα πεταλουδιτσα
    δικαιο κ λογικο το ξεσπασμα σου..
    την συγκεκριμενη ειδηση την διαβασα σε πολλα μπλογκς κ εμεινα αφωνος..
    δεν ξερω αν υπαρχει δικαιοσυνη οπως κ εσυ διερωτάσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @laplace
    Αστα Ρομποτακο! Αλλα, εξακολουθω να πιστευω πως οσο πιεζουμε, ολο και κατι περισσοτερο θα καταφερνουμε...
    Καλησπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λολολ σωστά για τα τραγούδια..
    να πω ότι περίμενα κάτι άλλο;
    Όλοι την ουρά τους απ'έξω.. όπως συνήθως.. σε μια Ελλάδα που ακόμη κλαίει για όσα χάθηκαν.. και όχι μόνο τότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκιά Χριστινούλα!
    Μαζί σου θα μαι. Βάλε κι εμένα μέσα με τους υπόλοιπους μπλόγκερς.
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το διάβασα μόλις πριν λίγο. πώς δεν φταίει κανείς; ο άνεμος!
    τι να πει κανείς;;
    καλησπέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ηφαιστιωνας
    Ε ναι! Περιμενα κατι αλλο! Κατι καλυτερο! Κατι περα απο την αλητεια!
    Τεσπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @bear
    Τωρα να σου πω οτι δεν ειχα καμια αμφιβολια για σενα;;;
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδη με διαβαζεις θα εχεις καταλαβει ποσο πολύ εχω επιμείνει σε όσα συνέβησαν στην Ηλεια ΑΛΛΑ και στην ΕΥΒΟΙΑ εκεινες τις μερες που να μη ξεχναμε χάθηκαν 12 ζωές και εκει εκτος απο τις 63 της Ηλειας.
    Το διαβασα χθες και ηταν κατι πολυαναμενομενο και συναμα μη προκλητικο.Δεν ειναι κουκλα προκλητικο και εξηγουμε...

    Οταν κατι σε ενοχλει το στελνεις στο διαολο..
    Στην Ηλεια το 2007 στις εκλογες πρωτο κόμμα ηταν η Ν.Δ με ποσοστο αν θυμαμαι καλα 43% και το Πασοκ με 41%..αρα οι μισοι πολιτες του Νομου δεν ριξαν ευθυνες στο κυβερνων κομμα και στις υπηρεσιες της που τους καψαν τα παντα..ακομα και τις οικογενοιες τους..Αρα εγω κουκλα γιατι να τρελαθω..;Οταν οι ιδιοι οι κατοικοι ψηφιζουν αυτους που τους καίνε;(..ειλικρινα συγνωμη για του υφος αλλα για την Ηλεια μιλαω σχεδον σε καθε αναρτηση και το ξερεις,και αυτη τη στιγμη εχω τρελαθει,οχι με σενα βεβαια..)..Γιατι να μην ειναι αναμενομενο ο μη καταλογισμος ευθυνων;το προφανες εγινε..

    Εσενα και εμενα και μερικους ακομα που θα τρελαθουμε δεν τους νοιαζει(..και αντε εμενα δε ψηφισα και για πολλους δεν εχω λογο),για ολους τους υγεία σκεπτομενους ανθρωπους που ψηφισαν πότε νοιαστήκαν;

    Εδω και 2 χρονια οι κατοικοι στο Μιστρο Ευβοιας που τυγχανει να ειναι το χωριο μου και το ξερω αυτο που θα πω,ζητανε μετα τη πυρκαγια του 2007 που κάηκαν 6 παλικαρια να φτιαχτουν αντυπυρικες ζώνες,να κανουν αντιπλυμμυρικα εργα γιατι η μορφολογια του εδαφους ειναι τετοια που θα φερει το βουνο ολο κατω..ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ..;Πριν 1 μηνα ολοι ειδατε στις τηλεορασεις τι εγινε στη πλημμυρα στο Μιστρο..καταστραφηκε το μισο χωριο..ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΚΟΥΚΛΑ(..Και παλι συγνωμη..)

    Εδω και 2 χρονια περιββαλοντικες οργανωσεις και ανθρωπιστικες μοναδες ζητανε με επωνυμες καταγγελιες το καταλογισμο ευθυνων για τις 2 φωτιες..ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ..

    Εδω και 2 χρονια ζητανε όλοι να μαθουμε που πηγαν τα λεφτα που εδωσε ολος ο κοσμος για τη Πελοππονησσο,και δεν υπαρχει ενα ΑΡΧΙΔΙ να κατσει και να πει αναλυτικα που πηγαν και πως αξιοποιηθηκαν τα λεφτα..Βαρεθηκα να ακουω οτι τα λεφτα τα τρωνε..Αυτα εμενα κουκλα με τρελαινουν και οχι ο μη απολογισμος ευθυνων..αυτος ποτε δεν υπηρχε,και ποτε δεν θα υπαρχει..
    Και επι Πασοκ τα ιδια γινοντουσαν..

    Για ενα πραγμα ντρεπομαι σαν ανθρωπος..που ολοι αυτοι οι ανθρωποι απο ψηλα που καηκαν και ψηθηκαν ζωντανοι(..το λεω ετσι σκληρα γιατι ετσι ειναι..)καηκαν για να σωσουν τα υπαρχοντα τους οι ανθρωποι και να σβησουν τη φωτια..αντι να την αφησουν να καουμε ολοι μας,που ουτε τους σεβομαστε,αλλα παιζουμε και στη πλατη τους χρησιμοποιοντας τους για τα ωφελη μας(..δες φωτια στο Μαραθωνα,τι μας λεγαν;..οτι εδω ο κρατικος μηχανισμος λειτουργησε σωστα και δεν ειχαμε νεκρους..εκει να δεις πως μας υπολογιζουν..)

    Για τη Παρνηθα ακουσες κανεναν να μιλαει για τα σπιτια μου φυτρωσαν..;

    ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(..Που δεν ειναι Δημοκρατια αλλα θα μιλησω με τη γλωσσα τους,αφου ετσι λενε οτι εχουμε,ε τοτε ΝΑΙ δημοκρατια εχουμε..)

    Να καουν ολα..ολα..τιποτα να μη μεινει..αφου δεν τους νοιαζει οτι στον ουρανο αυτη τη στιγμη καηκαν και υπαρχουν ανθρωποι,να μην μεινει ελατο για ελατο..πλεον δεν με απασχολει...

    Και παλι συγνωμη για το υφος..
    Αντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @basnia
    Ε ναι! Κοτζαμ στρατηγος ειναι αυτος! Να μην αναλαβει την ευθυνη;
    Καλησπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @artistz
    Μη ζητας συγνωμη! Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο! Οσο υπαρχουν μικρα και μεγαλα συμφεροντα, τιποτα δεν αλλαζει!
    Και το τραγικοτερο ολων; Οι περισσοτεροι απο οσους φωναζουν κατα καιρους και διαμαρτυρονται, αν τους δοθει μια ευκαιρια να βολευτουν, θα τα ξεχασουν ολα! Τοση μικροψυχια και τοσο κοντοφθαλμοι ανθρωποι! Δεν πειραζει που στην ουσια θετουμε τις βασεις να μην εχουν ΤΙΠΟΤΑ τα παιδια μας, αρκει που ΤΩΡΑ βολευομαστε! Ποσοι εχουν ΑΡΧΙΔΙΑ να κρατησουν τις αρχες τους και μπροστα στην πηγη; Ουτε για μενα την ιδια δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια!
    Οποτε, ΝΑΙ εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έλα ρε πεταλούδα

    που κολλάς τώραααα?

    σήμερα πήγαν τα ΜΑΤ στο Γραμματικό να φτιάξουν το ΧΥΤΑ...

    ποιος θυμάται το 2007?

    εγώ το θυμάμαι πάντως (κεντρική φωτό στην κορυφή του blog μου)

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @γιαννης
    Σωστα Γιαννη μου! Τι σκαλιζω κι εγω τωρα! Τελικα, πρεπει να μαθω να ξεχναω, αλλιως δεν τη βγαζω καθαρη...

    Παντως, αφου εστω και καποιοι λιγοι θυμομαστε, ειναι κι αυτο μια παρηγορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια σου ρε πεταλούδα..
    μέσα κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστινάκι μου είναι να μην εξοργίζεσαι; Τα συνθλίψαμε όλα πια, ούτε ίχνος σεβασμού απέναντι στους νεκρούς αδικοχαμένους συνανθρώπους μας!! Μαζί σου και εγώ(σχετική ήταν και η πρώτη μου ανάρτηση, διάβασε όταν μπορέσεις το ποίημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @φοιβη
    Καλημερα! Αντε να δουμε τι θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @meta
    Ολα ισωμα! Τιποτα μη μεινει ορθιο!
    Θα μπω να το δω Μετα μου, ψαξε για σχολιο μου!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα οι υπεύθυνοι βρέθηκαν! Είναι η έλλειψη συρματοπλεγμάτων (γι αυτό σπεύσανε τώρα να φυτρώσουν παντού) και τα πεύκα (ενώ αν ήταν ελιές...).
    Τι άλλο να πει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @kitsos mitsos
    ΑΑΑ! Πες ετσι να ησυχασω! Γιατι η φωτια ως γνωστον αποφευγει την ιερη ελια, λογω ιεροσυλιας! Χωρια που μολις δει συρματοπλεγμα αλλαζει δρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλά, εγώ νόμιζα πως είχαν βρεθεί οι ένοχοι:
    στην Ηλεία μια γιαγούλα που έβραζε κόλυβα, και στο Γραμματικό Αττικής ένας αγρότης που πήγε με οινόπνευμα να κάνει εντριβή στο γαϊδαράκο του που είχε κρυολογήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ... Μόνο αυτό έχω να πω! Πως να μην προκαλέσουν την οργή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα.. Σε βλέπω πολύ αγριεμένη σήμερα αλλά έχεις δίκιο.. Το χειρότερο όλων είναι ότι όλοι ξέρουμε βαθιά μέσα μας ότι τελικά δε θα γίνει τίποτα..
    ΥΓ:Μιας και μίλησες για δικαστές, ένα πράγμα που με ενοχλεί πολύ, είναι ότι πλέον έχουμε μια νέα μορφή δικαστών οι οποίοι, ναι μεν, δικάζουν καθημερινά, αλλά με δόλο και χωρίς αποτέλεσμα.. και μιλώ για τα ΜΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ασκαρδαμυκτι
    Οοοοχι! Δεν στα ειπανε καλα! Ο ανεμος και οι καιρικες συνθηκες! Και οι εμπρηστες βεβαιως βεβαιως, αλλα που να τρεχεις τωρα να τους συλλαβεις!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @γιωτα
    Βρε Γιωτα μου, απο οργη αλλο τιποτα! Αλλα να ανοιξει και κανενα ρουθουνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @vagsiok
    Βαγγελη μου, αυτα ειναι τα πιο αθλια μεσα χειραγωγησης του πολιτη! Οι πιο νεοι καπως αρχιζουν να ξυπνανε, αλλα δυστυχως ακομα πολλοι επηρεαζονται και δεν βλεπουν τη διπροσωπια και το εγκλημα που συντελειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το 2007 στις 25 Ιουνίου στο μοσχοποδι της Θήβας έπιασε μια μεγάλη φωτιά στην οποία έχασα (κάηκαν) 22 μελίσσια . Τότε έκανα όλα αυτά που προβλέπει ο νόμος και φυσικά λόγο των εκλογών μας έδωσαν αποζημίωση 60 ευρώ για κάθε μελίσσι ( 100 κάνει ο πληθυσμός , 35 η κυψέλη , δεν θα υπολογίσουμε το μέλι που είχαν μέσα ) Ο ΕΛΓΑ απέρριψε την αποζημίωση μου διότι λέει δεν είμαι κατά κύριο επάγγελμα μελισσοκόμος . Σημειωτέων ότι τα μελίσσια τα δηλώνω κανονικότατα στην εφορία και μου ανεβάζουν το φορολογητέο εισόδημα. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχ Πεταλούδα μου, ψάχνεις τη σημερινή εποχή να διακρίνεις κάπου ευθύνες, ευθιξία,ντροπή,δίκαιο !!
    Ξεχασμένες αρετές,απο ένα κόσμο που έχει χάσεο το προσανατολισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα πεταλουδίτσα!
    63 ανθρώπινες ζωές και ξεχνάμε?
    ε...όχι!
    Αρνούμαι να το δεχτώ αυτό!
    Mέσα μας,πιστεύουμε ότι δεν θα γίνει τίποτα...Ε...αυτό είναι μέγα λάθος!Με νύχια κ με δόντια θα παλεύουμε όλοι μας για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
    Οπως λέει ο τίτλος σου...
    Οχι,δεν μπορώ και 8α τα πάρω άγρια...!
    Φιλιά πολλά!!!
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και μετά από μερικές μέρες, μαθαίνεις επίσης ότι ο Χριστοφοράκος πλέον αλωνίζει ανενόχλητος με τα χρήματά σου...

    Τουλάχιστον σ'άυτή την υπόθεση (όσο ξέρουμε) δεν πέθανε κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τίμιος δικαστής;...
    Πού το είχα ξαναπεί για... του κοράκου το μάτι...στην ΄Αστρια αν δεν κάνω λάθος.
    Το καλοκαίρι διάβαζα πως μια γιαγιά έφταιγε που έκαψε τα ξερά της χόρτα.
    Μα έλεος, υποτιμούν τη νοημοσύνη μας... αλλά φταίμε κι' εμείς που τους δίνουμε το ελεύθερο
    Καλό σου βράδυ,

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @beelovers
    Ναι, Βασιλη! Ελλας το μεγαλειο σου! Αλλα και Ελλας Ελληνων, Ελλας εκεινων, Ελλας αποντων υπευθυνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @leondokardos
    Αχ! Ψαχνω ψαχνω, τι να κανω! Δεν βαζετε ενα χερακι να ψαξουμε παρεα, μπας και βρουμε κι αυτον τον προσανατολισμο που λες;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ειρηνη
    Ακριβως! Μαθαμε να πιστευουμε οτι δεν θα γινει τιποτα και απλα το παραταμε. Δεν μαθαμε να παλευουμε για δυο λογους. Πρωτον, μας το εμφυσησαν αυτο με περισση δεξιοτεχνια τα λαμογια που μας περιτριγυριζουν και αποφασιζουν και δευτερον, επειδη ειναι πιο ευκολο απο το ξεβολεμα και το τρεξιμο!
    Ε οχι!!!!!!!! Δεν μπορει, καπου θα υπαρχει φως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @πατσιουρι
    Ε, εννοειται! Τοσα χρηματα εφαγε, να μην τα χαρει ο ανθρωπος!
    Αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @φυρδην μιγδην
    Καλημερα Γλαρενια!
    Φυσικα φταιμε! Οπως ειπα και στην Ειρηνη, ειναι πολυ ευκολοτερο να λες οτι τιποτα δεν γινεται, παρα να το παλεψεις...

    Ομως εγω, εχω μαθει στη ζωη μου οτι δεν ειναι το αποτελεσμα που μετραει, αλλα η προσπαθεια. Οτι το βασικο ειναι να εχουμε συνειδηση καθαρη, να ξερουμε οτι προσπαθησαμε τα παντα, απλα δεν τα καταφεραμε κι οχι να διερωτωμεθα αν μπορυσαμε τελικα να ειχαμε κανει κατι καλυτερο...
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΙΣΧΟΣ! ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
    "ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΙΣ" ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ "ΘΑ"!
    ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ...

    ...ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @θοδωρης
    Καλημερα Θοδωρη!
    Πολλα τα τραγικα και πολλη δουλεια χρειαζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τσιμέντο τώρα παντού!
    Άντε να ησυχάσουμε μια ώρα αρχίτερα!!

    :((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.