Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

24 DAYS' CHALLENGE # 13: ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Αποψε το ξερω πως θα ερθεις. Θα πλημμυρισεις με το αρωμα σου τα σεντονια, θα αγγιξεις απαλα τα μαλλια μου, θα μου ψιθυρισεις γλυκολογα ξανα και ξανα και ξανα. Θα αφεθω στα χαδια σου και θα σε νιωσω αργα, βαθια, βασανιστικα. Θα γεμισω απο εσενα, θα γεμισω απο εμας. Θα χαθουμε αναμεσα στο τωρα και το πριν, στο μετα και στο παντα. Θα μηδενισουμε το χρονο κι ολα θα αρχισουν ξανα. Το ξερω πως θα ερθεις, δεν μπορεις να κανεις αλλιως. Εμεις οι δυο ποτε δεν ειχαμε επιλογη, ποτε δεν ειχαμε επιλογες. Ηταν ο δρομος μας στρωμενος εξαρχης. Ροδοπεταλα και αγκαθια περιτεχνα πλεγμενα, δεμενα τοσο καλα που μοιαζαν ενα σωμα, χαλι μεταξενιο και τραχυ.Το περπατησαμε ξυπολητοι, οι φτερνες μας πλημμυρισαν πληγες και τα ρουθουνια μας την ευωδια της ανοιξης. Χερι με χερι αφησαμε το αιμα να γινει λιμνουλα, ρυακι, ποταμι...
 Ομως αποψε θα ερθεις παλι. Θα στριφογυρισω τα δαχτυλα μου αναμεσα στις μικροσκοπικες μπουκλες στο στερνο σου. Θα ακουμπησεις στο στηθος μου το κεφαλι σου και θα αισθανομαι την ανασα σου βαρια, αργη καθως θα κοιμασαι. Θα ακους τους χτυπους της καρδιας μου. Κι αν χασω κανεναν, θα ειναι που ξεφυγε κι ετρεξε μεσα σου να φωναξει σ'αγαπω, μην ανησυχησεις, μη φοβηθεις. Ελα εσυ κι εγω θα πλεξω τις πιο νοσταλγικες λεξεις μου, θα τραγουδησω τα πιο ομορφα τραγουδια μου, μονο ελα.
Δεν ξερω αν ερθεις στ' αληθεια η μεσα σε ενα ονειρο, μα το ξερω, ειμαι σιγουρη αποψε πως θα 'ρθεις....


Η αναρτηση αποτελει μερος της συμμετοχης μου στο παιχνιδι 24 days' challenge του blog myStick land και συμμετεχουν τα εξης ιστολογια:











mystickland

8 σχόλια:

  1. Πόσο μου αρέσει η γραφή σου! Που μέσα από την πρόκληση ξετυλίγεις σκέψεις προσωπικές σαν συνέχεια σε ημερολόγιο! Έδωσες μια άλλη διάσταση στην πρόκληση αυτή!
    Τα φιλιά μου και την εκτίμησή μου! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο όμορφα λόγια κέντησαν τις στιγμές και την προσμονή της ώρας που θα έρθει!!!
    Μου άρεσε πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ιρις
    Καλε τι καλα λογια μου λεεεςςς! Ευχαριστω πολυ πολυ! Καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @φλωρα
    Τωρα αυτος θα ερθει, εγω θα τον φαντασιωθω,ενας Θεος ξερει! Χαιρομαι που σου αρεσε! Φιλακια καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαυτό σε διβάζω, έστω κι αν δε σου γράφω σχόλια:γράφεις όμορφα, νοσταλγικά,στοχαστικά, έχεις ένα ψυχισμό που μου ταιριάζει απόλυτα.
    Γράφε Πεταλούδα μου,γράφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @λεοντοκαρδος
    Να 'σαι καλα! Εισαι απο τος συνοδοιπορους που εκτιμω πολυ και παντα διαβαζω, χωρις παντα να γραφω σχολιο κι εγω. Γενικα, τα σχολια μου ειναι πλεον ελαχιστα, δυστυχως ειναι πολλες οι στιγμες που αισθανομαι ανικανη να πω το ο,τιδηποτε...
    Σε ευχαριστω παρα πολυ και για τα καλα σου λογια και για τη σταθερη σου παρουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νάσαι καλά Πεταλούδα μου. Η ίδια διάθεση με κατατρέχει κι εμένα. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @λεοντοκαρδος
    Αϊντε να ειδουμε, επιμονη και υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.