Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΑ!

Καλημερα σε ολους!
Συνεχιζουμε με το γνωστο θεμα.
Καταρχας, εχω να καταγγειλω οτι δεν υπηρξε καμια ανταποκριση ουτε απο τα ΜΜΕ ουτε καν απο τους βουλευτες μας στις επιστολες που στειλαμε για τον Θοδωρη. Κοινως, για αλλη μια φορα ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!
Μοναδικη εξαιρεση ο βουλευτης Μιχαλης Καρχιμακης, ο οποιος εχθες μου απαντησε, στελνοντας μου σε μεηλ την επερωτηση που ειχαν υποβαλει απο τις 16-3-2009 στη Βουλη οι βουλευτες Βασίλης Κεγκέρογλου, Μάρκος Μπόλαρης, Δημήτρης Βαρβαρίγος , Μιχάλης Καρχιμάκης για το συγκεκριμενο θεμα, θιγοντας το θεμα των καρτελ και ρωτωντας τον αρμοδιο υπουργο τι προτιθεται να κανει, δεδομενου οτι πλεον υπαρχει σοβαρος κινδυνος για τη ζωη του Θοδωρη Τενεζου. Σας παραθετω και την δικη μου απαντηση:

Αγαπητε κύριε Καρχιμακη,

Καταρχήν, θελω να σας ευχαριστήσω για την απάντησή σας στην επιστολή που σας έστειλα, σχετικά με την απεργία πείνας εναντίον των καρτέλ του κυρίου Θεόδωρου Τενέζου. Οφειλω να ομολογήσω ότι είναι η μοναδική απάντηση που έχω λάβει μέχρι στιγμής. Προφανώ, οι συνάφελφοί σας θεωρούν το ζήτημα ασήμαντο και δεν προτίθενται να ασχοληθούν.

Διάβασα την επερώτηση που θέσατε στη Βουλή την 16/3/2009. Η κίνησή σας αυτή, καθώς έγινε πριν το θέμα πάρει διαστάσεις και δημοσιότητα, δείχνει πως έχετε αν μη τι άλλο καλές προθέσεις. Ομως, κύριε Καρχιμάκη, αυτό δεν φτάνει. Ελπίζω να μην θεωρείτε ότι, θέτοντας μια επερώτηση στη Βουλη, που είναι αμφίβολο το αν και πότε θα απαντηθεί (ήδη έχουν περάσει 11 μέρες), έχετε τελέσει το καθήκον σας ως βουλευτής κι εκπρόσωπος των Ελλήνων πολιτών. Εμένα προσωπικά, σαν Ελληνίδα ψηφοφόρο, αυτό δεν με καλύπτει. Τέτοιου είδους ζητήματα δεν λύνονται με επερωτήσεις, αλλα με καταγγελίες, έρευνα, παράθεση νομικών διατάξεων, πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις, εν ολίγοις, δράση. Δεν γνωρίζω φυσικα το πρωτόκολλο που ακολουθείται στο Κοινοβούλιο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει. Όταν απειλείται μια ανθρώπινη ζωή, το να τηρούμε το πρωτόκολλο και τη γραφεικρατία είναι τουλάχιστον αστείο. Πεπεισμένη, όπως σας ανέφερα και προηγουμένως, για τις αγαθές προθέσεις σας, θα ήθελα να μάθω ποιες θα είναι οι περαιτέρω κινήσεις σας, ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση του κυρίου Τενέζου το συντομότερο, με αντικειμενικότητα, πριν να είναι πολύ αργά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Με εκτίμηση,


Στο παρακάτω λινκ, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του Θοδωρή στο citizenmedia:

http://citizenmedia.blip.tv/#1924124

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΑΠΟΨΕ 8:30 μμ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ, ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Ε, οχι...δεν θα σας αφησω παλι χωρις τραγουδακι!

10 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΗΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ
    ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΩΣΑΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΖΕΣΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μια καλησπέρα και καλή εβδομάδα πέρασα. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο βρε κορίτσι..χίλια μπράβο..μαζί σου..Καλησπέρες αγωνιστικές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που με κάνει να απορώ είναι γιατί δεν έχει κινητοποιηθεί ακόμη κανένας επίσημος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανεμος
    Ημουν εκει, αν και δεν καταφερα να μεινω μεχρι αργα. Και η ατμοσφαιρα ηταν απιστευτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @κηπουρος
    Καλημερα και ΄καλη εβδομαδα κηπουρε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @οναρ
    Καλημερες γλυκια μου Οναρ. Παντα αγωνιστικες και παντα χαμογελαστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @κιτσοςμητσος
    Αχ, βρε Κιτσο μ'...ενα πραγμα θα σου πω μονο...ειναι πολλα τα λεφτα, Αρη! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.