Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ...

...για την καινουργια μεθοδο κλοπης κινητου. Την πατησα την Παρασκευη ετσι και τωρα ψαχνω ολα τα τηλεφωνα μου απο την αρχη, χωρια φωτογραφιες, τραγουδια και αλλα πολλα που εχασα...οταν μετα διηγηθηκα την εμπειρια μου, νιωθωντας ηλιθια που μου το εκλεψαν κατω απο τη μυτη μου, εμαθα οτι το εχουν παθει κι αρκετοι αλλοι...
Βεβαια, αυτο που συνεβη σε μενα ηταν τραγελαφικο και μαλλον εξοργιστικο, γιατι δεν φτανει που με κλεψανε, με απειλησαν κιολας μετα!
Μπαινει Παρασκευη (ο χαμος την Παρασκευη στο γραφειο) ενας τυπος μεσα, ο οποιος κραταει φυλλαδια. Η μαγκια ειναι οτι αυτος δεν τα μοιραζει, αλλα τα πουλαει! Δηλαδη, κραταει διαφημιστικα φυλλαδια απο το σουβλατζιδικο π.χ. της γωνιας και στα πουλαει προς 50 λεπτα το ενα! Δεν ειναι η πρωτη φορα που εμφανιστηκε στο γραφειο, μαλιστα την πρωτη φορα τον ειχαμε λυπηθει και παρολο το παραδοξο του θεματος, του δωσαμε 50 λεπτα εγω και η αλλη κοπελα που καθομαστε κοντα. Εννοειται, πως καθε φορα ερχεται με αλλα φυλλαδια, αφου πιθανοτατα τα μαζευει απο κατω η τελος παντων δεν ξερω που τα βρισκει, ειχε ερθει αλλες 2-3 φορες απο τοτε, φυσικα δεν του δωσαμε τιποτα. Την Παρασκευη λοιπον που ηρθε, εγω μιλουσα στο τηλεφωνο της δουλειας, εγραφα και στον υπολογιστη και δεν εδωσα και πολλη σημασια. Απλα του ζητησα να φυγει, αυτος ομως επεμεινε πολυ και δεν εφευγε, μεχρι που αναγκαστικα να του το ζητησω με πολυ εντονο υφος, οποτε μου χαμογελασε και εφυγε.
Σημειωτεον, ειχα βγαλει το πρωι το κινητο μου να δω κατι και μαλλον αντι να το ξαναβαλω στην τσαντα το αφησα πανω στο γραφειο μου, αλλα δεν το θυμομουν, νομιζα οτι το ειχα στην τσαντα, οποτε εχοντας αυτος απλωμενη μια βενταλια με χαρτια το βουτηξε μπροστα στα ματια μου, εξ' ου και το σαρδονιο χαμογελο καθως εφευγε.
Τωρα θα μου πεις, ΟΚ, την πατησες...ΑΛΛΑ, η περιπετεια συνεχιζεται!
Μετα απο κανενα 2ωρο με παιρνει η μητερα μου σχεδον κλαιγοντας στο γραφειο και μου λεει "κοριτσακι μου εισαι καλα;", τρεμοντας ομως! Οταν την καθησυχασα οτι ειμαι μια χαρα και να μου πει τι εγινε, μου λεει "παιρνω στο κινητο σου και βγαινει ενας τυπος ο οποιος μου μιλησε πολυ ασχημα. Στην αρχη μου ειπε οτι εισαι στην τουαλετα και να μην ξαναπαρω και μετα απο 5 λεπτα που ξαναπηρα και σε ζητησα, μου ειπε πως εισαι σε μια τουαλετα και σου κανουν διαφορα", μαλιστα αυτα που της ειπαν ντραπηκε να μου τα επαναλαβει! "Βρε, μαμα της λεω, αποκλειεται! Το κινητο μου ειναι στην τσαντα μου, θα πηρες λαθος και θα επεσες σε μαλακα!" Εκεινη ομως επεμενε, μαλιστα ειχε λεει και το τραγουδι που ακουνε οι αλλοι οταν με παιρνουν. Ψαχνω κι εγω στην τσαντα μου, αφαντο το κινητο! Παιρνω λοιπον τηλεφωνο και το σηκωνει αυτος, με σουπερ υφακι, αφου προφανως περιμενε οτι θα επαιρνα και ειχε μαθει και το ονομα μου απο τη μητερα μου που με ζητησε 2 φορες, μου λεει "Γεια σου Χριστινα"..Εγω παρολο που ηθελα να βρισω, σεβαστηκα το χωρο που βρισκομουν και του λεω ηρεμα "Ξερω ποιος εισαι, οποτε θα μπλεξεις με αστυνομιες και τετοια, γι' αυτο φερε πισω το κινητο ΤΩΡΑ!" Και η αποστομωτικη του απαντηση ηταν "Θα στο φερω μονο αν -ντρεπομαι να λεω τωρα τετοια- μου παρεις μια πιπα!"..Φυσικα, επεμεινα οτι θα τα πουμε στο τμημα, αυτος χαχανιζε σαν ηλιθιος και ελεγε τα ιδια, του το εκλεισα στα μουτρα και πηρα την αστυνομια, τους ειπα τι εγινε, μου ειπαν να παω να κανω μηνυση, αλλα οτι εφοσον δεν εχω αποδειξεις, δεν θα μπορουν να κανουν και πολλα!
Επειδη οταν δεν σε θελει, δεν σε θελει, ανεβηκα στο διαχειριστη που κραταει τα αρχεια του κλειστου κυκλωματος τηλεορασης που παρακολουθει την εισοδο και τις σκαλες. Μου ειπε οτι ειχε περασει και απο αυτους ο τυπος και τον θυμαται, εψαξε ολα τα αρχεια της ημερας, τζιφος! Απο ο,τι μου ειπε, μαλλον πεσαμε στην αλλαγη, οταν σβηνεται δηλαδη η κασετα και ξαναγραφει απο την αρχη!
Εν τω μεταξυ, η μητερα μου ειχε κατατρομαξει, ειχε παθει σοκ απο την αρχικη συνομιλια με το καθαρμα, που νομιζε οτι με ειχαν αρπαξει, οτι ειχα παθει κι εγω δεν ξερω τι, ο πατερας μου το ιδιο! Ο πατερας μου δε, εχει προβλημα με την καρδια και τα πνευμονια του και επαθε μια μικρη κριση! Και μετα αρχισαν να με παρακαλανε να μην κανω μηνυση, απο φοβο πως αυτο το καθικι μπορει να μου κανει κακο. Φυσικα, δεν τους ακουσα, αλλα οπως ειπαμε, δεν γινεται τιποτα χωρις αποδειξεις!
Και ρωταω εγω τωρα! Βρε τριμαλακα του κερατα, πηρες το κινητο, εκανες τη δουλεια σου, γιατι το σηκωνεις και κανεις μαγκες βρε ζωο; Τη μανα μου ρε; Τη μανα μου να τη συγχισεις ετσι; Αν παθαινε κατι καποιος δικος μου και σε εβρισκα και σου εβγαζα τα αντερα θα εφταιγε μετα; Αλλα, εδω γυρω κυκλοφορεις, θα σε πετυχω, που θα παει! Κι αν γινει αυτο, τρεχα να κρυφτεις, γιατι θα φτυσεις το γαλα της μανας σου! Θελω να βρισω ασχημα, αλλα δεν αξιζει τον κοπο να λερωνω το στομα μου και το χωρο μου για το υποκειμενο αυτο! Ευχομαι μονο να βρεθει στο δρομο του καποιος που θα τον σαπισει στο ξυλο τοσο πολυ, ωστε οχι μαγκες να μην ξανακανει, αλλα να περπαταει με το κεφαλι σκυφτο!
Το δε βραδυ, καποιος επαιρνε την αδερφη μου με αποκρυψη 2-3 φορες συνεχομενα. Ελπιζω ο τυπος να ειναι τοσο ανοητος, ωστε να παιρνει και να τον εντοπισουμε. Γιατι το δικο μου κινητο ηταν με καρτα και το εκλεισε κιολας, οποτε δεν παιρνει απο εκει...αρα, αν ειναι αυτος, απο οπου παιρνει, μπορει να εντοπιστει με εντολη εισαγγελεα...
Οπως και να 'χει, πισω εχει η αχλαδα την ουρα και παρολο που δεν ειμαι εκδικητικος ανθρωπος, εχω την πεποιθηση πως θα τα ξαναπουμε οι δυο μας και πολυ θα το χαρω! Οχι για το κινητο, αλλα για τους γονεις μου που κοντεψες να τους στειλεις, παλιανθρωπε! Θα τα βρεις μπροστα σου, ολα εδω πληρωνονται!

Εχουν περασει 3 μερες κι ακομα εχω τοσα νευρα! Γιατι δεν μπορεις ρε φιλε να κλεβεις και να ζητας τα ρεστα! Δεν μπορει να μην υπαρχει τροπος να τιμωρηθεις! Δεν μπορεις να εχεις τοσο θρασσος!
Γενικα, μαζι με αλλα πολλα που συνεβησαν τις τελευταιες 3 μερες (δυστυχως σοβαροτερα απο αυτο το περιστατικο), ειμαι τοσο χαλια και τοσο θυμωμενη και τοσο στεναχωρημενη που ουτε καλημερα δεν ειπα!
Καλημερα λοιπον, με λιγη μουσικη με...υποννουμενο!

32 σχόλια:

  1. Τι είναι αυτά βρε;;;;;;
    Ξεφύγαμε τελείως..
    Προσοχή.. γενικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @roadartist
    Αστα Αρτιστακι! Φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης!
    Κι εγω πολλες φορες νιωθω να φοβαμαι κοριτσι μου, αλλα, πες με ηλιθια και ριψοκινδυνη, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να φοβαμαι, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ζω μες στο φοβο και να μην αντιδρω!
    Καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να πέσετε μούρη με μούρη και να τον πας μέσα κατευθείαν!
    Στο εύχομαι, γιατί είναι και αυθάδης ο ηλίθιος!
    Συγχίστηκα και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ηφαιστιωνας
    Αμ, Ηφαιστιωνακο μου και μεσα να τον παω, αν δεν βρουν το κινητο πανω του, που δεν θα το βρουν γιατι θα το εχει "σκοτωσει", δεν γινεται τιποτα, δεν εχω αποδειξεις, ουτε μαρτυρες! Αν τον πετυχω ομως και κυριως αν δεν ειμαι μονη μου, θα φαει τετοιο βρωμοξυλο, που θα το θυμαται μια ζωη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι απίστευτο τραγούδι!!
    στην τσέπη και πάντα στην τσέπη.
    ακόμα και σε καφέ κλπ που έρχονται και με λουλούδια και με σιντί και περνάνε χίλιοι δυο.
    είναι απίστευτα εξοργιστικό και σοκαριστικό να σου κλέβουν πράγματα. το αποκορύφωμα ήταν ότι είχαν κλέψει το κινητό του θείου μου από το νοσοκομείο! πόσο $%^%#% μπορεί να είναι κάποιος να στερεί σε έναν σχεδόν ανήμπορο άνθρωπο την επικοινωνία του σε οποιαδήποτε ώρα ανάγκης. πρόσφατα επίσης είχαν κλέψει όλο το τσαντάκι της κολλητής μου. και όταν σε ερώτησή μας στην κινητή τηλεφωνία αν μπορούμε να βρούμε αυτούς που το πήραν από το σήμα που εκπέμπει το κινητό και κλειστό θέλει εισαγγελική εντολή και μόνο αν κινδυνεύει η ζωή κάποιου.
    είναι αστείο να μας παρακολουθούν από χίλιες μεριές και όταν όντως το χρειαζόμαστε να μην βγάζουμε άκρη.
    κατά τα άλλα μια καλή και ήρεμη εβδομάδα εύχομαι. φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα Χριστινακι
    εχω μεινει άναυδος με το ΘΡΑΣΟΣ αυτου του τσογλαναρα..
    αλλα πολυ ατυχια ρε γαμωτο..μα να πεσετε στην αλλαγη του κυκλωματος καταγραφης των καμερων ασφαλειας?

    λοιπον να προτεινω κατι?δεν πας δευτερα πρωτι στην ευελπιδων σε εναν εισαγγελεα υπηρεσιας να του εξηγησεις το γεγονος κ να δωσει εντολη στον παροχο κινητης τηλεφωνιας να δωσουν στην αστυνομια ολα τα απαραιτητα στοιχεια(απο ποιους τηλεποικινωνιακους κομβους κιν.τηλεφωνιας γινονται οι κλησεις,πιστευω πως ευκολα θα τον βρουν)για να τον βρουν?
    κ φυσικα θα πεις ολα τα σκηνικα,με τις κλησεις στην αδελφη σου,την ανηθικη σεξουαλικη προταση που σου εκανε κ τις ψευτομαγκιες στην μητερα σου..

    Μα να κανεις μηνυση..μην ακους τι σου λενε,πρεπει να το κυνηγησεις.Τι θα σου κανει?θα βαλει αλλους να εκδικηθουν?χαχα ας γελασω..Ειναι θρασυδειλοι αυτοι οι τυποι,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
    ισα ισα ατιμωρητος θα παρει μεγαλυτερο θαρρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεταλούδα ψυχραιμία και κουράγιο.
    Πιθανότατα θα τον ξανασυναντήσεις και μετά απο αρκετό καιρό.Τότε να προσέξεις πολύ.Οταν θα τον δείς μην του ορμίσεις γιατι αυτοί οι τύποι κρατάνε και φαλτσέτες.
    Πρόσεχε πολυ!
    Κοίταξε τα σοβαρότερα κορίτσι μου και ας το να πάει στο διάλο το καθίκι.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Kαλησπέρα πεταλουδίτσα!
    Τι να πεις...κοπέλα μου!
    Πρόσεχε μόνο...μακάρι να τον δεις...!!!
    Αν σου πω σήμερα εγώ στο Πανεπιστήμιο τί τράβηξα,τί λούκι πέρασα κ σε τί μπελάδες μπήκα με καθηγητές της σχολής...εν αγνοία μου...χωρίς να έχω πειράξει κανέναν,τρέχω κ δε φτάνω...άσε θα τρελαθείς!
    Τί να πω...έχει αποθρασυνθεί ο κόσμος...(με μένα δεν έχει να κάνει με κλεψίματα)
    Απατεώνες εκεί έξω υπάρχουν πολλοί!!!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως χρειάζεσαι σωματοφύλακα;

    Παρόν

    Κι αν τον δαγκώσει στον σβέρκο αρκούδα την έκατσε.

    Πρόσεχε λίγο βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι λες ρε πεταλούδα..
    πω, πω,

    έξαλλη έγινα, μπέσα στο λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩ ΠΩ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ.ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @laplace
    Καλημερα Ρομποτακο! Μα ειδες γκαντεμια;
    Στην αστυνομια ηδη πηγα και μου ειπαν αυτα που εγραψα, τα οποια ειναι και σωστα. Μαρτυρες δεν εχω, το κινητο αυτος σιγουρα θα το εχει πια πουλησει, πως να τον πανε μεσα;
    Οι κλησεις δεν συνεχιστηκαν, προφανως γιατι ο τυπος εκλεισε το τηλεφωνο και δεν μπορεσε να το ξανανοιξει, οποτε μαλλον υποθετω το εχει ηδη πουλησει.
    Δυστυχως, ετσι οπως εχει το θεμα, ατιμωρητος θα μεινει! Μαλιστα, απο οσο εμαθα, επειδη οι καμερες θεωρουνται παρανομες και να τον ειχαμε καταγραψει, δεν θα γινοταν αποδεκτο στο δικαστηριο...
    Και χτες κλεψαν το κινητο της πεθερας μου!
    Τι να πεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @basnia
    Αστα να πανε! Κι εμενα εκλεψαν την πεθερα μου! Πανικος, εχει ξεφυγει ο κοσμος και δεν υπαρχει και καμια νομικη διεξοδος, ειμαστε ακαλυπτοι!!!
    Καλη εβδομαδα και σε σενα Βασιλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσχημο παιχνίδι, όντως! Και είναι τόσο ανεγκέφαλος που το συνεχίζει. Έχει χτυπήσει κόκκινο η βλακεία...
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να το ξεχάσεις. Άκρη δε θα βγάλεις και θα συνεχίσεις να συγχίζεσαι...
    Καλημέρα εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @faraona
    Φαραωνιτα μου γλυκια ΑΡΝΟΥΜΑΙ να φοβαμαι! Αν ειμαι μονη μου δεν μπορω ουτως η αλλως να κανω και πολλα εκτος να τον ξευτιλισω, αλλα αν εχω καταλληλη παρεα, δεν ξερω ειλικρινα πως θα αντιδρασω! Ενταξει βεβαια, αν συναντηθουμε μετα απο πολυ καιρο και μου εχει περασει ο θυμος, δεν ξερω τι θα κανω...
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ειρηνη
    Τι επαθες εσυ βρε κουκλα και σε τρεχουνε; Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι!
    Εγω προσεχω, αλλα μου τυχαινουν τετοια κουλα!
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @bear
    Αρκουδακο μου σε ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα! Αν χρειαστω θα σφυριξω να τον κανεις τοπι!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @φοιβη'
    Οπως στα λεω Μαγδαληνη μου! Η μαλακια εχει χτυπησει κοκκινο!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @JK
    Σκρουτζακο μου, φανταζεσαι; Η να της ζητουσε λυτρα; Αλλα, δεν νομιζω οτι θα του εκοβε τοσο, απλα μαγκια ηθελε να πουλησει το τσογλανι!
    Στραβα αρμενιζουμε, ολοστραβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @κιτσος
    Θρασσος απυθμενο και μαλακια επισης! Μα δεν μπορω να κανω κι αλλιως, ουτως η αλλως ειναι χαμενη υποθεση!
    Καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι πέρασες βρε κορίτσι μου! Πού να το φανταστώ, εγώ ετοίμαζα συγκεντρώσεις και χαρούλες! Αχ βρε πουλάκι μου, πεταλουδάκι μου έκανες πολύ καλά και το ανέρτησες αυτό, να το διαβάζει ο κόσμος να έχει το νου του. Και η άποψή μου είναι να μην το παρατήσεις, να την κάνεις τη μήνυση και να ειδοποιηθούν και όλα τα μαγαζιά και τα γραφεία της περιοχής με μια περιγραφή του, αφου΄αυτός σίγουρα θα ξαναχτυπήσει εκεί γύρω. Ελπίζω να δικαιωθείς κι αυτός να την πληρώσει, όχι τόσο για το κινητό, αλλά για το θράσσος του!
    Σε φιλώ καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορεις να ρωτησεις καταρχην στις εταιρειες που μοιραζε τα φυλλαδια, ποιος ειναι. Θα τον ξερουν.

    Δια νομου δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

    Μπορεις ομως να γελασεις με τη σειρα σου. Ρωτα στην αστυνομια, οταν εμφανιστει στην εταιρεια σου παλι, αν μπορουν να ερθουν για να τον εκφοβισουν. Ζητα και το ονομα ενος απο τους αστυνομικους του τμηματος ωστε να τον ζητησεις προσωπικα.

    Το θεμα ειναι να συνεννοηθεις με τον σεκιουριτα ωστε οταν περασει, να παρει τηλ ( ή να τον ειδοποιησεις με τροπο ) ωστε με το που θα ερθει, να ερθει και η Αστυνομια.

    Το καλυτερο απο ολα θα ηταν βεβαια, να δουλευε το αγορι σου νυχτα.

    Με ενα τηλεφωνο, θα ειχε τελειωσει η δουλεια...

    To μονο σιγουρο ειναι πως θα τον ξαναδεις μπροστα σου. Συντομα και λογω επηρμενης ηλιθιοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @maria
    Μαρακι μου γλυκο, αστα αυτα τωρα και πες μου για ποια συναντηση μιλας; Θα κατεβεις προς κανενα βιβλιοπωλειο του Πειραια μηπως;

    Εχω κανει ολα οσα μπορουσα με την αστυνομια, οποτε αναμενουμε.

    Φιλια κοριτσαρα μου και καλη σου μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @suspect
    Μην ανησυχεις και αν τολμησει να ξαναρθει θα γελασουμε πολυ!
    Σεκιουριτα δεν εχουμε, αλλα δεν νομιζω να μην τον παρουμε πρεφα..
    Δυστυχως, τα φυλλαδια δεν νομιζω να ηταν καποιας εταιρειας, γιατι τα πουλουσε και ηταν καπως ταλαιπωρημενα και διαφορετικα καθε φορα...Υποθετω οτι ειτε τα μεζευε απο τα σκουπιδια ειτε τα επαιρνε πολλα πολλα απο κανενα πιτσιρικα απο αυτους που τα μοιραζουν και κοιτανε πως να τα τελειωσουν για να φυγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά έχω πάθει πλάκα ε; Μιλάς σοβάρα ; Πήρε τη μάνα σου και είπε όλα αυτά ; Ρε συ εγώ θα είχα πάρει 2 φίλους και θα είχα ψάξει να τον βρώ, πωπω... Ρε συ έχω νευριάσει εγώ που τα διάβασα... Πραγμάτικα να σου πω τι αστυνομία και βλακείες, να το βρεις κι αφού του ρίξουν ένα μπερτάκι ξύλο να πάρεις και το κινητό σου. Και το ξύλο να το φάει όχι για το κινητό αλλά γιατί πήρε την μάνα σου κι είπε όλα αυτά. Ελέος πια !
    Πάντως όντως να προσέχεις γιατί αφου σε ξέρει μπορεί να σε παραφυλάξει πουθενά και τρέχα γύρευε, δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει απο το μυαλό του κάθε μαλάκα !
    Πωπω, όσο το σκέφτομαι... μήπως θες να κανονίσουμε με τον Αντώνη τίποτα, έτσι τίποτα "ψιλές" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @happy hour
    Να σου πω Χαπι μου, κακη ιδεα δεν ειναι, θελει χοντρες οχι ψιλες! Αλλα που να τον βρω, μονο αν ξαναπερασει απο εδω...
    Το κινητο μου τωρα θα εχει μοσχοπουληθει...
    Η μανουλα μου τα 'παιξε, αν τον ειχα μπροστα μου θα τον επνιγα ευχαριστως, το τι μπινελικι εριξα δεν φανταζεσαι!
    Ο κοσμος τα εχει παιξει κοριτσι μου, εντελως ομως!!!
    Καλημερα και καλο μας κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα μου έκλεβαν κι εμένα το κινητό.
    Ήταν ένα παιδάκι ούτε δέκα χρονών με χαρτομάντιλα στα χέρια και ήρθε στο τραπέζι της καφετέριας με εκείνο το γνωστό κλαψιάρικο ύφος για να τα πουλήσει.
    Και επειδή κανείς δεν θέλησε να πάρει το είδα να ακουμπάει τα χαρτομάντιλα πάνω στο κινητό για να το καλύψει και να το πάρει.
    Ευτυχώς το είδα και το σταμάτησα.
    Ήταν παιδί και σίγουρα η ευθύνη δεν είναι δική κι έτσι δεν θέλησα να τραβήξω την κατάσταση.
    Πάντως σε καταλαβαίνω που έχεις ακόμη νεύρα γιατί δεν φτάνει που έχασες το κινητό είχε και θράσος να απαντάει στις κλήσεις ο ανισόρροπος.
    Εύχομαι να το πετύχεις πουθενα και να τον κάνεις μαύρο στο ξύλο : ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αχ το ξέρω αυτό το κόλπο,δυστυχώς!Έχω ακούσει κι εγώ παρόμοιες ιστορίες με τη δική σου!Αλλά συνήθως πετάνε τη μπαταρία,αφού τσεκάρουν τα πάντα και εκεί τελειώνει!Όχι και να απαντάει στις κλήσεις και να μιλάει κι έτσι!Δικαιολογημένα τα νεύρα..Προσεκτικά από εδώ και στο εξής!Έχουμε γίνει χειρότερα κι από ζούγκλα!Τα φιλιά μου κι όλα τα προβλήματα που συμπεριέλαβες στη παρένθεση εύχομαι να περάσουν γρήγορα κι ανώδυνα.Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @σταλαγματια
    Καλωσορισες καταρχας στο κουκουλι μου!
    Ειδες;;; Μικρα παιδια και τα μαθαινουν να κλεβουν! Τον πιανεις τωρα το γονιο να του σπασεις τα μουτρα!;;
    Τι να πω ρε παιδι μου, ξεφυγαμε τελειως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @you may say i'm a dreamer
    Αμ εγω δεν το ειχα ακουσει ποτε! Αλλιως θα φυλαγομουνα!
    Ζουγκλα; Και λιγα λες!
    Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου, ΟΛΑ θα πανε καλα ειμαι σιγουρη στο τελος!
    Καλη σου μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πω, πω... κοριτσάκι μου μόλις το διάβασα και είμαι σοκαρισμένη.
    Μεγάλος κόπανος και αλήτης... το καθήκι... Δεν είναι το ότι σου βούτηξε το κινητό! Στα κομμάτια να πάει αν είσαι εσύ καλά, αλλά η συνέχεια που ακολούθησε ήταν απαράδεκτη, απίστευτη, αδιανόητη!
    Προσοχή Χριστινάκι γιατί ο τύπος μπορεί να είναι εντελώς ανώμαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @γιωτα
    Εντελως μαλακας ειναι Γιωτα μου και τιποτα παραπανω! Μεγαλη συγχιση πηρα! Γι' αυτο λεω...τα ματια σας δεκατεσσερα!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.