Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΟΙΑΖΕΙ;;;

Βρηκα στον Βασιλια της Μοναξιας ενα εξαιρετικα ενδιαφερον βιντεο, το οποιο και παραθετω.







Πριν το σχολιασω, δειτε λιγακι ποιος ειναι ο Alex Jones.

Τα βιντεο που υπαρχουν στο youtube ειναι απειρα και δεν ειναι τυχαιο το ονομα Prison Planet που εχει διαλεξει για την εκπομπη του. Υποστηριζει οτι μεγαλες συνομωσιες που στηνονται απο τους ισχυρους του κοσμου στις πλατες των αθωων.
Επιτηδες δεν χρησιμοποιω τον ορο "θεωριες συνομωσιας", καθως χρησιμοποιειται συνηθως χλευαστικα, υποννοωντας οτι βρισκονται μονο στο μυαλο του εκαστοτε εκφραστη τους και ειναι απιθανο να γινουν πραγματικοτητα. Πριν απο μερικα χρονια, ημουν πολυ πιο δυσπιστη, αλλα δυστυχως, πολλα απο τα σεναρια που πριν 20 χρονια φανταζαν σαν επιστημονικη φαντασια, τωρα ειναι ηδη εφιαλτικη πραγματικοτητα. Ετσι κι εγω, χωρις να υποστηριζω απολυτα οτι ολα αυτα ειναι αληθινα, τα σκεφτομαι και τα επεξεργαζομαι πολυ.

Στο συγκεκριμενο βιντεο αναφερεται εντονα ο ρολος των τραπεζων στη λεγομεη παγκοσμιοποιηση και η δυναμη που αυτες με διαφορα μεσα εχουν αποκτησει, προκειμενου να εξασφαλισουν την απολυτη κυριαρχια τους στις πλουτοπαραγωγικες πηγες των χωρων και αρα να κρατανε στο χερι το μελλον τους.
Στ' αληθεια, ποσο τελικα μακρινο, ποσο απιθανο φανταζει αυτο; Εδω και καιρο ακουμε στα πηγαδακια και στις συζητησεις την εκφραση "ελα μωρε, αφου οι τραπεζες κανουν κουμαντο σε ολα" και την προσπερναμε αψηφιστα...μηπως θα επρεπε να το ξανασκεφτουμε; Σε ολες τις χωρες οι δυνατοτεροι οργανισμοι ειναι οι τραπεζες. Απολαμβανουν προνομια και φορολογικες ελεφρυνσεις, εχουν ενα καρο παρανομες χρεωσεις, για τις οποιες κανεις δεν τιμωρειται ουτε και καταργουνται φυσικα και ολα τα μετρα που λαμβανονται απο καθε χωρα ειναι τελικα προς οφελος των τραπεζων. Ακομα κι αν ειναι εξωφθαλμος ο παραλογισμος των μετρων (οπως πχ στη χωρα μας), ακομα κι αν ειναι οφθαλμοφανες οτι υπαρχουν αλλες λυσεις, ακομα κι αν ολος ο κοσμος τους κραζει και βλεπει που οδηγουνται τα πραγματα, τελικα περνανε τα μετρα που θελουν ειτε με το καλο ειτε δια της βιας και οι λαοι συνεχιζουν να χρωστανε αιωνιως.

Ποιος ομως μας εμποδιζει να πουμε ενα τεραστιο ΟΧΙ; Ποιος μας λεει οτι δεν μπορουμε να ξεκινησουμε απο το μηδεν, να αποτιναξουμε το ζυγο και να ξαναφτιαξουμε τη χωρα; Ποιος και γιατι μας εχει βαλει σε αυτο το τριπακι; Αναλογιστειτε αυτα, οσον αφορα στην Ελλαδα και πειτε μου τελικα, ειναι ολα μια θεωρια συνομωσιας;

Οσο δε αφορα στον υπολοιπο κοσμο, τα βλεπουμε κι εκει τα χαλια! Πειραματοζωα εχουμε γινει ολοι σε καθε τομεα, απο τα οικονομικα μεχρι την υγεια μας και τη ζωη μας, ειναι σαν τιποτα να μην μας ανηκει, ολα βορα στις ορεξεις των ισχυρων. Πολεμοι, παιδια σε αθλιες συνθηκες, ο κοσμος χωρισμενος - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- σε τρια κομματια, τις χωρες του πρωτου, του δευτερου και του τριτου κοσμου, οι ανθρωποι χωρισμενοι σε παραταξεις και τελικος γνωμονας καθε φιλοδοξου σχεδιου, το κερδος! Ποιο κερδος ομως; Και με τι κοστος;

Διαφωνω σε οσα λεει για το περιβαλλον το βιντεο, γιατι δεν περιμενα τον Αλ Γκορ να μου πει για την επικειμενη καταστροφη, τη βιωνω καθημερινα και εγω και εκατομμυρια ανθρωποι ανα τον κοσμο. Το οξυμωρο βεβαια της βραβευσης και του Αλ Γκορ, αλλα κυριως του Ομπαμα για εργο που ΘΑ προσφερουν στην ανθρωποτητα, κανεις δεν βρεθηκε να μας το εξηγησει...

Κανεις δε βρεθηκε βεβαια και να μας εξηγησει ολη αυτη η συσσωρευση πλουτου σε τι οφελει, αφου λενε πως δεν τα παιρνουμε μαζι στον αλλο κοσμο...εκτος αν τα παιρνουμε και μας το κρυβουνε...

Οπως και να 'χει, ανεξαρτητα απο το αν πιστευει κανεις η οχι στα λεγομενα αυτου του βιντεο η γενικοτερα στην υπαρξη συνομωσιων παγκοσμιας εμβελειας, το γεγονος οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο σαν κοσμος ειναι αδιαμφισβητητο.

Ενα επιπλεον δειγμα της καταντιας μας ειναι η περιπτωση της Μαριας Μαργαριτη που εκδιωχθηκε κακην κακως επειδη ξεμπροστιασε το φαγωμα κονδυλιων για τους σεισμοπαθεις, καθως και κυκλωμα σεξουαλικης κακοποιησης ανηλικων μεσα στα δικαστηρια! Τωρα εχει προβει σε απεργια πεινας! Το ειδατε αυτο να παιζει πουθενα; Μονο στο BBC και στο You tube. Δειτε το, δειτε και τα σχολια απο κατω:



Πανε να μας κανουν απανθρωπους και να πνιξουν καθε αντιδραση! Να μην μπορουμε ουτε να αναπνευσουμε ελευθερα, να κανουν την κακια κα την παρανομια επιβραβευσιμες πρακτικες και το αισθημα δικαιου και την ανθρωπια ποινικα κολασιμα αδικηματα!

Και μονο αν αντιδρασουμε επιμονα, εντονα και συλλογικα σε αυτο, ισως προλαβουμε τη μεγαλυτερη κατρακυλα...ΙΣΩΣ...
Ενας ενας και ολοι μαζι, μικρα λιθαρακια, μικρα σπορακια, μηπως και γινουν λουλουδια...και ποιος ξερει...ΙΣΩΣ....

24 σχόλια:

  1. Kαλησπεραζ πεταλουδιτσα
    για alex jones τα εχω γραψει κ εγω..εχω την ιδια ακριβως αποψη με εσενα.Συμφωνω με οσα λεει για παγκοσμιοποιηση,ελεγχο χωρων μεσω δανειων κλπ αλλα διαφωνω με οσα λεει για το περιβαλλον..Εννοειται πως συμφωνω με οσα λεει για Γκορ αλλα τα υπολοιπα περι παραμυθιων για περιβαλλοντολογικη μολυνση κλπ τα θεωρω πολυ χαζα..

    Η περιπτωση της Μαριας Μαργαριτη ειναι παρομοια με την περιπτωη της Κουνεβα..Δηλαδη 'πας να υψωσεις το κεφαλι σου στο συστημα?στο κοβει'..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τώρα..
    καλησπέρα προς το παρόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @laplace
    Ρομποτακο, ετσι ειναι το συστημα: ποναει δαχτυλο, κοβει δαχτυλο...χωρις πολλα πολλα περιθωρια, τι πολλα δηλαδη, κανενα!

    Ο ανθρωπος κατι ξερει και μιλαει και αν δεν τον εχουν σταματησει ακομα ειναι γιατι ξερουν οτι κατι τετοιο θα ειχε αντιθετα αποτελεσματα καθως θα προκαλουσε ακομα εντονοτερες υποψιες..

    Ρομποτακο καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ηφαιστιωνας
    Καλησπερα, Ηφαιστιωνακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεταλούδα μου...
    είμαι δηλωμένη Λιακό φαν!!
    και ας με αποκαλούν και για αυτό όπως θέλουν... έχω δηλώσει ξανθιά κι έχω ασυλία.
    Πιστευω στις συνομοσίες των ισχυρών, και στα παράξενα- χαζα για τα μάτια των πολλών.
    Πιστευω οτι αναμεσά μας ζούνε , κακής ενέργειας όντα...

    ΞΟΥ, ΞΟΥ, ΞΟΥ...

    ωραία ανάρτηση,
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάζεσαι όλοι
    οι πολίτες συγχρόνως
    να ζητήσουν σε μετρητά απ' τις τράπεζες
    όλες τις οικονομίες τους (έστω & λίγες) !!!
    Απλώς δεν καταλαβαίνουμε τη δύναμή μας
    γι' αυτό κι είμαστε εύκολη λεία των
    κάθε μορφής εκμεταλευτών ...
    Την καλησπέρα μου από Σάμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλησπέρα γλυκιά πεταλουδίτσα!!!
    Διαβάζοντας το κείμενό σου,μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω τραγούδι:''THE PEOPLE HAVE THE POWER''
    Ακουσέ το...
    http://www.youtube.com/watch?v=ztJAPh4XWYA&feature=related
    Φιλιάααα πολλάαα!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λοιπόν, πολύ ενδιαφέρον το βίντεο, πεταλούδα μου..
    έχω την εντύπωση, βέβαια, ότι οι τράπεζες είναι οργανισμοί που δεν έχουν φτιαχτεί για να πέφτουν, ίσα ίσα συντηρούνται από πολλές πλευρές. η αντίδραση είναι πάντα μια δυνατή διέξοδος, αλλά συμφωνώ μαζί σου στο ότι πρέπει να είναι και οργανωμένη και στοχευμένη...
    φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να "ξαναρχίσουμε απ' το μηδέν" πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν' αλλάξουμε φιλοσοφία και τρόπο ζωής!
    Το θεωρείς εφικτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @φοιβη
    Καλημερα Μαγδαληνη μου!
    Κι εγω, αν και δεν μπορω να πω οτι πιστευω οσα λεει ο Λιακο, δεν τα απορριπτω κιολας!
    Εξαλλου, ως γνησιο διδυμακι, ο,τι εχει να κανει με το υπερφυσικο με γοητευει και πιστευω πως υπαρχουν πολλα που το ματι δεν πιανει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @side21
    Βρε συ! Ζεις; Εισαι καλα;
    Αυτη η σκεψη ειναι καταπληκτικη! Θα ηταν ωραιο να το καναμε, εστω και για εκφοβισμο! Τελειο;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ειρηνη
    Το ακουω αυτη τη στιγμη! Πολυ δυνατο! Σε ευχαριστω!
    Καλη σου μερα Ειρηνακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @U.S.
    Ε, ναι Θειο, προφανως εχουν στηριξη με τις μπαντες! Απο παντου! Και η αντιδραση πρεπει να ειναι μαζικη! Αυτο που λεει ο Side παραπανω θα ηταν εξαιρετικο αν οργανωθουμε να το κανουμε!
    Καλη σου μερα και φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ασκαρδαμυκτι
    Δεν ξερω κατα ποο ειναι εφικτο η οχι. Αλλα ξερεις κατι; Ακομα και αν ειναι ανεφικτο, αξιζει τελικα να το προσπαθησουμε. Για το ονειρο, για το γαμωτο, για την καυλα να κυνηγας το απιαστο...και που ξερεις; ΙΣΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρομερά και τα δύο βίντεο!!
    Τις μεθοδεύσεις των τραπεζών χρόνια τώρα,τις ξέρω και τις έχω νιώσει πάρα πολύ καλά. Λέμε οτι αποτελούν ένα άλλο κράτος, κανείς όμως δεν τις αγκίζει και φυσικά πάντα κάνουνα αυτό που θέλουν, αγνοόντας ακόμα και τους νόμους. Τα τραπεζικά παιγνίδια σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τρομερά. Αδύστακτοι παντού οι τραπεζίτες και οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί κάνουν τα παιγνίδια τους σε βάρος των λαών και των πολιτών.
    Όσο για τη Μαργαρίτη,τι να πω, έχω ακούσει ξανά αυτά που λέει, δε ξέρω που έχει καταλήξει η υπόθεσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @λεοντοκαρδος
    Αστα να πανε! Απο που να το πιασεις! Βρωμαει απο παντου! Μα τω Θεω! Δεν ξερω, μου ειναι αδυνατο να κατανοησω το λογο, τα κινητρα! Πως ειναι δυνατον να ειναι το χρημα κινητρο για να καταστρεψεις τοσους ανθρωπους, τη στιγμη που ουτως η αλλως φευγαλεο ειναι το περασμα σου απο εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ ! ΑΧ !
    Μήπως τελικά πρέπει να κλείσουμε όλα τα κανάλια ; Με τη βία δεν βρίσκω άλλη λύση !

    Αν ξύπνησω μονομιάς θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς...

    http://www.youtube.com/watch?v=iAS4yKki5R0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα πεταλουδίτσα!Ήρθα να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου.Όπως ακριβώς το είπες:Πονάει δάχτυλο,κόβει δάχτυλο.Συγχαρητήρια για αυτή την ανάρτηση!Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. the truth is out there αλλα ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ, καπου αναμεσα.
    Αν εχεις λιγο χρονο ριξε μια ματια για τις συνομωσιες για το φαρμακο του καρκινου που οι κακες φαρμακευτικες εταιρειες κρατανε στα συρταρια τους:

    http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.
    ΑΦΗΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @happy hour
    Δεν ειναι και πολυ κακη ιδεα. Ισως ετσι ανοιγαμε τα ματια μας.
    Τελειο το τραγουδακι και επικαιρο παντα!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @you may say i'm a dreamer
    Γνωστη τακτικη αιωνων, κυριως οταν υπαρχουν πραγματα που πρεπει να μεινουν κρυφα και ανθρωποι που απειλουν να τα ξεσκεπασουν...
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @suspect
    Καλημερα!
    Οπως γραφω και στο κειμενο, δεν υποστηριζω οτι απαραιτητα τετοιες συνομωσιες ειναι αληθινες...υπαρχουν ομως δυστυχως πολλα δειγματα που τεινουν να με κανουν να πιστεψω ειδικα στο θεμα με τις τραπεζες...ολα συνηγορουν προς αυτο και κυριως η σταση των διαφορων κυβερνησεων ανα τον κοσμο που προτιμουν να πιεσουν το λαο παρα να ζορισουν τις τραπεζες εστω και λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @JK
    Καλημερα Σκρουτζακο! Σε ευχαριστω καλο μου!Καλη χαμογελαστη εβδομαδα να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.