Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΑ!

UPDATE:
Την παρακατω επιστολη εστειλα στην εκπομπη του Alpha "Καλημερα σας" και στον κυριο Αυτια, σήμερα το 23/3/2009 και ωρα 10:00 το πρωι. Σας παρακαλω, οποιος μπορει να την αναδημοσιευσει στο μπλογκ του, καθως και την απαντηση του κυριου Αυτια μολις και αν τη λαβω φυσικα.

Αγαπητε κυριε Αυτια,

Εδω και 37 ημερες, ενας συμπολιτης μας, ενας συνανθρωπος μας, εχει θεσει τη ζωη του σε κινδυνο, ως εκφραση διαμαρτυριας και απελπισιας στην παντοδυναμια των καρτελ, που με αθεμιτα μεσα διαμπρφωνουν τις τιμες και τον ανταγωνισμο και καταπινουν τις μικρομεσαιες επιχειρησεις, οταν αυτες πανε να αναπτυχθουν και δεν ακολουθουν τους δικους τους κανονες.

Ο Θοδωρης Τενεζος, κατεστραμμενος απο τα καρτελ, αντιμετωπιζοντας την αδιαφορια του κρατους και των θεσμων, βρισκεται για 37η εβδομη ημερα εξω απο το κτιριο της Επιτροπης Ανταγωνισμου σε απεργια πεινας. Κανενα καναλι δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα -εως καθολου- με το θεμα, δειχνοντας μια αδιαφορια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ. Και φυσικα, δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να μην το γνωριζουν τα ΜΜΕ, αφου εχει κυριολεκτικα βουιξει το διαδικτυο. Για την αδιαφορια των πολιτικων παραγοντων, ας μη μιλησουμε καν!

Ο λογος που απευθυνομαι σε εσας ειναι οτι προβαλλετε ενα προφιλ δημοσιογραφου που ενδιαφερεται για τα προβληματα των πολιτων και δεν εχει προβλημα να ξεσκεπασει τα κακως κειμενα, οποιος κι αν κρυβεται απο πισω. Θελω λοιπον να πιστευω, οτι θα αναδειξετε το μειζον αυτο θεμα, καθως πλεον η ζωη του κου Τενεζου κινδυνευει σοβαροτατα! Σας υπενθυμιζω οτι πλησιαζει τις 40 ημερες χωρις φαγητο! Και για οποιον εχει αμφιβολια, υπαρχει 24ωρη επικοινωνια και μπορειτε να δειτε τον Θοδωρη Τενεζο διαδικτυακα ανα πασα στιγμη της ημερας εδω: http://www.stopcartel.org/tv.php
Επιπλεον, εχει στειλει στον πρωθυπουργο μια ανοικτη επιστολη, οπου αναφερει την ιστορια του και τα αιτηματα του. Μπορειτε να την διαβασετε εδω: http://www.stopcartel.gr/gr/view.php?id=281

Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η επιστολη μου αυτη θα δημοσιοποιηθει, μαζι με την απαντηση σας φυσικα, στο διαδικτυο, απο την ιστοσελιδα μου και απο τις υπολοιπες ιστοσελιδες που παρακολουθουν με αγωνια την εξελιξη και την πορεια της υγειας του Θεωδωρου Τενεζου. Θα σας παρακαλουσα να διερευνησετε το θεμα το συντομοτερο, καθως καθε ωρα που περναει ειναι πλεον κρισιμη.

Αναμενω την απαντηση σας.
Με εκτιμηση

37η ημερα απεργει ο Θοδωρης Τενεζος! 37 ημερες χωρις φαγητο και ακομα ολοι κανουν την παπια!
Παιδια, αφου τα ΜΜΕ, ως συνηθως, εχουν ξεπουληθει, ας το διαδωσουμε εμεις με τα μπλογκ και τα μεηλ οσο περισσοτερο γινεται! Να φτασει η ειδηση οσο το δυνατον πιο μακρια και πιο γρηγορα, γιατ πλεον μετα απο 37 ημερες, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!!!
Ο Θοδωρας εστειλε μια ανοιχτη επιστολη-κραυγη στον πρωθυπουργο, την οποια διαβασα και ανατριχιασα και σας την παραθετω
εδω!!
Βεβαια, τα καναλια ετρεξαν να διαβασουν την επιστολη της κας Μπεζαντακου (που παρεπιπτοντως, πολυ καλα εκανε και εγραψε στον πρωθυπουργο και πολυ κακως την εκραξαν!), αλλα εδω που το θεμα ειναι ζωης και θανατου, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ!!!!
Οι μπλογκερς που παρακολουθουν την υποθεση εφτιαξαν ενα βιντεακι για το Θοδωρη. Δειτε το και ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ το, οπου μπορειτε να σκεφτειτε!!!!



Τραγουδακι σημερα δεν εχει...Ο Θοδωρης τα λεει καλυτερα!
Καλημερα και καλη εβδομαδα!

7 σχόλια:

  1. TELIKA TI EGINE EIPE TIPOTA O AUTIAS-GIA TOUS POLITIKOUS ASTA KALITERA AMA EINAI GIA KANA PSIFO TOTE 8A PAROUNE TA KANALIA KAI 8A PENE STON TEO-KALHMERA KAI KALH EBDOMADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @molemou
    Καλημερα! Καλωσορισες καταρχην!
    Δεν ξερω, τωρα μολις το πρωι το εστειλα, ουτε απαντηση δεν εχω παρει ακομα...
    Αν θες ανεβασε το κι εσυ. Οσο πιο πολλοι τους πιεζουμε, τοσο πιο συντομα θα ανταποκριθουν, αναγκαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να πει κατι ο αυτιας η οποιος μπορει...

    να την ανεβασω κ εγω γλυκια butterfly?

    καλημερα κ καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @laplace
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακάρι να τελειώσουν όλα γρήγορα και με ευτυχή κατάληξη. μακάρι.
    καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @basnia
    Κι εγω το ελπιζω, αν και δυστυχως, εχω αρχισει και φοβαμαι το αντιθετο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε και videaki της συγκέντρωσης 27/3 που ανέβασα στο youtube...

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.