Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Καλημερα διαδικτυακοι μου φιλοι!
Επιτελους καταφερα με τεραστια χρονοκαθυστερηση να απαντησω στα τοσο ομορφα και συγκινητικα σχολια σας στην επετειακη αναρτηση για τα 7 χρονια Butterfly's World και να σας ευχαριστησω απο καρδιας εναν προς εναν!!!
Σημερα εχω τη χαρα να σας ανακοινωσω μια ομορφη συμπραξη, μια συνεργασια που αφορα το αλλο μου σπιτακι, Η Επανασταση της Καλοσυνης στην Πραξη.
Απο σημερα λοιπον, εκτος απο την υποφαινομενη, την Επανασταση ανελαβε να συντονιζει, να διαχειριζεται και να προωθει ο πολυ αγαπημενος μπλογκοφιλος Νικος-Μους.
Οι περισσοτεροι τον γνωριζετε ηδη, οσοι δεν ετυχε, μπορειτε να τον διαβασετε στα προσωπικα του ιστολογια, Αντιθετοι κοσμοι και Παραθυρο στη σκεψη.
Τα θεματα που προσεγγιζει ειναι γεματα ανθρωπια και ευαισθησια και δεν θα μπορουσα να εχω καλυτερο συνοδοιπορο, σε μια προσπαθεια που την αγκαλιασε απο την πρωτη στιγμη!
Κι ειναι διπλη η χαρα μου, για εναν ακομα λογο. Ηταν ο Νικος -και αυτο ΤΩΡΑ το μαθαινει, εδω αυτη τη στιγμη- που με ενεπνευσε εξαρχης και μου εδωσε την ιδεα για ενα τετοιο μπλογκ.
Εκεινος και η Καιτη μου ειχαν προτεινει να μαζευτουμε μια ομαδα μπλογκερς και να φτιαξουμε ενα ιστολογιο που θα ασχολειται αποκλειστικα με ανθρωπιστικα ζητηματα, εκκλησεις σε βοηθεια και εθελοντισμο. Αυτο, παρολο που ολοι με ενθουσιασμο ειχαμε συμφωνησει, δεν ευοδωσε. Ωστοσο, εμενα τριγυρνουσε στο μυαλο μου η ιδεα της δημιουργιας ενος διαφορετικου, πιο στοχευμενου ιστολογιου αρκετο καιρο, αλλα δεν ηξερα πως και τι. Ωσπου εφτασε στα χερια μου το βιντεο που ακολουθει και η ιστοσελιδα Kind Revolution και τελος παντων τα υπολοιπα τα ξερετε, γεννηθηκε η Επανασταση της Καλοσυνης στην Πραξη.
Καλοσωρισες λοιπον Νικολα! Ελπιζω να κανουμε την Επανασταση πραξη και να διαδοσουμε την ελπιδα οσο περισσοτερο γινεται!



Πεταλουδισια φιλια σε ολους!

6 σχόλια:

  1. Ο Νίκος είναι γνωστός φίλος blogger, από αυτούς που εκτιμώ ιδιαιτέρως! Οπότε περιμένουμε με χαρά! Φιλιά και στους δυο σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πάρα... πάρα... πολύ για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια καλή μου Χριστίνα!Χάρηκα πάρα πολύ που με τίμησες με την πρόταση αυτής της συμμετοχής... δεν ξέρω με τι λόγια να το περιγράψω!Όσες δυσκολίες κι αν βρεθούν μπροστά μου-όπως σου είπα-δε θα 'ταν ποτέ ικανές για να με κάνουν ν' αρνηθώ μια τέτοια αγνή κι άδολη προσπάθεια.Και ναι... με ξάφνιασες για την ιδέα της σύμπραξης(δεν το περίμενα... και δεν πρόλαβα ο βλάκας να κατοχυρώσω και το κοπυράϊτ!:-)), αν κι εκείνο τον καιρό με την πολυαγαπημένη μας φίλη Καιτούλα-που κι εκείνη είναι ευαισθητοποιημένο άτομο σε τέτοια θέματα-, μόνο τηλεδιάσκεψη δεν είχαμε κάνει!:-)Αν κι είμαι νέος σ' αυτόν τον χώρο, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τέτοια σύμπραξη(κι ομολογώ ότι έχω λίγο τρακ), αλλά η πίστη μου ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, για χάρη του σκοπό που πρεσβεύει, επισκιάζει οποιαδήποτε προκατάληψη και φοβία!Να 'σαι πάντα καλά Χριστίνα μου... και πάλι σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω κοινοποιήσει και γω την ανάρτηση σε φεισμπουκ και τουίτερ, ελπιζω να βρεθει αιμα συντομα!
    Καλο απόγευμα :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή συνέχεια οι δυο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο που το σκεφτήκατε, έγινε η αρχή. Άσχετα με την εξέλιξη, σημασία έχει ότι υπάρχουν υγιείς πυρήνες ανάμεσά μας που διαθέτουν κοινωνική ευαισθησία και προτρέπουν για αλληλεγγύη και προσφορά. Συγχαρητήρια κι από μένα για την προσπάθειά σας κι εύχομαι ολόψυχα να έχετε καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ο Νίκος είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος για αυτό το σκοπό !!! Γεμάτος ευαισθησία , και χαίρομαι που συμπράξατε για αυτήν την όμορφη ιδέα !!!
    Φιλάκια πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.