Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

UNPAIXTABLE...LONG OVERDUE!...

 

Με πολύ μεγαλη ομολογουμενως καθυστερηση, παραλαμβανω χαρουμενη το παραπανω βραβειο του Πιο Απαιχτου Μπλογκερ απο τους Νικο, Αριστεα και Πετρο. Φυσικα και ειμαι ΑΠΑΙΧΤΗ, αλλα να που πρεπει και να το αποδειξω! Ευθυς αμεσως λοιπον ξεκινω με τους κανονες του μπλογκοπαιχνιδοβραβειου!

-Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!

-Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ...
-Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους.
-Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
-Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου ...στους bloggers που προτείνεις!
-Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες  

1) Intro (Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)

Με λένε Butterfly, κατα κοσμο Χριστινα, μενω Πειραια (Κερατσινι), είμαι διδυμακι και χρησιμοποιω τον blogger.

 
2) Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα! 

Χμμμ... Το μοτο του μπλογκ μου και της ζωης μου γενικοτερα, αν πουμε οτι μπορω να ξεχωρισω ενα μονο, ειναι "προσπαθησε να μην κανεις στους αλλους αυτο που δεν θες να σου κανουν". Ειδικοτερα στο χωρο του μπλογκινγκ, που οι παρεξηγησεις ειναι ευκολες και οι καλοθελητες πολλοι, εχω αλλο ενα. "Αν δεν εχεις κατι ευγενικο να πεις, μην λες τιποτα".

3) Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί; 

Θυμαστε ενα επιτραπεζιο το "μαντεψε ποιος"; Ετσι νομιζω ειναι και η μπλογκοσφαιρα, εχεις απεναντι σου ανθρωπους αγνωστους και μεσα απο τα κειμενα τους και τον τροπο που γραφουν προσπαθεις να μαντεψεις ποιος ειναι ο καθενας πραγματικα, να διεισδυσεις στην προσωπικοτητα και στην ψυχοσυνθεση του και ταυτοχρονα... να το διασκεδασεις πολυ!

 4) Όταν γίνω διάσημος blogger θα...

Οταν; ΟΤΑΝ; Τι εννοεις ΟΤΑΝ; Πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα πειραζει;;; Κι εννοειται οτι παρολη την τεραστια επιτυχια μου, παραμενω οπως ημουν, μια απλη και σεμνη μπλογκερ απο το Κερατσινι, ταπεινη και ...
Μαρη Μαριλου!!! Που εισαι μαρη! Αχ που να σε παρει ο εξω απο δω, που σε περιμαζεψα μαρη απο το κολοχωρι σου στη Βουλγαρια και σου δωσα ενα κομματι ψωμι και σε εκανα ανθρωπο! Που ειναι μαρη η τσακιση στο παντελονι; Luis Vitton πως θα το βαλω μες στην τσαλακα; Απολυεσαι!
Αχ, με συχγωρειτε...Τι λεγαμε; Α, ναι! Σεμνη και ταπεινη πανω απο ολα!


5) Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.

Ποια απο ολες; Γιατι εχω καμποσες που εχουν παει απατες! Ας πουμε αυτη:
απο τις πιο προσφατες για να μην παμε πισω στο 2008!

6) Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog-όσφαιρα και γιατί; 

Θα ηθελα να εξαφανισω ο,τιδηποτε υπαρχει στο διαδικτυο σχετικο με παιδικη προνογραφια. Ειτε ειναι ιστολογιο ειτε ιστοσελιδα ειτε ο,τιδηποτε! Εχουν λυσσαξει πια τα κτηνη!
Και παμε τωρα στην εβδομη ερωτηση, δηλαδη στις 3 εβδομες ερωτησεις των τριων μπλογκοφιλων που μου χαρισαν το βραβειο. Με σειρα αλφαβητικη λοιπον.

-Η Αριστεα ρωτησε γιατι τη διαβαζουμε.
 Λοιπον Αριστεα μου, εμενα μου αρεσει πολυ η ποικιλια στο μπλογκ σου. Εχει και χιουμοριστικα και καλλιτεχνικα και ποιητικα και διδακτικα και προσωπικα και απ' ολα! Λατρευω τον τροπο που γραφεις και γενικα... μου πας!

-Ο Νικος ρωτησε αν η κοτα εκανε το αβγο η το αβγο την κοτα.
Η απαντηση φιλε μου Νικο ειναι απλη. Εχω να σου δωσω το τηλεφωνο μιας πολυ καλης μου φιλης ψυχολογου, δεν ειναι τιποτα, λιγη ξεκουραση, μερικα αγχολυτικα και θα σου περασει! Χαχαχαχαχαχαχαχα!

-Ο Πετρος ρωτησε αν θα ανακαλουσα κατι που εγραψα στο μπλογκ μου μετα απο καταγγελιες και υπο δικαστικη πιεση.
 Με απολυτη ειλικρινεια, θα σου πω οτι δεν ξερω. Εξαρταται απο το τι θα αφορουσε. Επισης, εξαρταται απο το ποιες θα ηταν οι συνεπειες. Θα το ζυγιζα. Αν το να ανακαλεσω τελικα θα εκανε λιγοτερη ζημια, ισως και να το εκανα, αν για παραδειγμα στην αντιθετη περιπτωση αναγκαζομουν να σταματησω να γραφω γενικα. Σκεψου να μην ειχε ανακαλεσει ο Γαλιλαιος τη θεωρια του περι περιστροφης της γης και να τον ειχαν φαει λαχανο! Ποσα θα ειχε χασει η επιστημη! Φυσικα, δεν συγκρινω τον εαυτο μου με το Γαλιλαιο, απλα λεω οτι πρεπει να ζυγιζουμε παντα τα οφελη και τα μειον μιας αποφασης. Επισης, λεω οτι ολοι στη θεωρια ειμαστε ηρωικοι και θα ηθελα πολυ να ζησω κι εγω τη στιγμη της δοξας μου και να ξεκινησω απο το ταπεινο αυτο μπλογκ την επανασταση κι ενα κινημα συμπαραστασης προς την κατατρεγμενη, αλλα δεν ξερω αν οταν ερθει η ωρα εχουμε/ εχω τα κοτσια...

Αυτες οι ερωταπαντησεις, τωρα πρεπει να το δωσω κι εγω σε 5 φιλους. Τωρα ομως, ποιος δεν το εχει παρει;
Λοιπον,Λιζακι, Λυγερη, Αλεξανδρα, Γιωτα, Σκρουτζακο... για περαστε για περαστε!
Η εβδομη ερωτηση προς εσας ειναι: 
Αν αυριο ξυπνησετε και διαπιστωσετε οτι για μια ημερα η ψυχη σας θα ζησει σε ενα σωμα αντιθετου φυλου, ποια πραγματα θα επιλεγατε να βιωσετε;
Σας αφηνω με ενα πολυ αγαπημενο μου νεο σχετικα τραγουδακι.


Πεταλουδισια φιλια!
 

36 σχόλια:

  1. Α ώστε Χριστίνα είσαι και εσύ????

    Λοιπόν θέλω να απαντήσω στην ερώτηση που θέτεις! Κατευθείαν ξέρεις τι μου ήρθε στο μυαλό? Το σεξ! Αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω σαν άντρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ειμαι ειλικρινης συνονοματη κι εγω!!το πρωτο που σκεφτηκα και ολα τα αλλα μετα!φιλια

      Διαγραφή
  2. Kαλημερα διασημη φιλη μου!!!χαχα Ευχαριστω για το βραβειο!!!Θα καθυστερησω λιγο την αναρτηση γιατι καταλαβαινεις...προσπαθω να ραψω οσο γινεται περισσοτερο αλλα θα απαντησω ,δεν σε ξεχνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αγχωνεσαι κοριτσακι κι εγω περιπου μηνα εκανα.Ραβε εσυ.Φιλια

      Διαγραφή
  3. Μα είναι δυνατόν, διάσημη φίλη μου και blogger επίσης, να καθυστερεί το blog μου να λάβει τις αναρτήσεις σας και να ψάχνομαι κάθε μέρα σαν τον χάνο και να μου σπάνε τα νεύρα;;..:( Πεταλου(λου)δένια μου Χριστίνα, σε φιλώ γλυκά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε λογικο αγαπητη Πετρα!Πως μπλοκαρουν οι γραμμες οταν τηλεφωνει πολυς κοσμος ταυτπχρονα σε μια υπηρεσια;Ετσι κι εδω απο τις χιλιαδες κοσμου που μπαινει να με απολαυσει μπουκωνει και αργει καταλαβες;Ενας ενας ολοι θα παρετε!χαχαχα!φιλια πετρουλα

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα στην πεταλουδίτσα μου!!άπαιχτες οι απαντήσεις σου κοριτσάρα μου!!δεν πειράζει βρε που είσαι μεγάλη φίρμα!!ας το συνηθίσουν όσοι δεν το ξέρουν!!να τα χαίρεσαι τα βραβειάκια σου και να είναι χαρούμενο πάντα το σπιτάκι σου!!το αν δεν έχεις κάτι ευγενικό να πείς.αλλιώς μην πείς τίποτα..πολύ σωστό!!και απόλυτα ειλικρινές!!το φινάλε με την υπέροχη Ελεονώρα άπαιχτο όπως και το όνομα του βραβείου!!φιλάκια πολλά και αγκαλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαΙ καιτη μου πολυ που σου αρεσε!αυτο το τραγουδι το λατρευω!η ελεονωρα ειναι καταπληκτικη!φιλακια κοριτσαρα

      Διαγραφή
  5. Ευτυχώς που σου έκανα πάσα το παιχνίδι και δεν μπορείς να μου το κάνεις εσύ. Αφού λοιπόν δεν δεσμεύομαι να απαντήσω ειλικρινά στη δική σου ερώτηση, μπορώ να απαντήσω ότι μου κατέβει.

    Αν για μια μέρα υποχρεωθώ να ζήσω στο σώμα του αντίθετου φύλου … θα περίμενα να ξημερώσει.

    Όχι, άλλο:

    2,5 ώρες για να βάψω 20 νύχια
    1 ώρα για να βάψω ξανθό το μαλλί
    3 ώρες για μπάνιο
    2,5 ώρα για χτένισμα
    1,5 ώρα για να διαλέξω εσώρουχα
    4 ώρες για να διαλέξω ρούχα
    1,5 ώρα για κραγιόν, σκουλαρίκια, κρέμες
    3 ώρες για παπούτσι
    5 ώρες για να τσακωνόμαστε που θα πάμε

    πέρασε το 24ωρο.

    Εντάξει, ξέρω, το παράκανα.
    Ξέρω ότι για να διαλέξεις ρούχα δεν φτάνουν ούτε δύο μέρες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα!Γεια σου βρε Πετρο παντα τα σχολια σου ειναι…απαιχτα!Εσυ δε θα θελες να νιωσεις τη γυναικεια πλευρα του σεξ; Να δεις για λιγο τον ακαταλαβιστικο τροπο σκεψης μας;

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους! Είχα ξεχάσει ότι το είχες αναλάβει κι εσύ! χεχε! Μου άρεσες Χριστινάκι!
    Και βρήκα εξαιρετική την επιλογή σου στο παιδικό παιχνίδι που επέλεξες για να παρομοιάσεις το μπλόκινγκ!

    Φιλί τεράστιο για όσα έγραψες για μένα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλα Αριστεα μου! Αργησα αλλα τα καταφερα!Οσα εγραψα τα εννοω κι αλλα τοσα!φιλια

      Διαγραφή
  7. Αγαπημένη μου πεταλούδα Χριστίνα σ' ευχαριστώ γι' άλλη μια φορά για το βραβειάκι σου, το οποίο και θα ήθελα να ανταποδώσω αν δεν ήταν αλυσίδα(ελπίζω την επόμενη φορά να προλάβω να στο απονείμω πρώτη)!
    Η ανάρτηση ανέβηκε και μπορείς να δεις τη φιλοσοφημένη μου απάντηση στην ερώτηση σου(χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :Ρ)
    Πολλά φιλιά
    Τα λέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου πεταλουδοζουζουνίτσα μου..διάβασα τα της Έλλης-είχε πάθει κάτι το pc εκείνη την μέρα και δεν με πήγαινε-σου έχω σχολιάσει εκεί!!μου άρεσε πολύ φυσικά!!παθιασμένο με συνεχή ροή συναισθημάτων της Έλλης..σου πάει το πεζό πολύ..για πες σε σενάριο έχεις σκεφτεί να γράψεις κάτι?μπορεί να συνεργαστούμε μελλοντικά..Κερατσίνι με Φάληρο κοντά είμαστε..κάτι έχω σκεφτεί..απάντησέ μου σε mail αν σου κάνει κλικ η πρόταση!το Λιζάκι έκανε τέλεια ανάρτηση με τα βραβειάκια!!περιμένω νέα σου!!θα λείψω το απογευματάκι..το βράδυ τα λέμε.Kisses and hugs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι Κάτια βρε Christie!! Καίτη!!αφού με βάφτισες θα σε λέω Christie κι εγώ!!τό'χω και λίγο το αμερικάνικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωραίο το παιχνιδάκι...
    και το τραγούδι φοβερό!
    φιλιά πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδα βραβείο και μπήκα!Και τι βραβείο Χριστίνα μου... τριπλό!Πως μετά να μην είσαι διάσημη!χαχαχα!
    Πάντως με την απάντησή σου πάλι δεν ησύχασα(μάτι δεν έκλεισα), τήρησα και τη συμβουλή σου και πάλι τα ίδια.Δε γίνεται... θα πάω να κλειστώ σε μοναστήρι ή σε ψυχιατρική κλινική!Ουφφ!χαχαχαααα!
    Κι εκεί που πήγα να ησυχάσω, να και το νέο δίλημμα με την ερώτησή σου.Δεν είμαι υποχρεωμένος ν' απαντήσω, αλλά αν δεν το κάνω θα σκάσω.Το πρώτο πράγμα βέβαια που θα δοκίμαζα θα ήταν το σεξ, αλλά αυτό ας το ξεπεράσω σφυρίζοντας.Αν ήμουν γυναίκα όμως θα 'θελα... να γίνω άντρας... ούτε μια μέρα δε θ' άντεχα... ευτυχώς... να, όπως λέει κι αυτό το τραγούδι: http://www.youtube.com/watch?v=2CNUDzYojRQ
    Το μουσικό κομμάτι της Ελεονώρας γνωστό κι όμορφο!Χαρούμενο μεσημέρι να περάσεις γλυκιά μου και πάντα τέτοια δωράκια!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πεταλουδίτσα μου,
    θα συμφωνήσω με την Καίτη μας, οι απαντήσεις σου είναι άπαιχτες! Ωραίο το Κερατσίνι, γενικά ο Πειραιάς είναι όμορφος και τον έχουν ξεχασμένο.. :/
    Ωραία η παρομοίωση σου για το τι παιχνίδι θα μπορούσε να είναι το blogging!
    Έχεις δίκιο για την παιδική πορνογραφία.. ούτε εγώ θα ήθελα να υπάρχουν όλα αυτά.. :/
    Καλό Σ/Κ, να περνάς όμορφα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @liza
    Εγψ ευχαριστω Λιζακι που ανταποκριθηκες τοσο αμεσα! Εγω σκεψου εκανα πανω απο μηνα! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @kate's cakebox
    Καλησπερα! Γενικα γραφω, ποιηματα, τραγουδια, ιστοριες, διηγηματα, αλλα σεναρι δεν εχω δοκιμασει ακομα. Θα μπορουσαμε να κανουμε μια δοκιμη γιατι οχι; Στειλε την ιδεα σου στο μεηλ! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @kate's cakebox
    Απο το Kate το συμπερανα!Αλλα εχεις δικιο το Καιτη κολλαει καλυτερα! Οχι προς Θεου, οχι ξενα ονοματα, η το δικο μου η καποιο υποκοριστικο η αν θες σωνει και ντε αμερικανικο Butterfly!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @νικολετα κ.
    Καλωσορισες στο μπλογκοσπιτο μου! Θα περασω αμεσα να ανταποδωσω κι ελπιζω να τα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @νικος
    Νομιζω Νικολα ολοι αυτο θα δοκιμαζαμε και πως οχι δηλαδη; Αφου παραμενει μυστηριο και για τα δυο φυλα πως το βιωνει το αλλο φυλο! Κατι τετοιο ισως βοηθουσε να απογειωθει η σεξουαλικη μας ζωη...
    Αμα δε σου περασε ακομα, αστα... ανιατη περιπτωση! Χαχαχαχαχ!
    Ευχαριστω πολυ Νικο! Καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @πτωχος
    Μια ο Κολοκοτρωνης που ταμπουρωθηκε στα Ταμπουρια, μια ο Πουλοπουλος "στο Κερατσινι βραδιασε" και μια εγω! Στιγμες δοξας για το Κερατσινι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @παλομα
    Ειναι ο ατιμος μια ζωγραφια, αλλα εχει πεσει κι αυτος οπως ολες οι φτωχογειτονιες μετα κρισης εποχη!
    Να εισαι καλα και πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι Χριστινάκι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ & ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ εύχομαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σ ευχαριστω πολυ που με θυμηθηκες για το βραβειο και συγχαρητηρια !!Οι απαντησεις σου πρωτες!!!Καλο μηνα να εχεις.Θα τα ξαναπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @μαρια π
    να εισαι καλα κοριτσακι μου ομορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @side21
    φιλε μου καλοχειμωνα και καλα χριστουγενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @σκρουτζακος
    καλως το φανταρακι!παρακαλω!να εισαι καλα!δεν ξεχνω τους φιλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοριτσάκι μου, χίλια ευχαριστώ! Μόλις ξελασκάρω λίγο από τα της παρουσίασης, θα επανέλθω με σχετική ανάρτηση και απαντήσεις! ;) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. @γιωτα
    οποτε μπορεις μην αγχωνεσαι καθολου.φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπάκι μου, καλησπέρα! Είμαι μουλάρα, το ξέρω, αλλά τώρα κατάφερα να απαντήσω.... σ' ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.