Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΡΙΛΗΣ!!!

Επιτελους, μπηκε ο Απριλης και μαζι του η ανοιξε εκανε πλεον, αν και στο δευτερο μηνα, δυναμικα την εμφανιση της! Λιακαδα, ζεστη, μυρωδια απο θαλασσα!
Καλη Μηνα με δυο παλια αλλα κλασικα τραγουδακια!
Πεταλουδισια φιλια, επισημως πλεον, αφου ξαναβρηκα την Πεταλουδα μου!!





Υ.Γ. Η μυρωδια απο τις ανθισμενες νεραντζιες ειναι υπεροχη, απο τα ελχαιστα πραγματα στη μεγαλουπολη που θυμιζουν οτι εχουμε ανοιξη. Σταματηστε για ενα λεπτο να την απολαυσετε!!!

12 σχόλια:

  1. να υποθέσω έσβησες το καταραμένο google+ και εσύ? Καλό μήνα Πεταλούδα μου με όμορφες μουσικές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό μήνα Πεταλουδίτσα!

    όντως, την άνοιξη στην Αθήνα οι νερατζιές τη "φέρνουν"!

    το δεύτερο άσμα μάς ψιλοκοίμησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα και απο μένα... μόλις άνοιξα το παράθυρο.. λιακάδα μπαίνει στο σαλόνι και ενα γλυκό αεράκι και αυτό ανοιξιάτικο.. Εμείς εδώ στην Καβάλα έχουμε πολλά πραγματα που φέρνουν την άνοιξη...
    Εδώ από το μπαλκόνι βλέπω την Θάλασσα και στα δεξιά μου στα 15 μέτρα είναι το βουνό, όμορφο και μοσχομυρισμένο.

    Φιλιά Πεταλούδα καλώς ήρθες με την άνοιξη και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @μαλερ
    Ναι! Και την προηγουμενη φορα το ειχα σβησει, αλλα επρεπε να επιστρεψω στο προφιλ μπλογγερ και δεν το ειχα κανει, τωρα το καταλαβα! Και δεν ειμαι και ξανθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @πτωχος τω πνευματι
    ειναι λιγο κοιμησικο, αλλα το αγαπω πολυ απο τα παιδικα μου χρονια που εβλεπα την ταινια και το τραγουδουσα κι εγω ελπιζοντας πως θα την βρω την αληθινη αγαπη, οπως ολα τα κορτσοπουλα!
    Καλη ανοιξη λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ποντικι
    Ναι, ειναι απο τα καλα της επαρχιας αυτα! Πολη μεσα στη φυση! Ταιραιστο ε; Ανοιξη μπηκε, επιστρεφουν σιγα σιγα οι πεταλουδες! Τα φιλια μου κοριτσι μου κι ενα στο γιοκα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μυρωδιά είναι όντως πρωτόγνωρη για μένα που από παιδί ΒΠ έγινα παιδί ΝΠ! Και για ένα παράξενο λόγο έχω συνδυάσει το Πάει η Αγάπη μου με την άνοιξη κι εγώ. Καληνύχτες του Δάντη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @οναρ
    Γιατι καλε δεν εχει νεραντζιες στα ΒΠ; Καλησπερες παραξενεμενες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα πεταλουδιτσα και καλο μηνα εστω και αργα...δεν καταφερες να αλλαξεις το ονομα με το g+;σε τι μπελαδες μας βαζουν;φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @οναρ
    Ποτε δεν ειναι αργα... Τωρα που κατεβηκες στα ΝΠ θα προσεξεις κι αλλες μυρωδιες, οπως αυτη του βρεγμενου χωματος το φθινοπωρο, της θαλασσινης αυρας το καλοκαιρι, των ξυλων απο τις ξυλοσομπες το χειμωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @craftland
    Δεν σκαω κιολας Αλεξανδρα μου, το κατηργησα και γυρισα στον απλο και ταπεινο μπλογκερ που ξερω κι εμπιστευομαι! Καλο μηνα και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.