Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!...

Μια σταλια νησι! Κατεχομενο το μισο, με το πιστολι στον κροταφο απο παντου. Κι ομως βροντοφωναξε ΟΧΙ! Κι ομως εφτυσε στα μουτρα το ΕΥΡΩ και ειπε "καλλια με λιρα και αξιοπρεπεια παρα με ΕΥΡΩ και δουλοι"... Απλα πραγματα. Τα ΟΧΙ δεν τα λενε οι πολιτικοι, τα λενε οι πολιτες, οι ανθρωποι που δεν επιτρεπουν σε κανεναν να αποφασιζει ερημην τους για τις ζωες τους. Οι ανθρωποι που βγαινουν στο δρομο και αγωνιζονται για το δικιο τους, αλλα και που χτιζουν μια δημοκρατια γερη, που στη Βουλη καθε ενας ειναι υπευθυνος για την αποψη του και για τη δουλεια του -σε αντιθεση με κατι ελληνικα κακεκτυπα κομματων που ως απαντηση στην ελευθερη βουληση εχουν τη διαγραφη!...Ειναι αυτοι που εμεις εδω επιτιμητικα ονομαζουμε "κουμπαρους", που λεμε οτι δεν μας γουσταρουν ενω στο βαθος τους ζηλευουμε. Γιατι εχουν αρχιδια! Αρχιδια που τα εδειξαν και τοτε που προδοθηκαν το '74 και δεν φοβηθηκαν να τα ξαναδειξουν και τωρα! Βεβαια, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, ολοι θα πεσουν να τους φανε, το οικονομικο προβλημα ειναι υπαρκτο, σιγουρα ξημερωνουν μερες που δεν θα ηθελαν να τις ζησουν, αλλα νομιζω πως με απολυτη επιγνωση εκαναν την επιλογη τους.
Η δικη σου δικαιολογια φιλε μου Ελληνα συμπολιτη ποια ειναι; Τα δικα σου αρχιδια που ειναι;

17 σχόλια:

  1. μακάρι αυτό το όχι να τους βγεί σε καλό Πεταλούδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ναι.. αλλά μακάρι όπως είπε και ο Μάλερ να βγει σε καλό τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαν όχι είχαν το σθένος, την παλικαριά, τα α.....δια και είπαν το ΌΧΙ. Είτε τους βγεί σε καλό είτε σε κακό, έκαναν κάτι..Δεν σταύρωσαν τα χέρια, δεν βούλωσαν το στόμα τους και είπαν ότι αποφάσισαν να γίνει, ας γίνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω μαζι σου,ακομα και σε κακο να τους βγει,που σιγα μην τους αφησουν ησυχους,θελαν να καταστρεψουν την οικονομια τους και θα το κανουν,τουλαχιστον δεν εσκυψαν το κεφαλι!!εμεις εδω...αστα...εχουμε ανθρωπους με πυγμη να ορθωσουν το αναστημα για την Ελλαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ... Ο Χ Ι...!!!

    ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΦΙΛΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    ΣΕ ΑΓΑΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι πολύ καλά κάνανε και ναι είμαστε να τραβάμε όλα αυτά γιατί δεν έχουμε αρχίδια... εγώ είμαι άνεργη αυτή την στιγμή γιατί μάλωσα με το αφεντικό μου γιατί δεν ήθελα να με πατάει άλλο εγώ να δουλεύω εκείνος να λέει ότι δεν έχει λεφτά αλλά η δουλειά του να γίνεται !! ΟΧΙ λοιπόν αποφάσισα να μείνω άνεργη και να κοιτάω το παιδί μου και δεν θα χαθώ κάτι θα κάνω κάτι θα φάω.. ΟΧΙ λοιπόν να μάχεται να απαιτείτε αυτά που μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα οι Ελληνοκύπριοι έκαναν την διαφορά !
    Δεν μένει παρά η Ιστορία να τους δικαιώσει.
    Θα το κάνει όμως;;;

    Δύσκολα είναι τα πράγματα ,πολύ δύσκολα πεταλούδα μου. Εδώ μιλάμε για έναν ολόκληρο λαό που είναι ενδεχόμενο να ξημερώσει σε κατάσταση απελπιστική.
    Αλήθεια. Τα εκατομμύρια που παίζονταν στην Κυπριακή αγορά ποιοι τα καρπούντο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν αρκεί ένα μόνο ...
    χρειάζονται πολλά ΟΧΙ !!!
    και με λόγια αλλά και μ' έργα ...

    Υ.Γ.
    Αλήθεια πως λέγεται εκείνο το πολίτευμα ...
    που αν η Βουλή αρνηθεί να ψηφίσει κάτι ...
    Έρχεται κι επιβάλλεται σαν απόφαση που επιβάλλεται απ' ΕΞΩ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @μαλερ
    Μερικες φορες, ακομα κι αν μια μαχη ειναι εξαρχης χαμενη, αξια εχει να τη δωσεις, να παλεψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @βαλινα
    Βρε Βαλινακι, μ' αρεσει που εγω βριζω κανονικα κι εσυ βαζεις αποσιωπητικα! Ετσι! Γιατι σε αυτο μπλογκ εχουμε κι ενα επιπεδο! Οι αναγνωστες τουλαχιστον... Χεχεχχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @craftland
    Τελικα, τους φαγανε... ΑΝ δεν ηταν κι εξαρχης στημενο ολο...
    Τι να πω... αριθμοι εχουμε γινει οι ανθρωποι κι αναθεμα με μα ΠΟΤΕ δεν θα καταλαβω το γιατι... εκτος αν κι ολοι αυτοι οι ευρωσυσσωρευτες ξερουν κατι που δεν ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @μαρια
    Οπως σου ειπα και στο μεηλ, αγωνιστες της ζωης σαν εσενα δεν εχουν τιποτα να φοβηθουν! Σ' αγαπαω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ποντικι
    Το διαβασα και σου βγαζω το καπελο! Γιατι αυτο, με ενα παιδι και τοσες δυσκολιες θελει αρχιδια! Οποτε θες και μπορεις, στειλε μου μεηλ, οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @λυγερη
    Αυτοι που τα καρπωνονται παντα Λυγερη μου, οι απανταχου φραγκοφονιαδες! Μιλαω με κατι κοπελες Κυπριες και μου λενε φοβερα και τρομερα πραγματα για τα παιχνιδια που παιζονται κι εκει αυτες τις ημερες...
    Σε φιλω και σου στελνω την αγαπη μου... ετσι απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @side21
    Καλε μου Σιδερη, ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ! Και να τους ξαποστειλουμε!
    Ελα ντε; Δικτατορια; Κοινοβουλευτικη δικατορια; Μπατε σκυλοι αλεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας..Συγνώμη αν ενοχλώ..Μόλις σήμερα έμαθα το μπλογκ σας, από την airis (η ζωή είναι ωραία).. Μου άρεσει η εμφάνιση, το αγαπημένο μου χρώμα το λιλά :) Διάλεξα να σχολιάσω σε αυτήν, γιατί αναφέρεστε στην χώρα μου την Κύπρο :)
    Ευχαριστώ (θα ήθελα να γίνω και μέλος αλλά να δω απάντηση σας πρώτα, μην ενοχλώ που ήρθα ακάλεστη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.