Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑ...

UPDATE 3: Και αλλη μια μαρτυρια, αντιθετη αυτη τη φορα, που μου ηρθε με σχολια. Την παραθετω πρωτον γιατι πρεπει παντα να ακουγονται και οι δυο πλευρες πριν βγαλουμε συμπερασματα και δευτερον γιατι κανει για αλλη μια φορα ξεκαθαρη την αναγκη για ενοτητα.
"θα σου πω και τι δική μου μαρτυρία. Για μένα ηθικός αυτουργός για ό,τι έγινε χτες είναι το ΠΑΜΕ! Το ΠΑΜΕ χτες δεν έκανε απολεισμο της βουλης οπως ειπε εκανε αποκλεισμο του κοσμου απο το να μπορει να πλησιασει στην βασ.σοφιας. Περιφρουρηση της βουλης εκανε. Δεν υπαρχει αποκλεισμος οταν επιτρεπεις στους βουλευτες να μπουνε μεσα. Η σταση του ΠΑΜΕ χτες ηταν προκλητικη, με τον κοσμο του μπλοκ του να κοιταει προς το συνταγμα. Ειχαν την πλατη τους γυρισμενη προς την βουλη το διανοησε; Οι αστυνομικοι ηταν αραχτοι αφου τους φυλαγε το ΠΑΜΕ.Το σκηνικο λοιπον ξεκινησε καπως ετσι, πηγε πρωτα το μπλοκ του "δεν πληρωνω" να περασει, δεν τους αφηνουν και πεφτει το αναλογο βρυσιμο. Υστερα ηρθε το αναρχικο μπλοκ να περασει και άρχισε μετά το ξύλο. Δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με το να πλακωνομαστε στο ξυλο μεταξυ μας. ομως το παμε εβγαλε ομαδες κρουσης εκτος του μπλοκ του. Βρεθηκα εκει. Κι ενω εφευγα γιατι ειπα δεν προκειται να πλακωθω με το παμε βγαινει μια ομαδα με παμιτες απο την σταδιου με ξυλα και μαρμαρα που τα πεταγαν σε κοσμο σαν κι εμενα! Ακομα κι αν ειχε δικιο λοιπον να υπερασπισει τον κοσμο του απο τους κουκουλοφορους-ασφαλιτες δεν επιτρεπεται να βγαζει ΚΝΑΤ να πετανε μαρμαρα. Γενικα παντως χτες καταφεραμε να κανουμε το ακατορθωτο, με τοσο κοσμο και να πλακωθουμε μεταξυ μας και μεσα οι αλλοι να ψηφιζουν ανενοχλητοι. Και σκοτωθηκε ο ανθρωπος τζαμπα και βερεσε! Αστα λοιπον. Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Και για μενα το ΚΚΕ εχει πολυ μεγαλη ευθυνη για οτι εγινε."
Επομενως, καταληγουμε παλι στα ιδια. Ενας ανθρωπος νεκρος και μια ευκαρια για μαζικο ενωμενο αγωνα χαμενη. Παρολο που εχω αναθεωρησει σκεπτομενη ψυχραιμοτερα το κατα ποσο θα ηταν σωστο τελικα να μπουμε βιαιως στην βουλη, θεωρω οτι μια τετοια αποφαση και γενικα η οποιαδηποτε μεγαλη αποφαση πρεπει να παρθει συλλογικα. Ουτε μια ομαδα εχει δικαιωμα να παρεμποδιζει τις αλλες, ουτε ομως καποιος αριθμος ατομων χ μπορει να παρει στα χερια του μια τετοια αποφαση και να αιματοκυλισει τοσες χιλιαδες κοσμου με το ετσι θελω. Ας κατσουμε επιτελους κατω να βρουμε μια κοινα αποδεκτη λυση, ας παψουμε να προβατοφερομαστε, ας δουμε τι πρεπει και τι μας ωφελει να κανουμε τοσο για την ανατροπη του συστηματος οσο και για την επομενη μερα. Κυριως για την επομενη μερα. Κοιταξτε γυρω σας. Το ζητημα δεν ειναι οικονομικο ουτε ταξικο. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!


UPDATE 2: Επειδη διαβαζω συνεχεια οτι το ΠΑΜΕ προδοτικα εκλεισε τη Βουλη για να την προστατευσει απο τους διαδηλωτες και παρολο που δεν ανηκω σε αυτον το χωρο, θελω να παραθεσω τα πραγματα οπως τα ακουσα δια στοματος 16χρονου Γιωργου, που ηρθε απο το Συνταγμα με τα ματια κοκκινα και τα χειλη πρησμενα απο τα χημικα. Οι ακριβεις του λεξεις ηταν "αν δεν ηταν το ΠΑΜΕ σημερα, θα ειχε γινει πολυ μεγαλο κακο!" Γιατι; ρωτησα κι εγω και μου εξηγησε. Πρωτον, οι κουκουλοφοροι προσπαθησαν με καθε μεσο, χτυπωντας τον κοσμο, να σπασουν τη διαδηλωση κι ο κοσμος πανικοβληθηκε, οι μονοι που εμειναν να τους αντιμετωπισουν και να προφυλαξουν τον κοσμο ηταν τα μελη του ΠΑΜΕ. Ομολογουμενως, απο ενα σημειο και επειτα ξεφυγαν τελειως και αυτοι και βαραγαν αδιακριτως με αποτελεσμα να τραυματιστει πολυς κοσμος, συμφωνα με τη μαρτυρια του. Πραγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Ο ιδιος ο Γιωργος ειχε κατεβει σε ομαδα μαζι με ολους τους μαθητες και καθηγητες του σχολειου του. Δεχτηκαν επιθεση απο τους κουκουλοφορους, αλλα οι καθηγητες εκαναν δυο σειρες αλυσιδα για να προστατευσουν τους μαθητες, δεν υποχωρησαν και οι κουκουλοφοροι αναγκαστηκαν να φυγουν. ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ δραση σε ολο το μεγαλειο!
Οσο για την περιφρουρηση της Βουλης, δεν ξερω κατα ποσο ηταν σωστη, εγω η ιδια λεω να μπουμε να την καταλαβουμε. Βασει νομου ομως- και ξερουμε οτι τηρουν τους νομους που τους συμφερουν!!- σε οποιον παει να μπει στη Βουλη εχουν δικαιωμα οι μπατσοι να ανοιξουν πυρ! Μηπως λοιπον ολο αυτο εγινε για να γλιτωσουμε το αιματοκυλισμα; Ποσοι απο εσας κατεβηκατε ετοιμοι να πεθανετε αποψε;;;
Για τα σχολια που εχω διαβασει, δεν εχω λογια. Η πληρης απογοητευση! Καμια ανθρωπια και καμια αλληλεγγυη. Μεχρι που διαβασα για τον ανθρωπο που σκοτωθηκε "ενας παμιτης λιγοτερος" ΑΙΣΧΟΣ!!!
Οι παρακρατικοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ανελαβαν το ρολο της αστυνομιας για να καταλυσουν τη διαδηλωση, οι παμιτες ανελαβαν το ρολο του φυλακα, οι ΜΑΤατζηδες απλα κοιτουσαν και τελικα ολοκληρωσαν το σχεδιο. Κι εμεις, σαν τα ποντικια μες στη φακα, απλα πεσαμε στην παγιδα, χωριστηκαμε σε μετωπα, αρχισαμε εκατερωθεν βρισιες και χτυπηματα και τους αφησαμε να τριβουν απο χαρα και ικανοποιηση τα χερια τους! Το χασαμε το τρενο πατριωτη! Το γαμησαμε πως το λενε! Τετοια ΖΩΑ που ειμαστε,σαν ζωα μας συμπεριφερονται! ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΕΛΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΚΑΤΑ!

Και κατι τελευταιο, για οσους ακομα αμφιβαλλουν για το ρολο των κουκουλοφορων-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. Οταν οι τραυματιες και οσοι ειχαν αναπνευστικα προβληματα περιμαζευτηκαν απο τον ερυθρο σταυρο, οι κουκουλοφοροι πηγαν εκει να τους χτυπησουν, τους πεταγαν μπουκαλια και πετρες, ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΛΕΜΕ και αναγκαστηκαν να κανουν οι γιατροι ανθρωπινοι αλυσιδα για να τους προστατευσουν!
ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ! ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!
Πολυ προφητικο τελικα εκεινο το πλακατ...
Δεν υπαρχει ελπιδα, την θαψαμε μονοι μας αποψε...Εγω παραιτουμαι!

UPDATE: Μολις εμαθα οτι πεθανε ο 53χρονος τραυματιας διαδηλωτης. Κι ολο διαβαζω αναλυσεις και φαγωματα αν ηταν του ΠΑΜΕ που τον χτυπησαν κουκουλοφοροι, αν ηταν ανεξαρτητος διαδηλωτης που τον χτυπησε το ΠΑΜΕ, αν αν αν ...κι ολο αλληλοκατηγοριες, χωρις κανεις να ξερει ακριβως την αληθεια. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Π Ε Θ Α Ν Ε  Δ Ι Α Δ Η Λ Ω Τ Η Σ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;;; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΩΡΑ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!  
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

...να ημουν Συνταγμα τωρα! Δυστυχως, ως εργαζομενη στον ιδιωτικο τομεα δεν εχω τη δυνατοτητα να απεργησω 2 μερες.

Χτες που ημουν εκει, δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.

Το πρωτο ηταν ενα πλακατ με συνθημα "ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ". Το βρηκα εξαιρετικο, γιατι αυτο ειναι το στοιχημα μας για την επομενη μερα. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να μην φαγωθουμε μεταξυ μας, να κανουμε ΟΛΟΙ πισω τον εαυτο μας για το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ καλο, για να χτισουμε μια δικαιοτερη κοινωνια, ΑΝ αυτο πραγματικα θελουμε.

Το δευτερο ηταν η αφελεια μας. Πηγαμε για αλλη μια φορα σαν προβατα για σφαγη. Με καποιες ιατρικες μασκες και με Μααλοξ μερικοι απο εμας, οι περισσοτεροι -οπως κι εγω- με τιποτα. Αποτελεσμα; Παλι με χρηση δακρυγονων καταφεραν να αδειαζουν κατα διαστηματα την πλατεια. Αν ομως φορουσαμε ολοι αντιασφυξιογονες μασκες; Τοτε απλα, θα εφαρμοζοταν στην πραξη το ομολογουμενως εμπνευσμενο συνθημα που ακουστηκε οταν επεσαν οι πρωτες "κανονιες":
ΒΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! Κι αστους μετα να παιζουν κλεφτοπολεμο!

Παρολα αυτα, η διαδηλωση ηταν μεγαλειωδης. Τα ΜΜΕ τη θαψανε βεβαια παλι, αλλα ο αριθμος ηταν δεκαπλασιος απο αυτον που ειπαν.

Σημερα, ακουω οτι γινονται εκτεταμενα επεισοδια. Οι γνωστοι αγνωστοι αυτη τη φορα εκτοξευουν μολοτωφ προς τους διαδηλωτες. Λογικο. Τοσος κοσμος που κατεβηκε, τα ΜΑΤ βρεθηκαν στριμωγμενα στη γωνια, οποτε τα φιλαρακια τους πρεπει να τους ξελασπωσουν καπως. Ομως ο κοσμος ειναι ΠΟΛΥΣ! Κι αυτοι ολοι μαζι, ΜΑΤ και κουκουλοφοροι, ελαχιστοι. Κι ο κοσμος ΔΕΝ ανεχεται πλεον ΤΙΠΟΤΑ!

Ακουω οτι ετοιμαζονται για ντου στη Βουλη! Ελπιζω να το τολμησουν και να το καταφερουν. Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ! Τα ΜΑΤ δεν μπορουν στην ουσια να κανουν τιποτα, ενας θα επιτιθεται εκατο θα του την πεφτουν.

Η κυβερνηση ΠΡΟΔΟΤΩΝ εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Τολμηστε το! ΜΠΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Οσοι δεν μπορουσαμε σημερα να ερθουμε ειμαστε 100% μαζι σας με τη σκεψη και τις ευχες μας!

ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! 
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!

20 σχόλια:

  1. Αυτό το τελειώστες τους πολύ μαρεσε :) καλησπέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμην!!...τελειωστε τους,δε παει αλλο...μια καρικατουρα ολοι τους,κυβερνηση κι αντιπολιτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκότωμα θέλουν. Επιτέλους ο κόσμος ξυπνάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @cook
    Θλιβερες καρικατουρες κι εμεις που ακομα και τωρα τρωγωμαστε μεταξυ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ασκαραδαμυκτι
    Λεγε με Μπουμπουλινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @bear
    Αμ δε! Για μπες να δεις τα σχολια γυρω απο τα επεισοδια, να αηδιασεις! Ελεεινες βρισιες, οι παμιτες φταινε οι πουλημενοι, οι αναρχικοι φταινε, ολοι οι αλλοι φταινε, εμεις ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ μικρή θα φαγωθούμε μεταξύ μας... κι αν οχι εσύ κι εγώ γιατί αγαπιόμαστε, οι φανατισμένοι αγνωστοι μεταξύ τους (κι ας ειναι γνωριμοι γνωστοι φιλοι και συγγενείς) θα το κανουν.... πως να οργανώσουμε αμυνα στη βλακεια αυτή? ποια λόγια αραγε ποιες πραξεις θα την σηκώσουν θα την διωξουν μακριά? αχ ποσο θλιμένη ειμαι δεν φαντάζεσαι....

    το τελειώστε τους θελει αιμα, γιατί το ειπες κι εσύ δεν μπορει κανεις να τους πλησιάσει χωρις οι φύλακές τους καθε ειδους να βρεθούν μπροστά του... πως να τους τελειώσουμε μικρή πριν τελειώσουμε οριστικά εμείς σαν κοινωνία σαν λαός σαν τόπος? πως γμτ σπαω το κεφάλι μου να βρω μια εξυπνη λύση και τερματίζω

    πως?

    εσένα μικρή σε αγαπάω κι ολους αυτούς τους αγνωστους και τους γνωστούς μαζί που ειναι εξω.... μακάρι να μπορούσαν να με ακουσουν ολοι κι εσένα να ακουγαν κι αλλους σαν εμάς, και να μας πιστευαν και να αφηναν τα οπλα και τις παρωπίδες και να γινόμασταν ανθρώπινη γενιά ανθρώπινη κοινωνία ανθρώπινο ποτάμι με σταγόνες ομοιες και ομορφες .... μακάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @paraxeno
    Χτες απο τη στενοχωρια μου ειλικρινα ενιωσα να μου ανεβαινει η πιεση, λεω παει θα μεινω, θα παθω εγκεφαλικο! Το ξερω οτι το τελειωστε τους θελει αιμα, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΑΝ ημασταν ενωμενοι και μπουκαρανε 100000 ανυρωποι χτες στη Βουλη ουτε να αντιδρασουν δεν θα προλαβαιναν τα ΜΑΤ θα ειχαν ποδοπατηθει...αλλα με το να πανε 1000 να μπουκαρουν θα ειχαμε αιματοκυλισμα! Αυτο κανεις δεν το θελει...
    Μακαρι Παραξενακι μου! Προχτες στη διαδηλωση σε σκεφτομουν πολυ, αλλα συνειδητοποιησα οταν πηγα να σε παρω να δω αν εισαι εκει να σε βρω οτι εχασα το κινητο σου...Κριμα!
    Φιλια πολλα! Σ' αγαπαω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @picifriki
    Απο ο,τι βλεπεις οχι μονο δεν τους πεταμε, αλλα παιζουμε το παιχνιδακι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα σου πω και τι δική μου μαρτυρία. Για μένα ηθικός αυτουργός για ό,τι έγινε χτες είναι το ΠΑΜΕ! Το ΠΑΜΕ χτες δεν έκανε απολεισμο της βουλης οπως ειπε εκανε αποκλεισμο του κοσμου απο το να μπορει να πλησιασει στην βασ.σοφιας. Περιφρουρηση της βουλης εκανε. Δεν υπαρχει αποκλεισμος οταν επιτρεπεις στους βουλευτες να μπουνε μεσα. Η σταση του ΠΑΜΕ χτες ηταν προκλητικη, με τον κοσμο του μπλοκ του να κοιταει προς το συνταγμα. Ειχαν την πλατη τους γυρισμενη προς την βουλη το διανοησε; Οι αστυνομικοι ηταν αραχτοι αφου τους φυλαγε το ΠΑΜΕ.Το σκηνικο λοιπον ξεκινησε καπως ετσι, πηγε πρωτα το μπλοκ του "δεν πληρωνω" να περασει, δεν τους αφηνουν και πεφτει το αναλογο βρυσιμο. Υστερα ηρθε το αναρχικο μπλοκ να περασει και άρχισε μετά το ξύλο. Δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με το να πλακωνομαστε στο ξυλο μεταξυ μας. ομως το παμε εβγαλε ομαδες κρουσης εκτος του μπλοκ του. Βρεθηκα εκει. Κι ενω εφευγα γιατι ειπα δεν προκειται να πλακωθω με το παμε βγαινει μια ομαδα με παμιτες απο την σταδιου με ξυλα και μαρμαρα που τα πεταγαν σε κοσμο σαν κι εμενα! Ακομα κι αν ειχε δικιο λοιπον να υπερασπισει τον κοσμο του απο τους κουκουλοφορους-ασφαλιτες δεν επιτρεπεται να βγαζει ΚΝΑΤ να πετανε μαρμαρα. Γενικα παντως χτες καταφεραμε να κανουμε το ακατορθωτο, με τοσο κοσμο και να πλακωθουμε μεταξυ μας και μεσα οι αλλοι να ψηφιζουν ανενοχλητοι. Και σκοτωθηκε ο ανθρωπος τζαμπα και βερεσε! Αστα λοιπον. Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Και για μενα το ΚΚΕ εχει πολυ μεγαλη ευθυνη για οτι εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δε σε πειραζει, το εκανα αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμφύλιος... βούτυρο στο ψωμί των εξουσιαστών όλου του κόσμου...
    Αχ πότε θα ξυπνήσουμε?
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @mariana on ice
    Η ερωτηση του αιωνα! Ποτε ισως;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.