Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!...

...μην χασουμε το στοχο!
Κατι μαγικο εχει γεννηθει τις τελευταιες μερες στον τοπο μας! Ενα μεθυστικο αρωμα επαναστασης γεμιζει την ατμοσφαιρα, διαπερναει το μεσα μας και μας γεμιζει ελπιδα, αισιοδοξια και ορεξη!

Προσοχη, ομως! Καμια μεγαλη αλλαγη δεν εγινε ποτε αναιμακτα! Αν πιστευουμε πως απλα και μονο αυτο που συμβαινει σημερα ειναι αρκετο για να σωσουμε, οχι τη χωρα μας, αλλα τη ζωη και την αξιοπρεπεια μας, πλανιομαστε πλανην οικτραν! Χρειζεται πολυ βαθια ενδοσκοπηση, εντονη και αιματηρη μαχη με τον εαυτο μας για να αλλαξουμε νοοτροπια και να θεσουμε τον εαυτο μας υπο του συνολου।

Προσοχη! Ακουμε οτι οι βουλευτες κι οι υπουργοι τασσονται κατα κυριο λογο υπερ του κινηματος και των κινητοποιησεων। Αυτο απο μονο του ειναι λογος προβληματισμου...Γιατι ουτε ηλιθιοι ειναι φυσικα ουτε και οντως εννοουν οσα λενε। Αλοιμονο! Το κινημα των αγανακτισμενων πολιτων στρεφεται καταφορα εναντιον τους, πως ειναι δυνατον να το βλεπουν θετικα;; Εδω λοιπον κρυβεται η παγιδα...Αν εναντιωθουν ανοικτα, το μονο που θα καταφερουν ειναι να συσπειρωσουν τον κοσμο...Αντιθετα, αφηνουν τα πραγματα να εξελιχθουν, πονταροντας στην παναρχαιη καταρα του Ελληνα: ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!!!!

Παραθετω εδω καποιες αναρτησεις που θεωρω πολυ ενδιαφερουσες, για το τι εχει συμβει τις τελευταιες ημερες, το πως ο απλος πολιτης τα αντιλαμβανεται ολα αυτα, τι περιμενει απο το κινημα και ποσο κοντα ειμαστε στο να πεσουμε στην παγιδα...

http://giorgossarris.blogspot.com/2011/05/blog-post_5077.html


http://swell-swell.blogspot.com/2011/05/blog-post_31.html



http://edoketora.blogspot.com/2011/05/blog-post_9590.html



http://dpurpler2.blogspot.com/2011/05/blog-post.html?zx=b11f1e44863b766e


Ψυχραιμια λοιπον συμπολιτες μου, συνεση και προπαντως ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!! Μην πεσουμε στην παγιδα και μην αλληλοφαγωθουμε, ειναι κριμα...Ας ψαξουμε να βρουμε οσα μας ενωνουν παρα οσα μας χωριζουν και ας κρατησουμε την αγνοτητα αυτου του κινηματος ακεραιη!

Δυστυχως ειναι πολλα τα παραδειγματα που η διασπαση κατακερματισε το λαο μας και χαλασε καθε αγωνα! Σε επομενη αναρτηση θα αναφερθω πιο συγκεκριμενα।

Προς το παρον, η πλατεια με καλει...παω με την ελπιδα σημερα να ειναι μια ακομα καλυτερη μερα!

Πεταλουδισια, αγωνιστικα φιλια!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

18 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λες πεταλούδα μου!!!
    Ολους μας καλεί...η πλατεία!!!
    Να'σαι καλά!!!
    Φιλιάαα πολλαάαα και φιλιάαα στο baby!!!!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να περνάτε στην πλατεία!!!! Όσο είναι ενωμένες οι φωνές είναι καλά, όταν αρχίζουν τα παιχνίδια εκεί χαλάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oλοι εκει Πεταουδιτσα..
    λιγοι εμειναν οι νοσταλγοι του σαθρου συστηματος που ειναι στα τελευταια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστή η επισήμανσή σου. Αυτό είναι κάτι που πολύ φοβάμαι...

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα Χριστινάκι μου!!!! Συνεχίζουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ σωστα.Αλληλεγγυη και προσοχη.
    Καλό υπόλοιπο εβδομαδας και καλο μηνα . Ας εχουμε* προχειρο * παντα ενα χαμογελο να το μοιρασουμε σε οσους το εχουν αναγκη. Δεν στοιχιζει τιποτα,αλλα αξίζει πολλά.
    Να εισαι παντα καλά.Αργω να περασω αλλα παντα προσπαθω να ειμαι συνεπης:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια ανησυχία ένα μούδιασμα συναισθήματα ανάμικτα για όλα αυτά που έρχονται που κανείς μας δεν γνωρίζει. ας αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. την ζωή μας θέλουμε. απλά και απτά.
    πολύ καλό σου μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο οι αγανακτησμένοι μένουμε ακηδεμόνευτοι, δίχως κομματικές διακρίσεις, ακαπέλωτοι, το κίνημα αυτό θα παρασύρει τα πάντα. Βλέπεις οτι όλο και περισσότερο μαζευόμαστε στη Πλατεία.Να αφήσουμε λοιπόν να μας ενώνει η αγανάκτηση για όσα μας επιβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή μέρα πεταλουδίτσα μου.

    Ο σκεπτικισμός σου είναι άξιος προσοχής.
    Μα νομίζω ότι ήδη άρχισαν οι πολιτικοί ν' ανησυχούν και εμμέσως να δίνουν ερμηνείες για την κινητοποίηση των αγανακτισμένων, κατά το δικό τους δοκούν.
    Νομίζω ότι η προσοχή και η έντονη περιφρούρηση πρέπει να εστιαστεί στην ΜΗ παρείσφρηση προβοκατόρικων στοιχείων σ' αυτές τις συνάξεις .. που θα θελήσουν να τις αμαυρώσουν και να απομακρύνουν τον ειρηνόφιλο αλλά αποφασισμένο πολίτη από αυτές τις συγκεντρώσεις.
    Σας φιλώ και τους τρεις σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @eirini katsa
    Καλημερα Ειρηνακι! Μια εβδομαδα μετα απο αυτο το ποστ και η κινητοποιηση καλα κρατει! Μενει να δουμε ποτε και πως θα αντιδρασουν οι "απο πανω"..γιατι θα αντιδρασουν δεν μπορει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ηφαιστιωνας
    Ειναι μαγικο αυτο που συμβαινει Ηφαιστιωνακο! Προθυμια, δουλεια, οργανωση, προσπαθεια...ειδωμεν...
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @laplace
    Λιγοι, αλλα υπολογισιμοι Ρομποτακο...Μην τους υποτιμαμε, το συστημα οταν νιωσει τον κινδυνο της καταρρευσης να πλησιαζει, θα κανει ο,τιδηποτε να αυτοσυντηρηθει...
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @φυρδην-μιγδην
    Κι εγω...αλλα ελπιζω να μην γινει...
    Καλημερα Γλαρενια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @μαργαριτα
    Συνεχιζουμε ολο και πιο δυναμικα!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @σκρουτζακος
    Καλημερα Σκρουτζακο και καλη Κυριακη!
    Μην ανησυχεις βρε...αλοιμονο, δεν κραταω παρουσιες! Ξερω οτι με διαβαζεις και σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @basnia
    Καλημερα Βασιλη μου και καλο μηνα!
    Ετσι...τη ζωη μας και τη χωρα μας θα προσθεσω εγω πισω!Καποιοι εχυσαν αιμα για την πατριδα μας, δεν γινεται να την ξεπουλαει ο καθε ΓΑΠ με μια υπογραφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @λεοντοκαρδος
    Ειδες ομως την "ομορφια" που μας εστησαν απεναντι; Στην πλατεια φαγαν 2 φορες πορτα οι ΚΚΕ και πηγαν απεναντι στησαν το τεραστιο πανω κι ολη μερα παιζουν στα μεγαφωνα τραγουδια και συνθηματα! Καπελωμα ξεκαθαρο και το γιατι μπορει ο καθενας να το ερμηνευσει με πολλους τροπους!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @λυγερη
    Οπως ειπα κι απο πανω στο Λεοντοκαρδο, δυστυχως τα διαφορα στοιχεια που δεν επιτρεπουμε να παρεισφρυσουν, βρηκαν αλλο τροπο να μας τη σπασουν!...Για να δουμε αν θα συνεχιστει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.