Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΑ!

UPDATE:

Στο http://hakis-hakis.blogspot.com/ εφτιαξαν τα παιδια αυτη την υπεροχη αφισα για το Θοδωρη! Οποιος μπορει και θελει ας την αναρτησει, προωθησει κτλ.





Τις τελευταιες ημερες, το μπλογκ infopress, που ουδεποτε ειχε ασχοληθει με το θεμα του κυριου Τενεζου στο παρελθον, ανηρτησε πολλαπλα κειμενα, μεταξυ των οποιων καποια εχουν σωστα σημεια και καποια αλλα απευθυνουν κατηγοριες και ριχνουν λασπη στο προσωπο και τον αγωνα του Θοδωρη. Φυσικα, καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται, γι' αυτο και η αντιδραση ηταν αμεσοτατη.

Αντιγραφω απο τον Ανεμο, οπου θα βρειτε και τα λινκ για τα εν λογω δημοσιευματα του infopress:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΕΝΕΖΟΥ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ

Η IRON TENCO ΑΕ δημιουργήθηκε στην Αθήνα, στα τέλη Ιουλίου 2004.
Εδρεύει στην οδό Κων/πόλεως 18, στον Ρέντη και, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση, νόμιμοι εκπρόσωποι ήμαστε ο κ. Κοσμόπουλος κι εγώ.

Η εγγραφή τότε στο site alibaba.com έγινε το 2005 και νόμιμα δηλώθηκε ως νόμιμος εκπρόσωπος ο κ. Κοσμόπουλος, λόγω του ότι εγώ δεν γνωρίζω την αγγλική γλώσσα.

Σκοπός μας ήταν η επέκταση της επιχείρησής μας και η διεύρυνση της δικτύωσής μας, προκειμένου να εισάγουμε σίδηρο, κάτω από την ασφυκτική πίεση των καρτέλ.

Το οίκημα όπου στεγάζεται η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρος (ΜΚΟ) STOPCARTEL, ενοικιάστηκε από εμένα, πολύ πιό νωρίς και, με παραχωρητήριο, έδωσα στην STOPCARTEL το 30% ως νόμιμη, δηλωμένη στην εφορία έδρα.

Κανείς δεν έκρυψε ποτέ πως η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία δημιουργήθηκε και από εμένα σαν ιδρωτικό μέλος τον Νοέμβριο του 2006, μετά την καταστροφή που μας επέφεραν οι καταγγελλόμενοι οπός είχαμε νόμιμο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σαν ενεργοί πολίτες.
Σκοπός της είναι η, με κάθε νόμιμο μέσο, συμπαράσταση στα θύματα των καρτέλ και των μονοπωλίων.

Το STOPCARTEL λειτουργεί από συνεισφορές δικές μας και των μελών του χωρίς να έχει ζητήσει ή και να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε φορέα σαν επιχείριση.
Άλλωστε από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του STOPCARTEL τονίστηκε ότι ιδρυτές μιας τέτοιας οργάνωσης δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από θύματα καρτέλ

Στον κ. Σανιδά έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα, όσον αφορά την IRON TENCO AE και την καταγγελία μου και είναι γνώστης της ύπαρξης της ΜΚΟ STOPCARTEL.

Όσον αφορά τη λασπολογία το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι η καταγγελία δεν έχει γίνει λόγω χρεών, υπάρχει ο φάκελος με τα έγγραφα και τα extree των τραπεζών, που δηλώνουν ότι, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν υπήρχαν δυσμενή στοιχεία, ακάλυπτες επιταγές ή καθυστέρηση πληρωμών, παρ' όλο που από τις 30/05/2006 η Λιανός ΑΕ είχε διακόψει αναίτια την προμήθεια σιδήρου που διενεργούσε μέσω τριγωνικής συναλλαγής με τη ΣΙΔΕΝΟΡ, παίρνοντας 580.000!

Πειράζει πολύ μάλλον τα μεγάλα συμφέροντα η καταγγελία μου κατά του πιο σκληρού καρτέλ και το ότι καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των τραπεζών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και ότι καταγγείλαμε στην ΕΕ σωρεία καρτέλ στον ελληνικό χώρο που καταδυναστεύουν και οδηγούν στην φτώχεια τους Έλληνες πολίτες.

Όσον αφορά τα στοιχεία, εδώ και σχεδόν πενήντα μέρες καταγγέλλω ότι υπάρχουν στην γωνία Πατησίων και Κότσικα, στην σκηνή μου.

Οι υβριστικές φράσεις προς τον πολιτικό κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε απέναντι στα καρτέλ, δεν με αντιπροσωπεύουν.

Η δε σύγκριση με τον σχιζοφρενή, όπως αναφέρεται, Παπαδόπουλο είναι τουλάχιστον... ατυχής!

Για τις ύβρεις και την συκοφαντία που ανώνυμα εξαπέλυσαν εναντίον μου, χωρίς να έχουν ελέγξει τον φάκελο μου, είναι τουλάχιστον ανέντιμο για δημοσιο-γράφους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το δημόσιο συμφέρον.

Είναι καιρός να πάψουν τα μεγάλα συμφέροντα να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ blogs.

Επαναλαμβάνω ότι, εάν κάποιος έχει στοιχεία, ΕΠΩΝΥΜΑ, ας τα καταθέσει, αλλιώς ας ΣΙΩΠΗΣΕΙ.

Τενέζος Θεόδωρος
Τηλ: 6982009287


Απο θεση ασφαλειας, ολοι ξερουμε να κρινουμε και να εμπαιζουμε και να δυσπιστουμε...δεν βλεπω ομως να εχει κανεις τα αρχιδια να κανει κατι αντιστοιχο. Ο κλασσικος ο μ....ς ο Ελληνας!
Πανω σε αυτο εχει στειλει μια πολυ ενδιαφερουσα και ντροπιαστικη για ολους μας επιστολη ο κος Γιαννης Μπακοπουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών ΕΚΕΦΕ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”
http://cag.dat.demokritos.gr/ yannisbakopoulos@yahoo.com
210 6549935.

Αντιγραφω και παλι απο τον Ανεμο:

Έχετε ποτέ σας κάνει απεργία πείνας;

Έχετε ποτέ σας στερηθεί τροφή κάθε είδους για κάποιο διάστημα 10 – 15 ημερών;Αν όχι, τότε δεν ξέρετε πόσο βασανιστική είναι αυτή η διαδικασία, ούτε τους κινδύνους της.

Μια αποχή από τροφή για 2 – 3 μέρες είναι φθορά για τον οργανισμό αλλά, με λίγη προσοχή και τύχη, η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη. Όταν όμως μιλάμε για 10 – 15 μέρες, τα πράγματα σοβαρεύουν. Πολλοί άνθρωποι, μετά από ολική νηστεία 15 ημερών, παίρνουν απότομα βάρος που φτάνει τα 10 – 15 κιλά, που δεν ξαναχάνονται. Άλλοι βασανίζονται από χρόνια δυσπεψία. Πολύ λίγοι μένουν ανεπηρέαστοι.
Όταν η αποχή από τροφή ξεπερνάει τις 30 μέρες, αρχίζουν οι σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία και τη ζωή του απεργού. Ο οργανισμός του είναι πολύ εξασθενημένος. Το σωματικό του βάρος έχει λιγοστέψει επικίνδυνα. Κινδυνεύει από διαταραχές στην ισορροπία ηλεκτρολυτών, που μπορεί να προκαλέσουν καρδιακή αρρυθμία. Ακόμα και τον θάνατο από ανακοπή. Η υπογλυκαιμία στο αίμα επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου, των νεφρών και άλλων οργάνων. Η νοητική διαύγεια χάνεται σε μια αργή διαδικασία, ενώ καταστρέφονται εγκεφαλικά κύτταρα. Το νευρικό σύστημα αρχίζει να υπολειτουργεί. Είναι πλέον μια αργή πορεία προς το θάνατο.
Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή βρίσκεται ο Θόδωρος Τενέζος.
Για να οδηγηθεί ένας νέος άνθρωπος σ’ αυτή τη θέση, δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή να υπηρετεί με πίστη και φανατισμό κάποιον ανώτερο –για τον ίδιο– σκοπό, ή να έχει αδικηθεί σε βαθμό που να διακινδυνεύει τη ζωή του, σε μια τελευταία προσπάθεια να βρει το δίκιο του.
Ο Θόδωρος Τενέζος δεν είναι Ιρλανδός αυτονομιστής, ούτε Ταλιμπάν. Απλά, διέπραξε το σφάλμα να πιστέψει τα διαγγέλματα και τις διακηρύξεις της πιο απίθανης, οπερετικής, αλλοπρόσαλλης και τελικά κωμικής κυβέρνησης που είδε ποτέ αυτός ο τόπος. Διέπραξε το ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα να δώσει βάση στα λόγια των πολιτικών γενικότερα, ότι κάποιοι θεσμοί λειτουργούν ακόμα, με δημοκρατία και δικαιοσύνη. Πίστεψε ότι υπάρχει γι’ αυτόν, με βάση το δίκιο του, προοπτική, μέλλον κι ελπίδα. Και πάνω σ’ αυτή την πεποίθηση έπαιξε και παίζει τη ζωή του κορώνα – γράμματα.
Δεν έχω απορίες για την τύχη του. Αν παραμείνει αβοήθητος, σίγουρα θα χάσει.Δεν περιμένω να συγκινηθούν οι στεγόσαυροι μανδαρίνοι της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού.
Δεν περιμένω να αποκτήσουν ραχοκοκαλιά τα ασπόνδυλα της βουλής.
Αλλά, δεν καταλαβαίνω... Οι ηρωικοί αγωνιστές των «Δεκεμβριανών», οι οργισμένοι 16ρηδες, οι φοιτητές, τα εργατικά σωματεία, πού κοιμούνται; Γιατί δεν κατεβαίνουν να βοηθήσουν ένα νέο άνθρωπο που χάνεται; Και τι θα κάνουν αν συμβεί το χειρότερο; Τότε θα κατέβουν; Θα εκδηλώσουν την οργή τους;

Μα, υπάρχει κίνημα με προοπτική που να υποστηρίζει μόνο νεκρούς; Γιατί δεν κατεβαίνετε τώρα, που μπορείτε να προλάβετε το κακό; Τι περιμένετε; Ακούγεται η φωνή μου εκεί έξω ή μιλάω στο βρόντο; Ακούει κανείς τελικά;;;

Και ο Ανεμος απαντα, με μια αφοπλιστικη ειλικρινεια:

ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΔΙΚΙΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑ.
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης λέγει.''Στόμα που μένει κλειστο εμπρός στην αδικία είναι ανάξιο να σταθεί ανοικτό εμπρός στη Θεία Κοινωνία,'' Ω!επαναλαμβάνω της μωρίας μας! Γιατί να σιωπόμεν εμπρός στην αδικία?ΓΙΑΤΙ?

Και τωρα τα δικα μου σχολια.

Το αν το StopCartel ανηκει στον Θοδωρη Τενεζο η οχι, ουδεποτε με απασχολησε, γιατι στην ουσια το θεωρουσα δεδομενο ενας ανθρωπος κατεστραμμενος απο τα καρτελ να στραφει εναντιον τους με καθε τροπο. Το θεωρουσα δεδομενο οτι ενα απο τα ιδρυτικα μελη ηταν ο Θοδωρης, χωρις να χρειαστει καποιος ναμου το αναφερει, θελει απλα κοινη λογικη! Επισης, η δικη μου κοινη λογικη μου λεει πως δεν υπαρχει σε αυτο κατι το μεμπτο!

Στα σχολια περι ψευτικης απεργιας πεινας, εχω απλα να παραθεσω τις δεκαδες μαρτυριες ανθρωπων, που συντροφευουν τον Θοδωρη και πιστοποιουν οτι αρνειται πεισματικα, οχι να φαει, αλλα να παρει βιταμινες και χυμους. Κι εγω η ιδια, οταν την Παρασκευη το βραδυ τον παρακαλεσα για αυτο, μου απαντησε οτι δεν θα ανεχτει να δωσει εστω και το παραμικρο δικαιωμα να τον αμφισβητηουν, ακομα και αν αυτο σημαινει την πληρη εξασθενιση του! Αλλα, ακομα και αν δεχτω οτι τρωει κατιτις...ποσως με ενδιαφερει! Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτιο ανθρωπος αυτος αδικηθηκε, καταστραφηκε απο τα καρτελ και οτι με την απεργια πεινας αυτη -αληθινη η πλασματικη- αναδεικνυεται ενα τεραστιο προβλημα που μας καταρρακωνει τη ζωη! Αν χρησιμοποιησε "δολια" μεσα για να μας ευαισθητοποιησει και για να πολεμησει την αδικια, θα ηταν τελικα τοσο κακο αυτο; "Δολια" μεσα χρησιμοποιουν εδω και χρονια τοσα και τοσα λαμογια για να μας κλεψουν και το οξυγονο ακομα! Το να χρησιμοποιηθουν για καλο σκοπο μας ενοχλει; Εδω τωρα που κινδυνευει ενας ανθρωπος και αγρον αγοραζουμε! Πιστευετε οτι θα ειχε ασχοληθει κανενας απο εμας τους Ελληναρες αν ειχε κανει μια απλη καταγγελια; Ειναι καποιες φορες που πολεμας τον αντιπαλο με τα δικα του οπλα! Οποτε και αν αυριο μαθω οτι χτυπαγε πιτσες και σουβλακια καθε βραδυ, παλι μαζι του θα ειμαι! Μονο που, δυστυχως, δε συμβαινει κατι τετοιο...

Ειναι τουλαχιστον ανανδρο να εξαπολϋεται τετοιου ειδους "κιτρινη" επιθεση, εναντιον ενος ανθρωπου που βρισκεται σε κινδυνο, αγωνιζομενος για το δικαιο ολων μας! Αν καποιος εχει στη διαθεση του στοιχεια που ενοχοποιουν σε ο,τιδηποτε τον κο Τενεζο, γιατι περιμενε 50 μερες για να τα παραθεσει; Γιατι αφησαν εναν ανθρωπο στο δρομο, να μην εχει φαει για 50 ημερες, να κινδυνευει η ζωη του, προτου προβουν σε "αποκαλυψεις"; Γιατι περιμεναν να γινει πρωτα τετοιος ντορος μεσω Ιντερνετ, για να ασχοληθουν με το θεμα και διαρρηγνυοντας τα ιματια τους να υπαινισσονται οτι ολοι εμεις που τασσομαστε το πλευρο του Θοδωρη ειμαστε το λιγοτερο αφελεις και ευκολοπιστοι; Μηπως απλα ελπιζαν οτι κανεις δεν θα ασχοληθει; Μηπως κατα βαθος ευχονταν να μην αντεξει τοσο ο Θοδωρης; Μηπως τελικα θα ηθελαν να τον εχουν ξεφορτωθει ως τωρα, με συνοπτικες διαδικασιες, πριν γινει γνωστο το θεμα και να τα κουκουλωσουν ως συνθως ολα;
Οι πολιτες αυτης της χωρας κυριοι, αν και πολλακις σας εχουν αφησει με τη συμπεριφορα τους και τις επιλογες τους να πιστεψετε το αντιθετο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

Οσον αφορα στην επιστολη του κυριου Μπακοπουλου...δεν εχω τιποτα να σχολιασω η να προσθεσω. Η καχυποψια και η βολεψη μας θα γινουν αιτια να χαθει μια ακομα ανθρωπινη ζωη. Καθε νυχτα πριν κοιμηθω σκεφτομαι οτι δεν εχω κανει ουτε τα μισα απο οσα θα μπορουσα ισως για το Θοδωρη. Μαλλον δεν εχω τη γνωση, αλλα μαλλον δεν εχω και τα κοτσια! Και απευθυνω στον εαυτο μου το ερωτημα: "Αν πεθανει, πως θα κοιμασαι τα βραδια, ξεροντας οτι υπηρχε εστω και το παραμικρο που μπορουσες να κανεις και δεν το εκανες;" Χαμηλωνω το βλεμμα και απαντηση δεν παιρνω! Την ιδια ερωτηση σας ζητω να απευθυνετε κι εσεις ο καθενας στον εαυτο του και ολοι μαζι να αποφασισουμε αν θα πραξουμε κατι και τι! Ομως, εχετε κατα νου, οτι ο χρονος του Θοδωρη λιγοστευει. Καθε ωρα πλεον, κινδυνευει να πεθανει...εμεις, καθε ενας απο εμας, με την αδιαφορια μας θα τον εχουμε σκοτωσει...και μαζι με αυτον ας θαψουμε και τη συνειδηση μας!





Απο αυτο το υπεροχο τραγουδι του Τερζη, κρατηστε κυριςω τους δυο στιχους:

"Ετσι ειναι οι ανθρωποι που εχουν συναισθηματα.
Δεν πατουν σε βηματα που ειναι λερωμενα!"

Την καλημερα μου!

22 σχόλια:

  1. εγω για το ερωτημα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,εχω δωσει απαντηση απο το Blog Μου..
    καλησπερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @laplace
    Η ερωτηση ειναι κατα καποιο τροπο ρητορικη, αφου κατα βαθος ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι παιζει σε αυτη την αθλια κοινωνια που ζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινάκη, είναι εύλογο να δυσπιστούν οι άνθρωποι σήμερα. Εγώ θυμάμαι παλιά, πριν καμία 25 χρόνια, έκανε στα Προπύλαια απεργία πίνας ο παπα-Τσάκαλος, και μετά από 40 μέρες ήταν πιο χοντρός από τότε που πήγε!
    Άσε που δύσκολα μπορεί να δεχθεί κανείς ότι μπορεί να υπάρχει τόσο αφελής άνθρωπος που "πίστεψε τις εξαγγελίες της κυβέρνησης"!
    Εν πάση περιπτώσει, εμένα πιο πολύ με πείθει η δική σου εμμονή (και μερικών ακόμη ευαίσθητων παιδιών που εμπιστεύομαι την κρίση και ειλικρίνειά τους) παρά αυτό καθ΄ αυτό το γεγονός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..erxomai apo tin roadartist..

    AISXOS.. aman pia ola einai xamena se auti ti xwra.. Ti na pw.. Tha eisakoustei pisteueis?..

    se ligo kairo tha arxisoun k oi autoktonies..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χώστα βρέ χριστίνα μακάρι σαν και εσένα να υπήρχαν αλλοι 100 σε αυτό το μπουρδέλο που λέγετε ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ασκαρδαμυκτι
    Καλημερα!
    Καταλαβαινω απολυτα τη δυσπιστια ως προς την απεργια πεινας, γιατι σημερα, ετσι οπως ζουμε, το να θεσει καποιος τη ζωη του σε κινδυνο για το κοινο καλο, μοιαζει αστειο...ο Θοδωρης βεβαια ειναι απο αλλη παστα.
    Αλλα, εμενα δεν με απασχολει αν η απεργια πεινας ειναι η οχι αληθινη, για να μη σου πω οτι θα προτιμουσα να μην ειναι! Το θεμα που αναδεικνυεται, αυτο με καιει! Το οτι για αλλη μια φορα, ενας ανθρωπος με ολα τα απαραιτητα εγγραφα και ολες τις αποδειξεις δεν μπορει να βρει το δικιο του, επειδη καποιοι δεν εχουν τα κοτσια να τιμωρησουν τους "μεγαλους"! Το εχει παθει και δικος μου ανθρωπος αυτο και καταστραφηκε και ξερω ποσο ασχημο ειναι!
    Αν ο Θοδωρης λεει ψεμματα, ας βγουν ανοιχτα οσοι κατηγορει να παραθεσουν τις αποδειξεις! Εγω αν με κατηγορουσαν ψευδως, αυτο θα εκανα και αμεσα! Το οτι λουφαζουν και αφηνουν αλλους με λασπη και πλαγιους τροπους να χτυπανε, εμενα μου λεει πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @acrobaleno
    Καλημερα, καταρχην και καλωσορισες στο κουκουλι μου!
    Να σου πω την αληθεια, οχι, δεν πιστευω πως θα δικαιωθει. Τουλαχιστον οχι αν δεν γινει μαζικη κινητοποιηση απο εμας τους συμπολιτες του, ωστε να υποχρεωθουν οι υπευθυνοι να απαντησουν ευθεως και να πραξουν αναλογως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ανεμος
    Αχ, βρε Ανεμε...τι να χωσω...νιωθω αδυναμη και ανημπορη να βοηθησω ουσιαστικα! Ισως αν ειχα κι εγω τα κοτσια να τα παρατησω ολα και να κανω κι εγω απεργια πεινας διπλα στον Θοδωρη, τοτε ναι, θα θεωρουσα οτι κατι κανω. Αλλα δεν τα εχω τα κοτσια να σταθω, οχι απεναντι στο κρατος-χεστηκα!- αλλα απεναντι στους δικους μου ανθρωπους και στον εαυτο μου και να κανω κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το μόνο που θα πω είναι ότι χαίρομαι όταν "συναντώ" άτομα σαν κι εσένα.

    Να 'σαι καλά, σ' ευχαριστούμε για τις αναρτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @PINKFLOYD
    Καλωσορισες και σε ευχαριστω που ανταπεδωσες την επισκεψη!
    Σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια!
    Θα τα ξαναπουμε σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπου μπορώ, μεταφέρω την ιστορία αυτού του ανθρώπου. Και τι σύμπτωση, διαβάζω οτι καταθέτουν νέο νόμο για την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την καθιστούν ισχυρότερη για το πόλεμο κατά των καρτέλ !!
    Καλά, περιμένετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό ΑΝΤΕΝΑ έπαιξε το θέμα του Θοδωρή για περίπου 10 λεπτά !!
    Οι δύο δημοσιογράφοι ήταν μαζί του στη σκηνή ,του πήραν συνέντευξη και άκουσαν όλο το ιστορικό που τον οδήγησε στην απεργία. Ειναι απόλυτα αληθινή η απεργία πείνας, όπως διαπιστώθηκε και απο γιατρούς με αναλύσεις αίματος που του έκαναν.
    Παρά το γεγονός οτι έχει στείλει επιστολές παντού, κανείς δε του έχει απαντήσει.
    Πόσο θα α΄τέξει ακόμα ο άνθρωπος ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @leondokardos
    Καλημερα!
    Κι εγω παντου τη λεω...αλλα με λυπει πολυ που βλεπω οτι, ενω συμπασχουν οι περισσοτεροι και κατανοουν το αδικο της υποθεσης, το τελικο τους σχολιο ειναι "μα καλα με αυτους πηγε να τα βαλει;" και "αδικα το κανει ο ανθρωπος, τιποτα δεν θα γινει"...μια απιστευτη μοιρολατρια και ηττοπαθει απου δεν ταιριαζει κυριως στους νεους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @leondokardos
    ΑΛΗΘΕΙΑ!!!???
    Δεν το ειδα, δεν ειδα καθολου τηλεοραση το ΣΚ! Επιτελους! Καποιος ασχοληθηκε! Για να κλεισουν και τα στοματα οσων λεγανε πως η απεργια πεινας ειναι μουφα!
    Μακαρι να γινει εστω και κατι τωρα!
    Για την ΕΑ, δεν περιμενω καμια αλλαγη καμια βελτιωση. Χιλιοι νεοι κανονισμοι και νομοι να βγουν, αν δεν υπαρξουν ανθρωποι αδιαφθοροι με ορεξη για δουλεια να τους εφαρμοσουν, τα ιδια σκατα θα γινονται και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @κιτσος μητσος
    Ναι...χαρα στο κουραγιο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά ζούμε σε άθλια κοινωνία δεν χρειάζεται καν ψάξιμο σε τι παλιοκοινωνία ζούμε.
    Φίλη απο κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @μαρια
    Καλημερα Μαρια απο την ομορφη Κυπρο!
    Εμεις τη φτιαχνουμε την κοινωνια, ο καθρεφτης μας ειναι...αθλια κοινωνια, σημαινει αθλιος πολιτισμος και κατ' επεκταση αθλιους ανθρωπους!
    Καλωσορισες στο κουκουλι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάθε μέρα περνάω από εκεί και κάθε μέρα έχω την ίδια ανησυχία..
    Αν θα είναι καλά..Αν θα είναι εκεί..
    Από την μια θέλω να του πω να αντέξει..aπό την άλλη όμως θέλω να του πω να τα παρατήσει..Όχι για άλλο λόγο μα γιατί δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι..Στο τέλος όμως δεν λέω τίποτα από τα δύο..
    Μόνο σκύβω το κεφάλι μην δει την δυσπιστία στο πρόσωπο μου για την κατάληξη..

    Καλησπέρα butterfly μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @λινα
    Εγω Λινα μου δεν περναω απο εκει, δεν ειμαι κοντα ιδιαιτερα...αν τον ξαναδεις δωστου την καλησπερα μου και μια αγκαλια!
    Κι εγω κατα βαθος θελω να σταματησει...αλλα οχι να τα παρατησει...να βγει στα καναλια και να τους κανει ρομπα, να πει οτι ηταν διατεθιμενοι να τον αφησουν να πεθανει για να του κλεισουν το στομα, αλλα οχι δεν τους κανει τη χαρη θα μεινει ορθιος να τους πολεμησει! Ας βρισκοταν ΕΝΑΣ να προβαλει την αληθεια, ενας δημοσιογραφος με αρχιδια, γιατι εχουμε πηξει στα αρχιδια-δημοσιογραφους...
    Αλλα τα ΜΜΕ σιωπουν και δυστυχως εκει ειναι η δυναμη σημερα...
    Την καλησπερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.