Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ

Αναδημοσιευω απο το μπλογκ Κοινωνια Ωρα Μηδεν, μια εξαιρετικη κατα τη γνωμη μου πρωτοβουλια! Αν θελετε να συμμετεχετε η να το προωθησετε, βιαστειτε γιατι εχουμε μολις λιγες ημερες!!!!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Το kinwniawramiden2.blogspot.com κανει μια δραση αγαπης για αυτα τα παιδια:Μεσω του μπλογκ θα γινει συλλογη παιδικων βιβλιων και κομικς(Μικυ Μαους,Ντοναλτ,κλασσικα κλπ.ΠΡΟΣΟΧΗ,οχι τυπου spiderman,superman,batman.Μιλαμε για μικρα παιδακια).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ καινουργια η σχεδον καινουργια για αποφυγη μικροβιων που μπορει να προκαλεσουν λοιμωξεις στα παιδια.
Ολα τα βιβλια και κομικς που θα συγκεντρωθουν θα δοθουν στα παιδια που νοσηλευονται στην Ογκολογικη κλινικη του Νοσοκομειου παιδων-Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ:Η διανομη των βιβλιων θα γινει το πολυ απο δυο-τρια ατομα,για λογους ασφαλειας της ηδη βεβαρυμενης υγειας των παιδιων.Εξαλλου απαγορευεται η παραμονη πολλων ατομων στα δωματια των παιδιων.Γι'αυτο οποιος η οποια θα ηθελε να συμμετασχει στην διανομη των βιβλιων-κομικς να το πει εγκαιρως και το πολυ μεχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ.Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας(οποιος-οποια το δηλωσει πρωτη.)Το ενα ατομο θα ειμαι εγω,οποτε χρειαζονται αλλα δυο ατομα.
Οποιος θελει να συμμετασχει ας αφησει σχολιο η ας στηλει e-mail στο gatoylis1981@yahoo.gr Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ευχαριστω.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο τον συλλογο Πιστη και μου ειπαν οτι μπορουμε να επισκεφθουμε μια πτερυγα της Ογκολογικης κλινικης,την Μ.Τεταρτη το απογευμα στις 6 η ωρα.Η συλλογη των Παιδικων βιβλιων-κομικς θα διαρκεσει ως την Κυριακη των Βαιων.Επισης οποιος-οποια θελει να συμμετασχει στη διανομη των βιβλιων-κομικς,να δηλωσει συμμετοχη μεχρι την Κυριακη των Βαιων.Μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαστε 4,το πολυ 5 ατομα.

8 σχόλια:

  1. Πολύ καλή κίνηση πεταλουδίτσα μου!

    καλό σου απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτές οι προσπάθειες αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bytterfly και προς ολους: Κυριακη των Βαιων και ωρα 18:00 προτεινω συναντηση σε σταθμο Μετρο για να συγκεντρωθουν τα βιβλια και τα κομικς και να τα παραλαβουμε οσοι θα συμμετασχουμε στην διανομη των βιβλιων την Μ.Τεταρτη το απογευμα. Επισης αν θελουμε και εχουμε ορεξη η συναντηση μπορει να συνοδευτει κι απο καφεδακι.Προτεινω Σταθμο Μοναστηρακι(Εχει και καφετεριες κοντα),τι λετε?/Αν καποιος δεν μπορει να ερθει μπορει να στηλει τα κομικς η τα βιβλια που θελει να προσφερει,ταχυδρομικως.Για περισσοτερες λεπτομερειες,στηλτε μου e-mail: gatoylis1981@yahoo.gr bytterfly εσυ μπορεις να εισαι και στην διανομη?(Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 4,ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΑΤΟΜΑ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεταλουδίτσα έχω στείλει mail.

    Καλημέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @αμαθεια
    Δεν ειναι δικη μου κινηση, αμαλθεια μου, απλα τη στηριζω οπως μπορω.

    @νικος κ.
    την καλημερα μου

    @κωστας κ.
    Κωστα μου την Κυριακη γιορταζει η η μητερα μου, δεν ξερω αν μπορω να ερθω, μαλλον θα σου στειλω κατι ταχυδρομικως. Εκτος απο κομικς, παιδικα βιβλια κανουν;

    @ξανθουλα
    Καλημερα κοριτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα σε ολους.Χριστινα,ναι κανουν και παιδικα βιβλια.Στη διανομη θα μπορεσεις να εισαι?(Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ)Ξανθια e-mail εστηλες σε εμενα.Σου εχω απαντησει./Χριστινα στηλε μου e-mail να σου δωσω τα στοιχεια για να στηλεις με το ταχυδρομειο(αν μπορεις στηλε σημερα e-mail).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @κωστας κ
    Εχω την εντυπωση πως θα δουλευω...
    Σου στελνω τωρα κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή δεν κατάλαβα, πού μπορούμε να στείλουμε ταχυδρομικώς τα βιβλία;
    το e mail μου είναι euadimitriou73@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.