Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Καλημερα!
Δεν ξερω ρε παιδια, απο την ημερα που μπηκε το Λυδιακι στο νοσοκομειο, δεν μπορω να γραψω τιποτα, το μυαλο μου ειναι κολλημενο εκει! Σ' αυτο το αγγελουδι που τοσο σκληρα δοκιμαζεται και στα τοσα αλλα αγγελουδια που δεν ξερουμε την ιστορια τους! Μακαρι να πανε ολα καλα! Η ευαισθησια και το δεσιμο αυτης της οικογενειας με εχει καταπληξει! Αποτελουν ολοι τους μαθημα ζωης για εμας, που μελαγχολουμε επειδη μπορει να μη μας φτανουν τα χρηματα να παρουμε εκεινο το πανακριβο φορεμα η επειδη μας την εσπασε το αμορε και δεν καταλαβαινουμε πως καθε στιγμη χωρις αγαπη, καθε στιγμη που δεν αισθανομαστε τυχεροι για οσα εχουμε, ειναι μια στιγμη χαμενη! Λυδια, Ζωη, Ναυτιλε και αδερφακια, σας ευχαριστω πολυ! Ευχομαι καποια μερα, οταν τελειωσει ο εφιαλτης, να σας γνωρισω απο κοντα...θα ειναι τιμη για μενα! Λυδιακι, κουραγιο μωρο μου, κρατησου λιγο ακομα, λιγο και τον εφαγες τον αθλιο! Σου στελνω ενα γλυκο φιλι, μια αγκαλια και το πιο ζεστο μου χαμογελο!

21 σχόλια:

  1. Καλημέρα, έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες.
    Δυστυχώς όμως είναι η ζωή έτσι, που ακόμα και αν κάποια στιγμή μας ταρακουνάει και βλέπουμε τα πράγματα όπως πρέπει, μετά από καιρό ξαναγυρνάμε στην ασχολία μας με τα ανούσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχεις κι αδικο...προσπαθω παντως οταν με πιανει η χαζομαρα να σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα στον κοσμο. Δεν τα καταφερνω παντα...αλλα ειναι μια καλη ερχη ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να`ναι καλά το κοριτσάκι μας...περαστικά του,μακάρι ό,α να γίνουν ένα κακό όνειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνδράμω κι εγώ με την σκέψη μου στις πιο θερμές μας ευχές/προσευχές για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Εγώ που είχα την τιμή να τους γνωρίσω πριν λίγους μήνες και τους 5, και πριν λίγες μέρες να ξαναδώ τονήρωα-πατέρα και να μιλώ με την ηρωίδα αυτή μάνα, επιβεβαιώνω όσα πολύ όμορφα λες για το ήθος και τη δύναμή τους.

    Όλα θα πάνε καλά.
    Καλώς σε βρίσκω κι από εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλων η σκέψη είναι κοντά της... κι όλοι προσπαθούμε να της στείλουμε "δύναμη" να κερδίσει τον αγώνα της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ μαζί σου καλή μου!! Μακάρι όλα να πάνε καλά. Μακάρι το μωρό μας να βγει γρήγορα και να δούμε ξανά εκείνες τις καλοκαιρινές ηλιόλουστες φωτογραφίες του!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Butterfly!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και καταλαβαίνω πόσο πολύ λυπάσαι για την Λυδιούλα ...
    Πίστεψέ με, όταν θα κάνεις και δικό σου παιδί τότε θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ πόσο υποφέρουν αυτοί η γονείς.
    Όσο για όλους εμάς που σκεφτόμαστε μερικές φορές τόσο εγωιστικά για απλά καθημερινά πράγματα δυστηχώς το κάνω και εγώ πολύ συχνά...
    και μετά ντρέπομαι για τον εαυτό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλους.
    Μπορεί να σας φανώ γραφικός αλλά όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τη Λυδία το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να προσευχηθεί. Όχι στο σύμπαν ή σε μια αόριστη δύναμη αλλά στο Θεό και τον Ιησού Χριστό.
    Δεν υπάρχει τίποτ' άλλο που να μπορούμε εμείς να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @vassilis

    Βασιλη μου ειναι αδικο να λες οτι οποιος δεν προσευχεται στο Χριστο δεν αγαπαει τη Λυδια. Ο καθενας εχει τα πιστευω του και αν η προσευχη ειναι αγνη και με αγαπη, τοτε παντα εχει αποτελεσματα...

    @neraidoskoni, diianeira, equilibrium,amalthia,cinderella, euaggelia

    Καλημερα! Ναι, η προσευχη ειναι σημαντικη! Ας προσευχηθουμε λοιπον ο καθενας σε ο,τι πιστευει και ας ελπισουμε η αγαπη μας και η πιστη μας να φτασουν στο κοριτσακι μας και να το βοηθησουν να βγει αλωβητο απο αυτο το μαρτυριο! Ας στειλουμε την προσευχη μας σε ολα τα παιδακια που υποφερουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο στο Λυδιάκι...
    Με έχει φάει η αγωνία...

    Μακάρι να πάνε όλα καλά...
    Σήμερα λίγο στεναχωρήθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι στεναχωρηθηκες? Ο πυρετος επεσε, οι ιστολογικες αναμενονται... ε ενταξει η διαθεση της ειναι λιγο χαλια, αλλα κι εμεις να ειμασταν ετσι θα ηταν, μη σου πω χειροτερα! Εγινε κατι που δεν ξερω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα...όχι τίποτα που δεν ξέρεις..
    Ομως σκέφτομαι πως περνούν όλοι..κι η αναμονή με κάνει να στεναχωριέμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε καταλαβαινω....κι εγω το σκεφτομαι συνεχεια! Κι εχουμε και 2 μερες να δουμε νεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα.
    Πριν λίγο είδα την παιδίατρο του γιού μου που είναι και επιμελήτρια στο νοσοκομείο Παίδων. Όταν την ρώτησα εάν ξέρει την περίπτωση ενώς 4χρονου κοριτσιού με όνομα Λυδία μου απάντησε ότι αυτή την εποχή είναι "ασφυκτικά" γεμάτο δυστηχώς όχι μόνο με παιδάκια από ιώσεις αλλά και με σοβαρότερα προβλήματα όπως καρδιοπάθειες κτλ.
    Την κοίταζα και αναρωτιόμουν "γιατί Θεέ μου"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος ξερει? Λενε οτι ολα γινονται για ενα λογο. Ισως να ειναι ουτοπια, αλλα προτιμω να πιστευω αυτο, γιατι μονο ετσι μπορω να διατηρω την ελπιδα και την πιστη μου. Ομως ειναι τοσο αδικο!...ωρες ωρες νιωθω πως δε μου αρεσει καθολου αυτος ο κοσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκατα!!! Σημερα στεναχωρηθηκα εγω! Αντε να δουμε τι θα γινει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή δύναμη στο Λυδιάκι και σε όσους είστε δίπλα της.Κουράγιο...:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυστυχώς υπήρχαν κάποιες αρνητικές εξελίξεις όπως θα διαβάσατε στο ποστ της Πέμπτης αλλά η Λυδία είναι αγωνίστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδω και καιρο διαβαζω το μπλογκ του Ναυτιλου και ειμαι και θα ειμαι στο πλευρο τους οπως μπορω.Εγω ειχα την τυχη να γνωρισω απο κοντα την Λυδιουλα και την οικογενεια της,η οποια-σημειωτεον-ειναι προτυπο οικογενειας.Ο Ναυτιλος και η ζωη ειναι δυο υπεροχοι ανθρωποι και τα παιδακια τους τρια αγγελουδια.Η δε Λυδια ειναι οντως τοσο πεισματαρα οσο φαινεται και στην σχετικη φωτο που ειχε αναρτησει προ καιρου ο Ναυτιλος στο μπλογκ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.