Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

5/6/2010

Σαββατο 5 Ιουνιου 2010...παραξενη μερα...ξεκινησε με πολλη βροχη, μπορα κανονικη...κι εγω ειχα πει πως θα ξεκουραστω να ειμαι φρεσκια το βραδυ, αλλα που! Ειχα βλεπετε κλεισει για το παρτυ χωρο ανοικτο καλοκαιρινο και εφαγα τρελλη φρικη! Γι' αυτο θα ξεκινησω με τη γκρινια και θα παω μετα στα ομορφα!
Τελικα σταματησε η βροχη λιγο πριν απο το μεσημερι, αλλα η θερμοκρασια ειχε πεσει αισθητα...επρεπε ολο το μαγαζι να κλεισει με σομπες και με τεντες, δυστυχως, κατι που χαλαγε εντελως την αισθητικη του, αφου βρισκοταν στο roof garden ενος κτιριου και η ολη ουσια ηταν η θεα του σε ολο τον Πειραια και στον εναστρο ουρανο. Χωρια που, ενω το ειχαμε συζητησει πριν το κλεισουμε και με ειχαν διαβεβαιωσει οτι κλεινει ολος ο χωρος με διαφανες τεντες και οτι δεν θα πληρωσω κατι εξτρα για αυτο (αλλωστε δεν θα το εκλεινα αλλιως), τελικα το Σαββατο το πρωι μου ειπαν οτι δεν βρισκουν τεντες για τα πλαϊνα, οτι θα κλεισει μονο ενα μερος και το υπολοιπο με σομπες μανιταρια, το απο πανω ειχε ηδη κλεισει. Φυσικα, τραβαγα τα μαλλια μου, αλλα τι να κανω τελευταια στιγμη; Οταν εφτασα στο κεντρο με το Νικο, ειχαν κανει εντελως λαθος τα τραπεζια, αλλο πλανο, αλλ' αντ' αλλων τα ονοματα, τελικα σηκωσαν τον κοσμο και αλλαξαν τα τραπεζια! Σημειωτεον, υποτιθεται οτι χωρουσε ανετα 200 ατομα, αλλα εμεις ημασταν λιγοτεροι απο 160 και ηταν πολυ στριμωγμενα! Και το κερασακι στην τουρτα; Αντι για τεντες στα πλαϊνα ειχαν κατι ελεεινους μουσαμαδες πιασμενους με συρματα, οι 2 απο τις 10 σομπες δεν δουλευαν και τωρα μου ζητανε να πληρωσω για τις τεντες- που επαναλαμβανω ειχαμε ξεκαθαρισει επανειλημενως οτι δεν θα χρεωθουν- και τις σομπες επιπλεον 1.700 ευρω!!!!! Εξαλλη ειμαι! Τα ευτραπελα που λεγαμε;;...
Ειναι ομως ομορφο πολυ να σ' αγαπουν...δεχτηκα απειρα τηλεφωνηματα απο γνωστους και φιλους που ηθελαν μονο να μου πουν οτι η βροχη ειναι καλοτυχια και οτι οταν βρεχει σ' ενα γαμο το ζευγαρι στεριωνει! Υπεροχο;;;

Απο το μεσημερι και μετα αρχισε να μαζευεται στο σπιτι κοσμος. Πρωτα η αδερφη μου και ο αντρας της, μετα οι κουμπαρουλες μου που ηρθαν πρωτα σε μενα για να πανε μετα απο το γαμπρο, μακιγιεζ, κομμωτριες και σιγα σιγα φιλες και φιλοι, ξαδερφια, συγγενεις. Μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν ειχα το παραμικρο αγχος, μες στην τρελλη χαρα ημουν, με το φρεντο μου αγκαλια και τρεις λαλουν και δυο χορευουν!

Ο γαμος ηταν στις 9 μμ στο Μικρολιμανο. Αφου εβαλα το νυφικο μου, εβγαλα φωτογραφιες με ολους μεσα στο σπιτι! Απο αυτες επελεξα καποιες για να σας δειξω, να μοιραστειτε κι εσεις λιγο τη χαρα μου, αφου αυτες του φωτογραφου θα βγουν μετα απο καιρο!
Εφτασα με ελαχιστη παρακαλω καθυστερηση στην εκκλησια και ειδα τοσο μα τοσο κοσμο μαζεμενο, χαμογελαστο, να μας εκφραζει την αγαπη του...πολυ συγκινηθηκα! Η εκκλησια πανεμορφη στολισμενη στα ροζ και στα λευκα, με μικρα κερια και μπουκετακια παντου και λουσμενη στα χρωματα του ηλιοβασιλεματος! Και τοτε ειδα και τον αντρουλη μου, τον ανθρωπο μου, να με κοιταει χαμογελαστος με την ανθοδεσμη στο χερι...κι ελιωσα! Κι ειχα ενα χαμογελο στα χειλη απο τη στιγμη εκεινη που δεν εφευγε με τιποτα! Εκεινο το χαμογελο της αγαπης, του ερωτα και της ολοκληρωσης! Μπορει αυτα σε καποιους να ακουγονται χαζα μετα απο τοσα χρονια σχεσης και 2,5 χρονια συμβιωσης...ομως για μενα δεν ειναι ετσι....ο γαμος δεν ειναι απλα ενα χαρτι, αν το ενιωθα ετσι θα πηγαινα στο δημαρχειο η θα υπεγραφα συμψωνο ελευθερης συμβιωσης. Για μενα ο γαμος ειναι ενας ορκος αγαπης, μια υποσχεση οτι θα κανουμε κι οι δυο ο,τι περναει απο το χερι μας, ο,τι καλυτερο μπορουμε για να κρατησουμε ζωντανη την αγαπη και τη φλογα αναμεσα μας, για να κανουμε ο ενας τον αλλο ευτυχισμενο! Θρησκα ιδιαιτερα δεν ειμαι, αλλα το πιστευω αυτο το μυστηριο, πιστευω στην ευλογια του Θεου μεσα απο το γαμο, πιστευω πως δενει και ολοκληρωνει μια σχεση. Και ηταν ομορφο το μυστηριο πραγματικα...οταν δεν συμμετεχεις δεν το καταλαβαινεις, εγω πηγαινα σε αλλους γαμους και βαριομουν πολυ, ελεγα "αμαν, πως θα το περασω εγω αυτο;"...αλλα δεν ειναι ετσι, σε βαζει το μυστηριο μεσα του, περναει αλλωστε τοσο συντομα, δεν προλαβαινεις να βαρεθεις. Χωρια που ο παππας ηταν απαιχτος! Μεχρι που φωναξε τον κοσμο πιο κοντα για να μας πετυχει καλα με το ρυζι! Για πολυ ρυζι λεμε! Αλλα, εγω που ειμαι κοντη τη γλιτωσα, το εφαγαν οι αλλοι περισσοτερο, χεχε!

Αλλο ενα κομματι που θεωρουσα ελεεινα βαρετο και που τελικα περασε χωρις να το καταλαβω ηταν η χαιρετουρα. Πολυυυυυς κοσμος! Χαρηκα τοσο! Πολλες φορες χαιρεταμε και χαμογελαμε και φανταζει ψευτικο το χαμογελο, το εχω κανει κι εγω, αλλα αυτη τη φορα δεν ηταν ετσι. Ειδαμε κοσμο που ειχαμε πολυ καιρο να δουμε, γνωρισα ανθρωπους που ηθελα πολυ να τους γνωρισω, πηρα κι εδωσα αγκαλιες και φιλια κι ομορφες αληθινες ευχες!

Μετα ο κοσμος αποχωρησε για το παρτυ κι εμεις μειναμε και καναμε μια πολυ ομορφη φωτογραφιση στο Μικρολιμανο, με φοντο τις βαρκουλες! Καλα η φωτογραφος μας κουβαλαει πολλη τρελλα, μεχρι που σταματησε ενα λεοφωρειο με τουριστες και μπηκαμε μεσα να βγαλουμε κι εκει φωτογραφιες!

Φτασαμε επιτελους και στο κεντρο! Αφου εφαγα το σοκ με τα ευτραπελα που λεγαμε πιο πανω, αποφασισα να χαλαρωσω και να το απολαυσω. Αυτη αλλωστε ηταν η βραδια μας, σιγα μη μας τη χαλαγαν, δεν θα το επετρεπε ο Νικος αυτο εξαλλου! Χορεψαμε πολυ, φαγαμε αρκετα- και ομολογουμενως το φαγητο ηταν εξαιρετικο, οι καλεσμενοι μας το ελεγαν συνεχεια πως σε τετοια event δεν εχουν ξαναφαει τοσο καλο φαγητο, ασε η τουρτα παγωτο...μιλαμε κολαση, αφου θελω να παραγγειλω μια για το σπιτι!- δεν ηπιαμε σχεδον καθολου, γιατι δεν προλαβαμε, απο τον κοσμο, το χορο και τις αγκαλιες! Το διαλυσαμε 4:30-5 παρα σχεδον, ουτε πως το καταλαβα πως περασαν οι ωρες! Γενικα, το λεγαμε και με τον καλο μου, κανεις τοσες προετοιμασιες επι μηνες πριν και τελικα η μερα αυτη περναει τοσο γρηγορα που ουτε την καταλαβαινεις!

Βεβαια, εγω δεν τηρησα το εθιμο και το ιδιο πρωι, αφου με ειχαν τοσο αγχωσει με τεντες, σομπες, βροχες κλπ αηδιες, ενω ειχα κοιμηθει στο πατρικο μου, σηκωθηκα και πηγα να πιω καφεδακι με τον αντρουλη μου, να με παρει μια αγκαλιτσα και να με ξε-αγχωσει, οπως μονο αυτος μπορει και οπως το εκανε τελικα!

Γενικα, ηταν μια πολυ ομορφη μερα, γεματη αγαπη, γεματη ομορφες στιγμες!

Μερικες φωτογραφιες απο το σπιτι:

Με τη μανουλα μου:


Με τον μπαμπακο μου:


Με την αδερφουλα μου:


Ολη η οικογενεια:




Με την αδερφουλα και τις πιο αγαπημενες μου ξαδερφες:


Κλεινοντας, θελω να πω οτι νιωθω πολυ ευτυχισμενη, ξερω οτι θα ερθουν δυσκολοι καιροι, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα την παλεψουμε, ολα θα τα παλεψουμε! Και νιωθω επισης τυχερη που παντρευτηκα τον ανθρωπο που αγαπαω, χωρις κανεναν αλλο λογο, οπου κι αν με βγαλει αυτο!

Το τραγουδακι αυτο το αφιερωνω στη μαμα μου, που το ακουγε κι εκλαιγε:



Και αυτο το τραγουδακι το αφιερωνω σε μενα και το Νικο μου! Ειναι το τραγουδι του γαμου μας, αυτο που χορεψαμε:



Πεταλουδισια, ευτυχισμενα, ερωτευμενα, φιλια!

74 σχόλια:

  1. Να ζήσετε αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι Χριστινάκι μου!!!! Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται όταν υπάρχει αγάπη!!!!
    Φιλιά γλυκιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστινάκι μου ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ!!!

    Αγάπη ήρθε στην καρδιά, και λάμπει στη ματιά σας,
    πόση λαχτάρα έχουνε, στα χείλη τα φιλιά σας.
    Κεραυνοβόλα χτύπησε, του έρωτα το βέλος,
    το πάθος κι΄ η αγάπη σας, πάντα και μέχρι τέλος.
    Ενώθηκαν δύο καρδιές, και αρχίζει η γραφή τους,
    το μέλλον, η ιστορία τους, η όμορφη ζωή τους.
    Ύφανε η φύση νυφικό, κέντησε η φαντασία,
    δυό περιστέρια, δυό λευκά, πήγαν στην Εκκλησία.
    Δώσανε όρκο στο Θεό, και κάποια επιθυμία,
    να νιώθουν έτσι πάντοτε, δύο ψυχές σε μία.
    Να ζήσετε σας εύχομαι, και ανθόσπαρτος ο δρόμος,
    του κόσμου πάντα ο σεβασμός, να ΄ναι δικός σας Νόμος.
    Να ΄ναι γλυκιά η ανατολή, κι΄ η μέρα που θα αρχίσει,
    και ο κήπος της αγάπης σας, γαρύφαλλα να ανθίσει.

    Να ζήσετε,να ευτυχίσετε!!!!
    Καλόυς απογόνους!!!
    Ολη η οικογένειά σου να έχει υγιεία και να τις δώσετε άπειρες ευτυχισμένες στιγμές!!!

    Φιλιά πολλά!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζησετε κοριτσακι!!!!!
    Πάντα χαρες και ευτυχίες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @μαργαριτα
    Να εισαι καλα Μαργαριτακι μου! Το ξερω και σε αυτο ελπιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ειρηνη
    Τι υπεροχο ποιηματακι ειναι αυτο Ειρηνη μου! Πολυ πολυ πολυ σε ευχαριστω! Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ρικη
    Να εισαι καλα Ρικη μου! Και ελπιζω να τα πουμε την επομενη φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή πορεία από εδώ και πέρα για κάθε βήμα στα καλά και στα λιγότερο καλά.

    Η μουσική επιλογή σας λέει πολλά...

    Κάθε ευτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @οδοιπορος
    Να εισαι καλα! Για να ειμαι ειλικρινης, του Νικου επιλογη ηταν, εγω δεν το σκεφτηκα καν αυτο το τραγουδι, μεχρι που το προτεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομορφόσογο είστε!!!!! Ενδιαφέρον! χεχεχε!
    ;)
    Να ζήσετε !!!! Πανέμορφη νύφη! Μπράβο!
    Βίον ανθόσπαρτο!
    Και όοοοοοολα όσα έγιναν ήταν απλά λάθος του καιρού! Όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ηφαιστιωνας
    Αχ, ευχαριστουμε Ηφαιστιωνακο! Να εισαι καλα κι ευτυχισμενος!
    Του καιρου δεν λεω, αλλα ολη η ανοργανωσια και τα εξτρα χρηματα δεν ειναι θεμα καιρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ζήσετε και να είστα πάντα,μικρή μας,ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.
    Κι ό,τι κι αν έρθει,θα το ξεπεράσετε με όπλο την αγάπη σας..

    σε φιλώ γλυκά
    και κάθε καλό στο δρόμο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να ζήσετε να ευτυχείτε να χαμογελάτε να γελάτε να είναι όλες σας οι διαδρομές βυθισμένες στις ευτυχίες όλες.
    φιλιά πολλά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι τι τι????
    Που που που???
    Πότε πότε πότε????

    Καλά λίγο έλειψα από τα ιντερνετικά και έχασα το γάμο της πεταλουδίτσας???

    ΟΧΙΙΙΙΙ!!!!!


    :-DDD

    ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!!
    Να είστε πάντα καλά αγαπημένοι και μονοιασνένοι!!!!!

    Άντε βρε και καλούς απογόνους!!!!!
    Καλώς ήρθατε στο κλαμπ παιδιά!!!

    Πολύ ωραία νέα!
    Πολύ ωραία!!!!
    Μπράβο βρε!!!!
    :-D
    :-D
    :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θα πω πολλά.Συγκινήθηκα,ειλικρινά σου μιλάω.Δε ξέρω αν φταίει η απλή αλλά ολοζώντανη περίγραφή σου ή τα συναισθήματα που αποτυπώθηκαν μέσα της,αλλά ένιωσα σαν να ήμουν εκεί.Σαν να έφαγα κι εγώ τη φρίκη της γιορτής,σαν να σας χαιρέτησα από κοντά,σαν να σας καμάρωνα στο ρεφραίν του τραγουδιού.
    Μπράβο!Ο γάμος είναι ό,τι ακριβώς είπες.Να είστε μέσα από τη ψυχή μου καλά!Αν υπάρχει αγάπη Χριστινάκι μου,όλα τα υπόλοιπα είναι κατορθώσιμα!
    Καλά για τις φωτό τι να πω!!Κούκλα εσύ,ευτυχισμένοι οι γύρω σου,φτου φτου φτου!
    Χίλια να ζήσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @anima
    Ανιμακι μου γλυκο κι ευαισθητο πλασμα! Σε ευχαριστουμε απο καρδιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @basnia
    Α ρε Βασιλη! Τα λες και ωραια και ειμαι και ευσυγκινητη! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @κικοπ
    Γαμος, γαμος, γαμος!
    Μικρολιμανο, Μικρολιμανο, Μικρολιμανο!
    5 Ιουνιου, 5 Ιουνιου, 5 Ιουνιου!
    Χαχαχαχαχαχα! Λοιπον Κικοπακο, σιγα μην σας αφηνα να το χασετε! Μπορει να μην ειχα εκει τους μπλογκοφιλους μου, αλλα ελπιζω με τις φωτογραφιες αυτες και με τις επομενες απο τη Σαντορινη να σας ζαλισω επαρκως και να σας βαλω στο κλιμα! Και βιντεο μπορει να ανεβασω!
    Σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες!
    Φιλια στην κα Κικοπ και στο Κικοπακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @you may say i'm a dreamer
    Κοριτσακι μου πολυ με συγκινεις! Το ηξερα βεβαια πως ανεβαζοντας φωτο και μιλωντας για αυτο θα μοιραζοσασταν με ειλικρινεια τη χαρα μου, αλλα δεν παυει να ειναι πολυ ομορφο και συγκινητικο!
    Σε ευχαριστω πολυ για ολα τα καλα λογια και τις ευχες!Και στα δικα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @JB
    Σε ευχαριστω πολυ! Καθε ευτυχια και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι κούκλα! Υγεία, αγάπη και κατανόηση να έχει το σπιτικό σας!
    Κάθε καλό μέσα από την καρδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να ζήσετε Χριστινακι!ευχομαι υγεια κ παντα ερωτευμενοι κ ευτυχισμενοι..
    ολα φαινονται παρα πολυ ωραια.πολυ ομορφες οι φωτογραφιες
    καλο ΣΚ να εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Κατερινα
    Κατερινακι ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω τις ευχες! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @laplace
    Ευχαριστουμε πολυ Ρομποτακο! Και στα δικα σου με μια καλη κοπελα! Καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να ζήσετε καρδιά μου,μια κούκλα ήσουν κ είσαι!!
    Κάθε ευτυχία εύχομαι για το σπίτι σας,την οικογένεια σας που με τόση πολύ αγάπη θα φτιάξετε!
    Ότι καλύτερο κ μένα μωράκι τώρα!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!

    Η οικογενειακή φωτογραφία όλα τα λεφτά!!!

    σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγκινήθηκα!!! Διάβασα την περιγραφή και βούρκωσα!
    Είσαι μια κούκλα! Υπέροχη μανάρι μου!!Θεά νύφη!!
    Τα ευτράπελα γίνονται για να τα θυμόμαστε και να γελάμε μετά. Να μην στεναχωριέσαι καθόλου!
    Εξάλλου είναι αλήθεια! Λένε οτι η βροχή στεριώνει το ζευγάρι!!
    Μανάρι μου και πάλι να είστε καλά, να είστε μαζί, να είστε ευτυχισμένοι και όλα να σας έρθουν όπως επιθυμείτε!!

    Υ.Γ. Ο Γαμπρός στο πηγάδι κατούρησε και δεν τον βλέπουμε σε φωτογραφία? οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @νενι
    Νενακι μου ομορφο, σου ευχομαι συντομα να χαρεις κι εσυ αυτη τη μερα με τον αγαπημενο σου και γενικα να πηγαινουν ολα καλα!
    Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @cinderella
    Σε ευχαριστω κοριτσακι μου! Που χαιρεσαι για μενα και για τις ευχες και για τα κομπλιμεντα και για ολα! Εγω θα σου ευχηθω- κι ασε να λεει το παπουτσι- να βρεις τον ανθρωπο σου με γαμο η χωρις και να γεμισει η ζωη σου αγαπη!

    Ο γαμπρος δεν ηταν στο σπιτι βρε οταν ντυνομουν νυφη, οι φωτο ειναι απο εκει. Αλλα και να ηταν, μου εχει απαγορευσει να τον βγαλω στο ιντερνετ, οποτε...
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. να ζήσετε, να ευτυχήσετε και να είστε πάντα γεροί και καλοστεριωτοι!
    δε με λες, το πόδι το πάτησες;;;;λολ!
    τις θερμότερες ευχές μου για μια ζωή γεμάτη μέλι!

    υγ. καλά ε; η νύφη καλλόνα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να ζήσετε και νάστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. να ζήσετε, κουκλίτσα μου! είμαι τόσο ενθουσιασμένη για σένα!!! τις καλύτερες ευχές μου!!!είσαι μια θεάρα νύφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. να ζήσετε ευτυχισμένοι και μόνο καλά να έχετε στην ζωή σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. να ζήσετε παντα ευτυχισμενοι και καλους απογόνους....αλήθεια οι απογονοι τι ομάδα θα ειναι? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι όταν ακούω για ζευγαρια που αγαπιούνται τόσο πολύ.. Πραγματικά, μου ήρθε σαν εικόνα η σκηνή με το που έφτασες στην εκκλησία.. :) Μου άρεσε πολύ όπως το περιέγραψες! Σου έυχομαι να είσαι πάντα με αυτό το χαμέγελο, να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Κ επειδή αυτό που αξίζει είναι οι στιγμές, σου εύχομαι να ζήσετε απειρες ευτυχισμένες στιγμές...! Μακάρι να είστε σαν τους γονείς μου, που είναι μαζί 30 χρόνια, και ακόμα λατρεύουν ο ένας τον άλλον!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κοριτσάκι μου .....

    Έτσι να μείνεις πάντα .Ένα ευτυχισμένο ερωτευμένο κορίτσι .
    Να ζήσετε και να γεράσετε μαζί παραμένοντες πάντα ερωτευμένοι και συνενοημένοι....
    Αν χωράει , βάλε κάπου νάχεις για πάντα την αγάπη μου και την ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. EYXOMAI NA ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να ζήσετε κοπελάρα μου!
    να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι και να μην χάνετε πότε την καλή σας διάθεση!
    Και τα στραβά είπαμε, είναι για να γουστάρουμε! ;)
    Είσαι μια κούκλα!!!!!
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @tovenito
    Τοβενουλη καλημερα! Πολυ σε ευχαριστω!
    Να σου πω την αληθεια, δεν σκοπευα ουτως η αλλως να το πατησω το ποδι...αλλα μεσα σε ολα, ουτε καν το ακουσα το επιμαχο σημειο! Χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @faraona
    Ευχαριστουμε πολυ Φαραωνακι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @μαρσελλα
    Μαρσελλακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ! Σου ευχομαι και στα δικα σου! Μολις βρεις χρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @μαλερ
    Μαλερακο να εισαι καλα! Καθε ευτυχια και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @μανιφεστο
    Καλωσορισες στο κουκουλι μου! Σε ευχαριστω για τις ευχες! Οι απογονοι θα ειναι Εθνικη Ελλαδος, γιατι ευτυχως ο μπαμπας δεν ασχολειται με μπαλα και η μαμα ειναι Ολυμπιακος, αλλα δεν πολυ ασχολειται επισης! Εθνικη Ελλαδος λοιπον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @κορινα
    Αχ ναι μακαρι Κορινακι μου! Αλλωστε αυτο δεν ονειρευεται ο καθενας οταν ενωνει τη ζωη του με τον ανθρωπο του; Να ζησουν μεχρι τα γεραματα αγαπημενοι; Κανεις δεν ξεκιναει με την προοπτικη να χωρισει...ελπιζω να ειμαστε αξιοι αλλα και τυχεροι ωστε να το κρατησουμε αυτο που εχουμε! Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Ο,τι καλυτερο ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @λυγερη
    Τι εννοεις αν χωραει;;;;!!!Την ευχη και την αγαπη σου τις εχω μαζι με σενα στην καρδια μου και σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @JK
    Σκρουτζακο σε ευχαριστω και σε ευχαριστουμε! Παντα με τον καλο λογο, ξερεις οτι εχω να το λεω για την ευγενεια σου! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @next day
    Τα στραβα ειναι για να γουσταρουμε λες; Οπως και να εχει, τελικα αυτο που μετραει ειναι η αγαπη που εισπραξαμε το βραδυ εκεινο και αυτη που εισπραττω και μεσα απο εδω! Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Συγνώμη που άργησα να περάσω! ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Να ζήσετε Πεταλουδίτσα μου!
    Και να είναι όλες οι μέρες του γάμου σας τόσο χαρούμενες όσο αυτή!

    Φιλιά!

    ΥΓ: Περιττό να σχολιάσω πόσο όμορφη είσαι και τι τέλειο νυφικό διάλεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @roadartist
    Σε ευχαριστω πολυ πολυ Αρτιστακι! Ευχομαι καθε ευτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @sweet and bitter
    Καλη μου σε ευχαριστω πολυ πολυ! Κι εσυ να εισαι παντα ευτυχισμενη!

    Σε ευχαριστω πολυ για το κομπλιμαν! Η αληθεια ειναι οτι ακομα και αυτο μου φαινοταν too much, εγω σκεφτομουν κατι που μετα την εκκλησια να γινεται κοντο, γιατι πραγματι με ολο αυτο ηταν δυσκολο να χορεψω και σκεψου οτι εβγαλα και ολα τα φουρω που ειχε απο μεσα! Αλλα, το ερωτευτηκα μολις το ειδα, οποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. μπραβο σου κοπελα μου, να ζησετε!
    καλη δυναμη στις δυσκολιες και να απολαυσετε ολα τα καλα που θα σας ερθουν!

    υγ. Τα θερμα και πολλα μου συγχαρητηρια για την αδερφη σου! ;) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @suspect
    Χαχαχα! Θα της τα διαβιβασω!
    Και σε ευχαριστω για τις ευχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μιά μέρα, μιά μοναδική μέρα, που θα μείνει πάντα χαραγμένη στη καρδιά σου. Νάστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @leondokardos
    Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ! Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ποιος θυμάται τα άσχημα μέσα σε τόση ευτυχία?

    Να ζήσετε ευτυχισμένοι και αυτή την αγάπη που έχετε να μην την χάσετε ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @radio marconi
    Μαρκονακο, καπως ετσι ειναι! Αν και υπαρχουν καποιες εκκρεμοτητες ακομα, τα ομορφα σιγουρα υπερισχυουν!!!
    Σε ευχαριστουμε! Και σε σενα πολλα χαμογελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Απ' τις ομορφότερες
    στιγμές της ζωής μας !!!
    Χαίρομαι με την ευτυχία των φίλων
    οι ευχές μου για μια ζωή ρόδινη να σας συνοδεύουν στο κοινό σα μονοπάτι ...
    Φιλιά ... άντε και καλούς απογόνους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @side21
    Σε ευχαριστουμε πολυ πολυ! Και στα παιδια σου συντομα! Καθε ευτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. να ζήσετε

    εύγε κοίτα να δεις μια επίσκεψη σε μπλογκ τι κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @akrat
    Καλωσορισες στο μπλογκ μου! Σε ευχαριστω πολυ! Και στα δικα σου να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δέξου και τις δικές μου καθυστερημένες ευχές καλή μου, σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και να βρίσκεις πάντα λύσεις στα δύσκολα. Να θυμάσαι οτι ο άνθρωπος αυτός θα είναι το ταίρι σου, το άλλο σου μισό και οτι ο γάμος για να πετύχει χρειάζεται υπομονή, επιμονή και ...πάντα δύο.Τις ευχές μου και άντε και ...μανούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @αχτιδα
    Να εισαι καλα Αχτιδουλα μου! Ευτυχια σε σενα, τις κορουλες και τα εγγονια σου! Φιλια και εννοια σου θα το θυμαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πεταλουδίτσα μου....
    Χριστινάκι μου....
    Τις καλύτερες ευχές μου:
    Για μιά ζωή γεμάτη αγάπη, έρωτα, ευτυχία, σεβασμό, εκτίμηση, αλήθεια....
    Γιά μιά ζωή που να συμπεριλαμβάνει πολλές και όμορφες λέξεις!!!!
    Φιλιά πολλά με την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @eva f
    Ευακι μου! Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Κι ελπιζω να πραγματοποιηθει η ευχη σου! Θα το παλεψουμε!
    Και παλι ευχαριστω! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Να ζήσετε κούκλα μου...........
    Δεν το ήξερα........... και λόγω μετακόμοισης δεν είχα net.......
    Πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή. Ό,τι καλύτερο σε αυτό το νέο ξεκίνημα!
    Ξέρω την υπέροχη αυτή αίσθηση που περιγράφεις... ;)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @γιωτα
    Γιωτουλα μου μετακομισατε τελικα; Αντε με το δεξι και να το γεμισετε ευτυχισμενες στιγμες!

    Πολυ σε ευχαριστουμε για τις ευχες! Και στο παιδακι σου ολο χαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ναι κούκλα μου, μετακομοίσαμε τελικά.
    Τέλειο το σπίτι αλλά έχει πολύ τρέξιμο!
    Μόλις μου συνδέσουν το net έχουμε να πούμε πολλά αναλυτικά! :)
    Να ΄σαι καλά για τις ευχές σου και με την σειρά μου εύχομαι για μια ακόμη φορά ότι καλύτερο στη νέα σου ζωή, πάντα με ευτυχία κι χαμόγελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @γιωτα
    Ευχαριστω πολυ! Και αναμενω!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κουκλι!! Παντρευτηκες!! Να ζησετε καλό μου! Να ειστε παντα αγαπημενοι :)) Ολα πανεμορφα, μπραβο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. πεταλουδένια μου, να τι χάνω για να λείπω από τα διαδικτυακά δρώμενα!! συγχαρητήρια, να είστε ευτυχισμένοι μαζί!! όλα τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @φαβα
    Ευχαριστω Φαβουλα! Ειδες που στο ελεγα οτι οπου να ειναι παντρευομαι κι εγω; Το' πα και το 'κανα και το καταδιασκεδασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @U.S.
    Ειδες!;; Τα καλυτερα χανεις! Χαχαχα! Σε ευχαριστω καλο μου και ευχομαι και στα δικα σου! Οχι απαραιτητα με γαμο, αλλα με ερωτα, αγαπη κι ο,τι αλλο ονειρευεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. σας εύχομαι με την σειρά μου κάθε ευτυχία. έναν δρόμο στρωμένο από πέταλα αγάπης, συμπαράστασης, σιγουριάς, ομορφιάς και αρμονίας! να ζήσετε και με το καλό μικρές πεταλουδίτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @kali
    Να εισαι καλα κοπελα μου! Και σε σενα ευχομαι καθε καλο και καθε ευτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.