Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ 2

Καλησπερα!

Για αλλη μια φορα σκεφτομαι μερες να γραψω πολλα πραγματακια και δεν το κανω ειτε απο ελλειψη χρνου ειτε απο βαρεμαρα, ειτε απο αλλα προβληματα οικογενειακα και υγειας που ειναι απροβλεπτα... Θα τα γραψω λοιπον ολα μαζι μαζεμενα σε ενα ποστ σεντονι και ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν σας κουρασω...



1) ΘΟΔΩΡΗΣ

Επειδη πολλα ακουγονται τελευταια για το Θοδωρη Τενεζο, οτι δηλαδη η απεργια πεινας δεν ειναι αληθινη, οτι τρωει κρυφα και οτι αν δεν ηταν ετσι, θα ειχε πεθανει και επειδη δεν μου αρεσει να καταπινω αμασητο ο,τι ακουω, εκατσα και εψαξα και βρηκα αυτο το εξαιρετικο αρθρο της Ελευθεροτυπιας για την απεργια πεινας. Αξιζει να το διαβασετε ολο, αναφερεται στην απεργια πεινας γενικοτερα ως μεσο αντιστασης και δινει καποια ιστορικα στοιχεια. Εγω ομως, θελω να σταθω στο παρακατω αποσπασμα:



"Ποιες είναι οι συνέπειες λοιπόν στον οργανισμό ενός ανθρώπου, όταν αυτός για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν λαμβάνει τροφή; Πόσο μπορεί ν' αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός χωρίς σίτιση; Μπορεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση έπειτα από μια μακροχρόνια απεργία πείνας;

Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά μας δίνει ο αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ:



«Οι συνέπειες εξαρτώνται πρώτα από την προηγούμενη κατάσταση που βρισκόταν ο άνθρωπος, ο οποίος σήμερα κάνει απεργία πείνας, π.χ. εάν είχε προηγηθεί ταλαιπωρία, αν είχαν προηγηθεί δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, γιατί όλα αυτά επιδεινώνουν την κατάσταση. Αντιθέτως άνθρωποι που είναι σε πολύ καλή κατάσταση πριν, αντέχουν περισσότερο. Επίσης οι συνέπειες εμφανίζονται πολύ γρηγορότερα σε ευπαθείς ομάδες. Δηλαδή σε γυναίκες, ιδιαίτερα εάν αυτές βρίσκονται σε περίοδο λοχείας ή σε εγκυμοσύνη, το λέμε αυτό για τις κοπέλες που έκαναν απεργία πείνας στα «λευκά κελιά» της Τουρκίας και σε ηλικιωμένους ή αν υπάρχουν άλλα μεταβολικά νοσήματα (διαβήτης, ενδοκρινοπάθειες κ.ά.).



Σήμερα δεν μετράνε σ' έναν απεργό πείνας το βάρος σώματος όπως γινόταν παλιά. Πλέον, το βάρος σώματος δεν είναι αξιόπιστος δείκτης της κατάστασης του απεργού. Είναι δυνατόν κάποιος να έχει στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τροφή, να τον ζυγίζετε, να σας φαίνεται ικανοποιητικό το βάρος του και στην πραγματικότητα αυτό να αντιπροσωπεύει νερό. Είναι οίδημα, πρήξιμο και κυρίως οι άνθρωποι αυτοί εμφανίζουν υπολευκωματιναιμία, δηλαδή χαμηλά λευκώματα στο αίμα. Κάνουν οιδήματα, είναι πρησμένοι στην πραγματικότητα,αλλά δεν είναι αυτό βάρος σωματικό, είναι βάρος νερού. Γι' αυτό σήμερα χρησιμοποιούν άλλες παραμέτρους, άλλες μετρήσεις για να δουν αν κάποιος έχει επιβαρυνθεί από τη μακροχρόνια στέρηση τροφής.

Με βάση αυτές τις μετρήσεις λοιπόν, έχουν υπολογίσει ότι ύστερα από ένα μήνα στέρηση τροφής και μόλις κανείς χάσει το 10% της προηγούμενης θρεπτικής του κατάστασης, το λέμε δείκτη κρεατινίνης (ένα από τα πιο αξιόπιστα μέσα μέτρησης βάρους), αρχίζει ήδη καθυστέρηση ανάπτυξης, εάν χάσει το 20% εγκαθίσταται αναιμία, το 22% υπολευκωματιναιμία ή υπολευκωματαιμία και μόλις χάσει κανείς το 23% με 25% εγκαθίστανται βαριές λοιμώξεις (βροχοπνευμονίες).

Ηδη όμως έχει εγκατασταθεί στον οργανισμό του ασθενούς κυτταρική ανοσία, ο άρρωστος δεν έχει άμυνα στις λοιμώξεις, δηλαδή σε επιθέσεις εξωτερικών μικροβίων και είναι πάρα πολύ ευπαθής.



Επειτα από τρεις περίπου μήνες, μιλάμε πάντα για πλήρη στέρηση τροφής, εγκαθίσταται αδυναμία βάδισης. Αρκεί να χάσει κάποιος το 70% της συνολικής κυτταρικής του μάζας για να μην μπορεί πια να βαδίσει."



ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!! Δηλαδη αλλες 10 ημερες τουλαχιστον για το Θοδωρη, ωσπου, οχι να πεθανει, αλλα να δυσκολευεται να σταθει ορθιος!! Και αυτο χωρις καμια υποστηριξη του οργανισμου... ο Θοδωρης ομως εχει ενημερωσει οτι λαμβανει βιταμινουχα διαλυμματα καθημερινα!



Δεν ειμαι διπλα του 24 ωρες και ουτε ξερω τι κανει ο ανθρωπος...Εχω να πω μονο πως οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει! Και πως μολις ειδαμε εναν ανθρωπο να εχει τα κοτσια να κανει αυτα που δεν τολμαμε εμεις βαλαμε μπροστα τη δυσπιστια μας και την καχυποψια μας για να κατευναζουμε τις τυψεις μας και την απαθεια μας! Και θα το πω για χιλιοστη φορα! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ!!! Δεν αξιζει τον κοπο να πεθανει για ολο αυτο, αλλα η επιλογη ειναι δικη του!



Στον Ανεμο μπορειτε να βρειτε την επιστολη του Θοδωρη προς ολους μας και τη συνεντευξη του στον Alpha.


2) ΑΣΩΠΟΣ
Μετα απο μηνες, χρονια καλυτερα, απραξιας της Ελληνικης Πολιτειας για το ζητημα της μολυνσης του Ασωπου ποταμου με βιομηχανικα λυμματα, με πρωτοβουλια των Οικολογων Πρασινων, το θεμα εφτασε στην Ευρωπη. Στο βιντεο που ακολουθει, μπορειτε να δειτε αποσπασματα απο την πολυ ενδιαφερουσα ημεριδα για το θεμα στις Βρυξελλες. Μπορειτε να μαθετε για τον ιερο αγωνα των κατοικων των γυρω περιοχων, ανθρωπων απλων, που προσπαθουν να τα βαλουν με γιγαντες. Θα ακουσετε επισης για αλλη μια φορα τις προσπαθειες κουκουλωματος και τις ηλιθιες αποπειρες να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα απο καποιους πολιτικους παραγοντες της χωρας μας, που, ως συνηθως πλεον, πεσαν στο κενο και το μονο που καταφεραν ηταν αλλο ενα ρεζιλικι!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΩΠΟ

Και μετα απο αυτη την ημεριδα, επιτελους!, τα πρωτα ουσιαστικα αποτελεσματα. Ηδη σε 2 απο τις επιχειρησεις που ρυπαινουν τον ποταμο εχουν ανακληθει οι αδειες λειτουργιας! Μεσα σε ελαχιστες μερες απο τη στιγμη που εφτασε το θεμα στην Ε.Ε! Και οι δικοι μας αχρηστοι "αρμοδιοι" αδυνατουσαν 3 χρονια τωρα, απο το 2006 που εγινε το θεμα ευρεως γνωστο, να κανουν κατι αντιστοιχο! Να πραξουν δηλαδη το αυτονοητο!!!!
Λεπτομερειες για το θεμα θα βρειτε εδω και εδω.

3) ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Εχω χασει τη μπαλα! δεν θυμαμαι σε ποσα παιχνιδακια χρωσταω απαντηση! Συγχωρεστε με φιλοι μου, αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι κι αυτο αμφιβολου... τι να σου κανει;
Θυμαμαι ομως την τελευταια μου προσκληση απο τον JK τον Σκρουτζακο! Να ανεβασω λεει 6 πολυ αγαπημενα μου τραγουδια, που κατι σημαινουν για μενα. Μονο 6 ομως βρε Σκρουτζακο; Ουτε 106 δε με φτανουν!!! Τεσπα...δεδομενου οτι κατα καιρους εχω ηδη ανεβασει πολλα τραγουδια που μου αρεσεουν και σημαινουν κατι για μενα, θα αποφυγω τις επεναληψεις και θα προσπαθησω να θυμηθω μερικα αλλα. Ιδου:

LOUIS ARMSTRONG: WHAT A WONDERFUL WORLD



Γιατι μου υπενθυμιζει τις ομορφιες ενος κοσμου που καλυψαμε με ασχημια και καταχνια! Ομως, πισω απο ολα αυτα υπαρχει χρωμα, επομενως ονειρο, επομενως ελπιδα!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ: ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ



Γιατι με κανει παντα να συγκινουμαι και να δακρυζω, απο αγαπη για τη χωρα μου και περηφανια για την ιστορια μου!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ: ΕΡΩΤΙΚΟ



Γιατι ειναι ο απολυτος υμνος στον ερωτα! Γιατι συγκαταλεγεται στα τραγουδια που θα ηθελα να με αξιωσει ο Θεος και η ζωη να τραγουδησω καποτε! Και επειδη ειναι απιστευτη ζεϊμπεκια!!!

ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ: ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ



Για τους ιδιους ακριβως λογους με το απο πανω τραγουδι!

ΖΙΓΚ-ΖΑΓΚ: ΓΙ' ΑΥΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ



Αλλος ενας υμνος στον ερωτα, με ιδιαιτερη σημασια για μενα και πολλες εντονες αναμνησεις!!!

SCORPIONS: I'M STILL LOVING YOU



Ενα απιστευτα δυνατο κομματι, πολυ ερωτικο και πολυ αγαπημενο!

ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ: ΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΩΤΟ



Το τραγουδι της πενταημερης! Μου θυμιζει μερικες απο τις ωραιοτερες στιγμες μου και σηματοδοτει φιλιες πολλων πολλων ετων!

4) ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Η Πρωτομαγια εχει εναν συμβολισμο εντελως διαφορετικο απο αυτον που της δινουμε σημερα, δηλαδη της ευκαιριας να εκδραμουμε στη φυση. Συμβολιζει αγωνες που δοθηκαν και αιμα που χυθηκε, ωστε να κατοχυρωθουν καποια βασικα εργασιακα δικαιωματα, οπως το 8ωρο, ο βασικος μισθος, η αδεια μετ' αποδοχων και η ασφαλιση.
Σημερα, τοσα χρονια μετα, εμεις οι ιδιοι απαξιωνουμε τον αγωνα που δοθηκε τοτε. Και δεν εννοω με την αποχη μας απο την πορεια (που κατα την αποψη μου, αν δουμε ποιοι συμμετεχουν, προκειται για παρωδια), αλλα με το να καταστρατηγουμε οι ιδιοι αυτα τα δικαιωματα. Ποσοι απο εμας δεχομαστε να δουλευουμε ανασφαλιστοι; Ποσοι δουλευουμε πραγματικα 8ωρο; Ποσοι πληρωνομαστε τις υπερωριες μας; Ποσοι παιρνουμε ολη την αδεια που δικαιουμαστε; Εμεις, απο μονοι μας, με ολη αυτη την υπερκαταναλωτικη διαθεση που μας εχει ζωσει τελευταια, δουλευουμε πολυ περισσοτερο, με λιγοτερα οφελη, διεκδικωντας μια ποιοτητα ζωης μονο σε επιπεδο υλικων αγαθων. "Εχω, αρα υπαρχω"...
Κανονικα, την 1η του Μαη δεν θα επρεπε να λειτουργει τιποτα, εκτος απο νοσοκομεια και φαρμακεια! Κανονικα, δεν θα επρεπε να πηγαινουμε εκδρομες, ουτε να βγαινουμε για καφε, φαγητο κτλ. Ετσι, τροφοδοτουμε το κλιμα της απαξιωσης, αφου για να "διασκεδασουμε" εμεις, καποιοι αλλοι υποχρεουνται να εργαζονται.
Η Πρωτομαγια και ο συμβολισμος της δεν θα επρεπε να περιοριζονται σε μια ημερα. Εγω προσωπικα, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μη γινεται καμια εκδηλωση η πορεια εκεινη τη μερα, αλλα να διεκδικουσαμε συλλογικα και καθημερινα τα κεκτημενα, που τοσο αβιαστα θυσιαζουμε για μερικα αμφιβολα κιολας εξτρα ΕΥΡΩ.
Ας συλλογιστουμε λιγο ολι μας που οδηγουμε με τις πραξεις μας τον εαυτο μας, την οικογενεια μας (που αναμφισβητητα δεν της αφιερωνουμε το χρονο που της αναλογει) και την κοινωνια ολη!

Αλλα, το παραβαρυνα, οποτε θα σας αφησω με ομορφες ανοιξιατικες εικονες, αφου, σε πεισμα του καιρου που δε λεει να φτιαξει, η ανοιξη ειναι εδω και προετοιμαζει το εδαφος για το καλοκαιρακι!




ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΚΑΠΟΤΕ...ΓΑΜΩΤΟ!

Καποτε, μα τωρα ειμαστε εδω,
ξενοι σ' εναν τοπο που αλλαζει.

ΞΕΡΩ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΩ
ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

ΞΕΡΩ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΩ
ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!!




(Δειτε το υπεροχο βιντεο!)

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΜΑΡΑΝΕ!!!

Μου αρεσει που ΕΓΩ ευχομουν αληθινη Ανασταση, Ανασταση ψυχης! Που ΕΓΩ παροτρυνα ολους να μπουν στο πνευμα των Αγιων ημερων, να μην αφησουν τιποτα αρνητικο να φωλιαζει στην καρδια τους και μπλα μπλα μπλα!
Και -δασκαλε που διδασκες!- ημουν η μονη που δεν το εκανε...που επετρεψα τετοιες μερες να φωλιασει μεσα μου ο θυμος, να κατσικωθει κιολας καλα καλα και να μου τα κανει ολα λαμπογυαλο (κυριολεκτικα και μεταφορικα!)! Και να ανεβαινω η δικια σου μεσα στα νευρα να παρω σου λεει το Αγιο Φως, ενω ειχε ηδη γινει η Ανασταση και οι υπολοιποι κατεβαιναν! Κι ηθελα και να κοινωνησω! Στην Αναστασιμη λειτουργια, που ειναι η ωραιοτερη του χρονου ολου! Αλλα, θεωρω οτι πρεπει με καθαρη ψυχη και ηρεμια να λαμβανει κανεις τη Θεια Κοινωνια, οποτε μοιραια αναβληθηκε για του χρονου!
Ανημερα το Πασχα, μια απο τα ιδια...νευρα, απογοητευση, κοινως ξενερωμα...

Τριτη του Πασχα...δυο ημερες μετα...πιο ηρεμη πλεον, σαφως με πιο καθαρο μυαλο, αναλογιζομαι λεξεις και πραξεις, δικες μου και μη...και απλα χαμογελαω...γλυκοπικρα...σκεφτομαι ποσο χαζη ειμαι...ποσο αφελης...τις στιγμες που φευγουν ανεκμεταλλευτες, επειδη εμεις τις αφηνουμε...το δεδομενο ενος αυριο, που μονο δεδομενο δεν ειναι...τις σχεσεις που παραδερνουν αναμεσα σε λογια και συναισθηματα...θυμους κι εγωισμους...αξιοπρεπεια ισως;...το παραλογο της λογικης μεσα σε στιγμες παραφροσυνης...τις αλυτες διαφορες, τις λεπτομερειες ζωης που μας χωριζουν-μα ποιος τελικα ειναι απολυτα ταιριαστος;
Ποσο μικρα μου φαινονται ολα αυτα, οταν κοιταζω τη θαλασσα, αγγιζω τον αερα, ταξιδευω σε ενα βλεμμα και συνειδητοποιω την απεραντοσυνη του ειναι, τις κουκιδες στην αμμο...αφηνω τα παντα να τα παρασυρει ο ανεμος...ποσο μικρα και μηδαμινα στ' αληθεια!...
Απιστευτος ο κοσμος και ο χαρακτηρας μας!...





ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΑ! ΓΕΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΛΑΘΗ! ΓΕΜΑΤΑ ΦΛΟΓΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΕΛΙΑ!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΝΥΧΤΕΣ ΑΛΗΤΙΚΕΣ

Τοτε που περπατουσα
συχνα στα μονοπατια σου
και καθε βημα
πιο μακρυα σου με τραβουσε,
σχοινια οι στιγμες,
που τυλιγαν τα ματια σου,
για να ξεχνας τη θαλασσα
που χωρια μας κρατουσε.
Ηταν φορες που χαραζε
χωρις να πουμε λεξη.
Ηταν κοντα σου οι νυχτες μου
γοργες, λαχανιασμενες.
Κι απ' το κλειστο παραθυρο
κρεμοντουσαν οι σκεψεις.
Νυχτες αλητικες, γυμνες,
νυχτες παραδομενες.
Εκει, που, δεμενη πισθαγκωνα,
ανασαινα τον ερωτα.
Που σαν αγριμι αχορταγο
ρουφουσα την ουσια σου,
φυλακισμενη σ' ονειρα
και σε στοιχεια ανημερωτα,
ν' αρπαξω ενα κομματι σου
στην καθε συνουσια σου.
Κρυφες ματιες που εριχνα
στου νου τις διαδρομες σου
και με τα νυχια ξεσκιζα
κρυφα τα κυτταρα σου.
Απαγκια σου 'φτιαχνα ζεστα
να δενεις τις πληγες σου,
να μην μπορεσει αλλος κανεις
να κλεψει την καρδια σου.
Ηταν θυμαμαι Κυριακη
στα συννεφα ντυμενη.
Να ταξιδεψω ζητησα
σε οσα μου αρνηθηκες.
Σαν ανεμος σε τυλιξα,
σαν μπορα μανιασμενη.
Νυχτες αλλιωτικες, μαβιες.
Νυχτες αλητικες...

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΑΧ!!!

Σου 'παν παιξε με τον ηλιο και τα χρωματα.

Σου 'πανε πως σου ανηκουν τα ονειρα σου.

Μα δε σου 'παν πώς η γη γεμιζει πτωματα,

ουτε πως θα καταπιουν τα σωθικα σου.



Σου 'παν ταχα πως η γνωση ειναι δυναμη

και μπορεις εσυ τον κοσμο να αλλαξεις.

Μα ξεχασαν να σου πουν πως ειναι αδυναμη

η ψυχη σου και γι' αυτο θα την πεταξεις.



Δεν σου ειπαν οτι ολα εχουν τιμημα,

πως θα αισθανεσαι τις νυχτες ενα ριγος,

τη στιγμη που αυτοι, στου φοβου το προσκυνημα,

ξεπουλανε τη ζωη σου λιγο λιγο.



Μα ηρθε η μερα που τα ονειρα σου ζητησες

κι απ' το ληθαργο που ειχες πεσει ξυπνησες.

Στη χαμενη την ψυχη σου εμπρος γονατισες

κι ο,τι απεμεινε στα δυο σου χερια κρατησες.



Τολμησες να πεις "Δεν ειναι εδω το σπιτι μου!

Και να φυγω θελω ΤΩΡΑ, μα την πιστη μου!"

Να πεταξεις απ' τα τειχη που σου χτισανε.

Να ξεφυγεις απ' το μελλον που σου ορισανε.



Απλα καγχασαν με την αφελεια σου

και σου ειπαν πως δεν ητανε δικα σου

ολα αυτα που χρονια δηθεν σου χαριζανε.

Δανεικα... και μονο εκεινοι το γνωριζανε.



Μην τολμησεις, σου 'παν, τ' αστρα να κοιταξεις,

γιατι απ' το φως τα ματια σου θα καψεις.

Κοιτα τωρα τον εαυτο σου και προσπερασε.

Κοριτσοπουλο η μερα που εγερασε...



Αφιερωμενο στους αγωνιστες του χθες, του σημερα και του αυριο. Αφιερωμενο σε οσους ετσι ακριβως μας αντιμετωπιζουν, με κυνισμο, σαν παρασιτα...τα παρασιτα αυτα, που δεν εχουμε ακομα αποτιναξει και μας κανουν το παρον και το μελλον πνιγηρα.

Αφιερωμενο στην Κωνσταντινα Κουνεβα.

Αφιερωμενο στο Θοδωρη Τενεζο.

Αφιερωμενο στη 16χρονη Σομαλη προσφυγα, που κατεληξε στη φυλακη, σαν να μην ηταν αυτη το θυμα αλλα ο θυτης.

Αφιερωμενο στην Κατερινα Γκουλωνη, που μεχρι τελευταιας πνοης αγωνιζοταν για τα δικαιωματα των κρατουμενων.

Αφιερωμενο στην Χριστινα Κυριμοπουλου, που μετα τη φυλακη, ατενιζει ενα μελλον αβεβαιο, χωρις κανεναν διπλα της.

Αφιερωμενο ακομα στο Σολωμο Σολωμου, στον Τσε Γκεβαρα, στον παπα- Γιαννη απο τα Οινοφυτα, στο κοριτσι της διπλανης πορτα, που ακομα ονειρευεται, στο παληκαρι που δε χαμηλωνει ουτε το κεφαλι ουτε το βλεμμα...

Αφιερωμενο σε μενα και σε σενα, που τοσο εχουμε πια απογοητευτει απο το μεγαλο τιποτα.

Αφιερωμενο σε ολους τους ονειροπολους αυτου του κοσμου.

Πιστευω οτι ολοι καπως ετσι νιωθουμε, με το κατεστημενο ζωης που μας επιβαλεται.

Keep walking guys...keep walking...






Δεν ξεχναμε! Αποψε στις 8:30 ειμαστε διπλα στο Θοδωρη, με κερια και κιθαρες, συμπαραστεκομαστε στον ανθρωπο που εχει απλωσει τη ζωη του στο πεζοδρομιο! Εγω αποψε δυστυχως δεν θα τα καταφερω, αλλα θα ειμαι διπλα σου Θοδωρη, οπως καθε μερα, με τη σκεψη και την αγαπη μου.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΑ!

UPDATE:

Στο http://hakis-hakis.blogspot.com/ εφτιαξαν τα παιδια αυτη την υπεροχη αφισα για το Θοδωρη! Οποιος μπορει και θελει ας την αναρτησει, προωθησει κτλ.





Τις τελευταιες ημερες, το μπλογκ infopress, που ουδεποτε ειχε ασχοληθει με το θεμα του κυριου Τενεζου στο παρελθον, ανηρτησε πολλαπλα κειμενα, μεταξυ των οποιων καποια εχουν σωστα σημεια και καποια αλλα απευθυνουν κατηγοριες και ριχνουν λασπη στο προσωπο και τον αγωνα του Θοδωρη. Φυσικα, καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται, γι' αυτο και η αντιδραση ηταν αμεσοτατη.

Αντιγραφω απο τον Ανεμο, οπου θα βρειτε και τα λινκ για τα εν λογω δημοσιευματα του infopress:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΕΝΕΖΟΥ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ

Η IRON TENCO ΑΕ δημιουργήθηκε στην Αθήνα, στα τέλη Ιουλίου 2004.
Εδρεύει στην οδό Κων/πόλεως 18, στον Ρέντη και, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση, νόμιμοι εκπρόσωποι ήμαστε ο κ. Κοσμόπουλος κι εγώ.

Η εγγραφή τότε στο site alibaba.com έγινε το 2005 και νόμιμα δηλώθηκε ως νόμιμος εκπρόσωπος ο κ. Κοσμόπουλος, λόγω του ότι εγώ δεν γνωρίζω την αγγλική γλώσσα.

Σκοπός μας ήταν η επέκταση της επιχείρησής μας και η διεύρυνση της δικτύωσής μας, προκειμένου να εισάγουμε σίδηρο, κάτω από την ασφυκτική πίεση των καρτέλ.

Το οίκημα όπου στεγάζεται η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρος (ΜΚΟ) STOPCARTEL, ενοικιάστηκε από εμένα, πολύ πιό νωρίς και, με παραχωρητήριο, έδωσα στην STOPCARTEL το 30% ως νόμιμη, δηλωμένη στην εφορία έδρα.

Κανείς δεν έκρυψε ποτέ πως η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία δημιουργήθηκε και από εμένα σαν ιδρωτικό μέλος τον Νοέμβριο του 2006, μετά την καταστροφή που μας επέφεραν οι καταγγελλόμενοι οπός είχαμε νόμιμο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σαν ενεργοί πολίτες.
Σκοπός της είναι η, με κάθε νόμιμο μέσο, συμπαράσταση στα θύματα των καρτέλ και των μονοπωλίων.

Το STOPCARTEL λειτουργεί από συνεισφορές δικές μας και των μελών του χωρίς να έχει ζητήσει ή και να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε φορέα σαν επιχείριση.
Άλλωστε από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του STOPCARTEL τονίστηκε ότι ιδρυτές μιας τέτοιας οργάνωσης δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από θύματα καρτέλ

Στον κ. Σανιδά έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα, όσον αφορά την IRON TENCO AE και την καταγγελία μου και είναι γνώστης της ύπαρξης της ΜΚΟ STOPCARTEL.

Όσον αφορά τη λασπολογία το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι η καταγγελία δεν έχει γίνει λόγω χρεών, υπάρχει ο φάκελος με τα έγγραφα και τα extree των τραπεζών, που δηλώνουν ότι, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν υπήρχαν δυσμενή στοιχεία, ακάλυπτες επιταγές ή καθυστέρηση πληρωμών, παρ' όλο που από τις 30/05/2006 η Λιανός ΑΕ είχε διακόψει αναίτια την προμήθεια σιδήρου που διενεργούσε μέσω τριγωνικής συναλλαγής με τη ΣΙΔΕΝΟΡ, παίρνοντας 580.000!

Πειράζει πολύ μάλλον τα μεγάλα συμφέροντα η καταγγελία μου κατά του πιο σκληρού καρτέλ και το ότι καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των τραπεζών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και ότι καταγγείλαμε στην ΕΕ σωρεία καρτέλ στον ελληνικό χώρο που καταδυναστεύουν και οδηγούν στην φτώχεια τους Έλληνες πολίτες.

Όσον αφορά τα στοιχεία, εδώ και σχεδόν πενήντα μέρες καταγγέλλω ότι υπάρχουν στην γωνία Πατησίων και Κότσικα, στην σκηνή μου.

Οι υβριστικές φράσεις προς τον πολιτικό κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε απέναντι στα καρτέλ, δεν με αντιπροσωπεύουν.

Η δε σύγκριση με τον σχιζοφρενή, όπως αναφέρεται, Παπαδόπουλο είναι τουλάχιστον... ατυχής!

Για τις ύβρεις και την συκοφαντία που ανώνυμα εξαπέλυσαν εναντίον μου, χωρίς να έχουν ελέγξει τον φάκελο μου, είναι τουλάχιστον ανέντιμο για δημοσιο-γράφους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το δημόσιο συμφέρον.

Είναι καιρός να πάψουν τα μεγάλα συμφέροντα να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ blogs.

Επαναλαμβάνω ότι, εάν κάποιος έχει στοιχεία, ΕΠΩΝΥΜΑ, ας τα καταθέσει, αλλιώς ας ΣΙΩΠΗΣΕΙ.

Τενέζος Θεόδωρος
Τηλ: 6982009287


Απο θεση ασφαλειας, ολοι ξερουμε να κρινουμε και να εμπαιζουμε και να δυσπιστουμε...δεν βλεπω ομως να εχει κανεις τα αρχιδια να κανει κατι αντιστοιχο. Ο κλασσικος ο μ....ς ο Ελληνας!
Πανω σε αυτο εχει στειλει μια πολυ ενδιαφερουσα και ντροπιαστικη για ολους μας επιστολη ο κος Γιαννης Μπακοπουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών ΕΚΕΦΕ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”
http://cag.dat.demokritos.gr/ yannisbakopoulos@yahoo.com
210 6549935.

Αντιγραφω και παλι απο τον Ανεμο:

Έχετε ποτέ σας κάνει απεργία πείνας;

Έχετε ποτέ σας στερηθεί τροφή κάθε είδους για κάποιο διάστημα 10 – 15 ημερών;Αν όχι, τότε δεν ξέρετε πόσο βασανιστική είναι αυτή η διαδικασία, ούτε τους κινδύνους της.

Μια αποχή από τροφή για 2 – 3 μέρες είναι φθορά για τον οργανισμό αλλά, με λίγη προσοχή και τύχη, η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη. Όταν όμως μιλάμε για 10 – 15 μέρες, τα πράγματα σοβαρεύουν. Πολλοί άνθρωποι, μετά από ολική νηστεία 15 ημερών, παίρνουν απότομα βάρος που φτάνει τα 10 – 15 κιλά, που δεν ξαναχάνονται. Άλλοι βασανίζονται από χρόνια δυσπεψία. Πολύ λίγοι μένουν ανεπηρέαστοι.
Όταν η αποχή από τροφή ξεπερνάει τις 30 μέρες, αρχίζουν οι σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία και τη ζωή του απεργού. Ο οργανισμός του είναι πολύ εξασθενημένος. Το σωματικό του βάρος έχει λιγοστέψει επικίνδυνα. Κινδυνεύει από διαταραχές στην ισορροπία ηλεκτρολυτών, που μπορεί να προκαλέσουν καρδιακή αρρυθμία. Ακόμα και τον θάνατο από ανακοπή. Η υπογλυκαιμία στο αίμα επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου, των νεφρών και άλλων οργάνων. Η νοητική διαύγεια χάνεται σε μια αργή διαδικασία, ενώ καταστρέφονται εγκεφαλικά κύτταρα. Το νευρικό σύστημα αρχίζει να υπολειτουργεί. Είναι πλέον μια αργή πορεία προς το θάνατο.
Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή βρίσκεται ο Θόδωρος Τενέζος.
Για να οδηγηθεί ένας νέος άνθρωπος σ’ αυτή τη θέση, δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή να υπηρετεί με πίστη και φανατισμό κάποιον ανώτερο –για τον ίδιο– σκοπό, ή να έχει αδικηθεί σε βαθμό που να διακινδυνεύει τη ζωή του, σε μια τελευταία προσπάθεια να βρει το δίκιο του.
Ο Θόδωρος Τενέζος δεν είναι Ιρλανδός αυτονομιστής, ούτε Ταλιμπάν. Απλά, διέπραξε το σφάλμα να πιστέψει τα διαγγέλματα και τις διακηρύξεις της πιο απίθανης, οπερετικής, αλλοπρόσαλλης και τελικά κωμικής κυβέρνησης που είδε ποτέ αυτός ο τόπος. Διέπραξε το ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα να δώσει βάση στα λόγια των πολιτικών γενικότερα, ότι κάποιοι θεσμοί λειτουργούν ακόμα, με δημοκρατία και δικαιοσύνη. Πίστεψε ότι υπάρχει γι’ αυτόν, με βάση το δίκιο του, προοπτική, μέλλον κι ελπίδα. Και πάνω σ’ αυτή την πεποίθηση έπαιξε και παίζει τη ζωή του κορώνα – γράμματα.
Δεν έχω απορίες για την τύχη του. Αν παραμείνει αβοήθητος, σίγουρα θα χάσει.Δεν περιμένω να συγκινηθούν οι στεγόσαυροι μανδαρίνοι της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού.
Δεν περιμένω να αποκτήσουν ραχοκοκαλιά τα ασπόνδυλα της βουλής.
Αλλά, δεν καταλαβαίνω... Οι ηρωικοί αγωνιστές των «Δεκεμβριανών», οι οργισμένοι 16ρηδες, οι φοιτητές, τα εργατικά σωματεία, πού κοιμούνται; Γιατί δεν κατεβαίνουν να βοηθήσουν ένα νέο άνθρωπο που χάνεται; Και τι θα κάνουν αν συμβεί το χειρότερο; Τότε θα κατέβουν; Θα εκδηλώσουν την οργή τους;

Μα, υπάρχει κίνημα με προοπτική που να υποστηρίζει μόνο νεκρούς; Γιατί δεν κατεβαίνετε τώρα, που μπορείτε να προλάβετε το κακό; Τι περιμένετε; Ακούγεται η φωνή μου εκεί έξω ή μιλάω στο βρόντο; Ακούει κανείς τελικά;;;

Και ο Ανεμος απαντα, με μια αφοπλιστικη ειλικρινεια:

ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΔΙΚΙΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑ.
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης λέγει.''Στόμα που μένει κλειστο εμπρός στην αδικία είναι ανάξιο να σταθεί ανοικτό εμπρός στη Θεία Κοινωνία,'' Ω!επαναλαμβάνω της μωρίας μας! Γιατί να σιωπόμεν εμπρός στην αδικία?ΓΙΑΤΙ?

Και τωρα τα δικα μου σχολια.

Το αν το StopCartel ανηκει στον Θοδωρη Τενεζο η οχι, ουδεποτε με απασχολησε, γιατι στην ουσια το θεωρουσα δεδομενο ενας ανθρωπος κατεστραμμενος απο τα καρτελ να στραφει εναντιον τους με καθε τροπο. Το θεωρουσα δεδομενο οτι ενα απο τα ιδρυτικα μελη ηταν ο Θοδωρης, χωρις να χρειαστει καποιος ναμου το αναφερει, θελει απλα κοινη λογικη! Επισης, η δικη μου κοινη λογικη μου λεει πως δεν υπαρχει σε αυτο κατι το μεμπτο!

Στα σχολια περι ψευτικης απεργιας πεινας, εχω απλα να παραθεσω τις δεκαδες μαρτυριες ανθρωπων, που συντροφευουν τον Θοδωρη και πιστοποιουν οτι αρνειται πεισματικα, οχι να φαει, αλλα να παρει βιταμινες και χυμους. Κι εγω η ιδια, οταν την Παρασκευη το βραδυ τον παρακαλεσα για αυτο, μου απαντησε οτι δεν θα ανεχτει να δωσει εστω και το παραμικρο δικαιωμα να τον αμφισβητηουν, ακομα και αν αυτο σημαινει την πληρη εξασθενιση του! Αλλα, ακομα και αν δεχτω οτι τρωει κατιτις...ποσως με ενδιαφερει! Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτιο ανθρωπος αυτος αδικηθηκε, καταστραφηκε απο τα καρτελ και οτι με την απεργια πεινας αυτη -αληθινη η πλασματικη- αναδεικνυεται ενα τεραστιο προβλημα που μας καταρρακωνει τη ζωη! Αν χρησιμοποιησε "δολια" μεσα για να μας ευαισθητοποιησει και για να πολεμησει την αδικια, θα ηταν τελικα τοσο κακο αυτο; "Δολια" μεσα χρησιμοποιουν εδω και χρονια τοσα και τοσα λαμογια για να μας κλεψουν και το οξυγονο ακομα! Το να χρησιμοποιηθουν για καλο σκοπο μας ενοχλει; Εδω τωρα που κινδυνευει ενας ανθρωπος και αγρον αγοραζουμε! Πιστευετε οτι θα ειχε ασχοληθει κανενας απο εμας τους Ελληναρες αν ειχε κανει μια απλη καταγγελια; Ειναι καποιες φορες που πολεμας τον αντιπαλο με τα δικα του οπλα! Οποτε και αν αυριο μαθω οτι χτυπαγε πιτσες και σουβλακια καθε βραδυ, παλι μαζι του θα ειμαι! Μονο που, δυστυχως, δε συμβαινει κατι τετοιο...

Ειναι τουλαχιστον ανανδρο να εξαπολϋεται τετοιου ειδους "κιτρινη" επιθεση, εναντιον ενος ανθρωπου που βρισκεται σε κινδυνο, αγωνιζομενος για το δικαιο ολων μας! Αν καποιος εχει στη διαθεση του στοιχεια που ενοχοποιουν σε ο,τιδηποτε τον κο Τενεζο, γιατι περιμενε 50 μερες για να τα παραθεσει; Γιατι αφησαν εναν ανθρωπο στο δρομο, να μην εχει φαει για 50 ημερες, να κινδυνευει η ζωη του, προτου προβουν σε "αποκαλυψεις"; Γιατι περιμεναν να γινει πρωτα τετοιος ντορος μεσω Ιντερνετ, για να ασχοληθουν με το θεμα και διαρρηγνυοντας τα ιματια τους να υπαινισσονται οτι ολοι εμεις που τασσομαστε το πλευρο του Θοδωρη ειμαστε το λιγοτερο αφελεις και ευκολοπιστοι; Μηπως απλα ελπιζαν οτι κανεις δεν θα ασχοληθει; Μηπως κατα βαθος ευχονταν να μην αντεξει τοσο ο Θοδωρης; Μηπως τελικα θα ηθελαν να τον εχουν ξεφορτωθει ως τωρα, με συνοπτικες διαδικασιες, πριν γινει γνωστο το θεμα και να τα κουκουλωσουν ως συνθως ολα;
Οι πολιτες αυτης της χωρας κυριοι, αν και πολλακις σας εχουν αφησει με τη συμπεριφορα τους και τις επιλογες τους να πιστεψετε το αντιθετο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

Οσον αφορα στην επιστολη του κυριου Μπακοπουλου...δεν εχω τιποτα να σχολιασω η να προσθεσω. Η καχυποψια και η βολεψη μας θα γινουν αιτια να χαθει μια ακομα ανθρωπινη ζωη. Καθε νυχτα πριν κοιμηθω σκεφτομαι οτι δεν εχω κανει ουτε τα μισα απο οσα θα μπορουσα ισως για το Θοδωρη. Μαλλον δεν εχω τη γνωση, αλλα μαλλον δεν εχω και τα κοτσια! Και απευθυνω στον εαυτο μου το ερωτημα: "Αν πεθανει, πως θα κοιμασαι τα βραδια, ξεροντας οτι υπηρχε εστω και το παραμικρο που μπορουσες να κανεις και δεν το εκανες;" Χαμηλωνω το βλεμμα και απαντηση δεν παιρνω! Την ιδια ερωτηση σας ζητω να απευθυνετε κι εσεις ο καθενας στον εαυτο του και ολοι μαζι να αποφασισουμε αν θα πραξουμε κατι και τι! Ομως, εχετε κατα νου, οτι ο χρονος του Θοδωρη λιγοστευει. Καθε ωρα πλεον, κινδυνευει να πεθανει...εμεις, καθε ενας απο εμας, με την αδιαφορια μας θα τον εχουμε σκοτωσει...και μαζι με αυτον ας θαψουμε και τη συνειδηση μας!





Απο αυτο το υπεροχο τραγουδι του Τερζη, κρατηστε κυριςω τους δυο στιχους:

"Ετσι ειναι οι ανθρωποι που εχουν συναισθηματα.
Δεν πατουν σε βηματα που ειναι λερωμενα!"

Την καλημερα μου!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΗΝΥΕΙ

Αυτη ειναι η απαντηση του Θοδωρη Τενεζου στη λασπη που δεχεται τις τελευταιες ημερες. Τοσο καιρο τιποτα δε λεγοταν για τον Θοδωρη. Τωρα ξαφνικα, που εχει αποκτησει συμμαχους, συτντροφους, που εχει βουιξει η μπλογκοσφαιρα, ΤΩΡΑ θυμηθηκαν ολοι να εκφρασουν αμφιβολιες και να ριξουν λασπη. Αν ξερετε κατι κυριοι, τοτε γιατι δεν το εχετε πει 48 ημερες τωρα;

Ο Θοδωρης απαντα με την ακολουθη επιστολη και ατρανταχτα στοιχεια και παρακαλει οποιον θελει να τα αναδημοσιευσει:


Βλέποντας την αναλγησία και την ένοχη δήθεν αδιαφορία του πολιτικού κόσμου και των μηχανισμών ελέγχου και δικαιοσύνης, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνον για ιδιοτελή συγκάλυψη της ύπουλης επίθεσης λάσπης που εκτοξεύεται εναντίον μου, προστατεύοντας τα μεγάλα συμφέροντα, ΕΠΩΝΥΜΑ σας στέλνω:

-Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για τα αδικήματα:

α) κατάχρηση εξουσίας (άρθρο 239 Π.Κ.)

β) παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.)

γ) παρασιώπηση εγκλημάτων (άρθρο 232 Π.Κ.)

-Συμπληρωματικό υπόμνημα της IRON TENCO Α.Ε. επί της ως άνω μηνύσεως κατά του Σ. Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ενώπιον του κ. Πταισματοδίκου Αθηνών (19ο Τμήμα).

-Διάταξη του Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Ιω. Π. Διώτη, για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.), της 2/7/2008.

Σας παρακαλώ για την αναδημοσίευση των στοιχείων.
Τενέζος Θεόδωρος

Email: tenezos@hotmail.com

Τηλ: 6982009287









Οποιος μπορει και θελει, ας το ανεβασει.
Μια αλλη αποψη επι του θεματος διαβασα σε ενα μπλογκ και θεωρω οτι ειναι καλο να την παραθεσω:
Παρεπιπτοντως, ο βουλευτης κυριος Καρχιμακης, ο μονος που ειχε κανει τον κοπο να μου απαντησει στην επιστολη προς τους βουλευτες, παραθετοντας μου επερωτηση του στη Βουλη για το θεμα, στο ερωτημα μου τι θα κανει στο εξης πιο δραστικο, απο τη θεση που βρισκεται, δεν εχει απαντησει ακομα! Ουτε φωνη ουτε ακροαση, κοινως ΜΟΥΓΚΑ στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ! Κε Καρχιμακη, μηπως, λεω μηπως...το ξεχασατε;
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!