Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΔΑΝΙΑ, Η ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΧΩΡΑ

Ακουσαμε οτι η Δανια ψηφισε την κατασχεση τιμαλφων και χρηματων απο τους προσφυγες που θα εισερχονται στη χωρα. Ακουσαμε να μας ζητουν να δημιουργησουμε κεντρα (υποχρεωτικης) φιλοξενιας μεταναστων. Ακουσαμε οτι μελος του κοινοβουλιου της Δανιας τολμησε να πει "πνιξτε τους, δε μας ενδιαφερει!"... κι ας το διεψευσε μετα.
Και στεκομαστε με οργη και δεος απεναντι σε ολα αυτα. Γιατι ομως;
Επειδη στ' αληθεια μας φαινονται απανθρωπα κι αδιανοητα; Η μηπως επειδη δε μας αρεσει να μας τριβουν στη μουρη την αληθεια;
Γιατι αυτη ειναι η αληθεια. Οι ιδιοι που δημιουργησαν και εθρεψαν αυτο τον "ιερο πολεμο" ειναι οι ιδιοι που τωρα βομβαρδιζουν μη στρατιωτικους στοχους, οι ιδιοι που πουλανε πολεμικο εξοπλισμο και οι ιδιοι που εχουν συμφεροντα στην περιοχη. Κι εμας μας φαινεται περιεργο που δεν νοιαζονται για τος ξεριζωμενους και για τα πνιγμενα παιδια; Ειμαστε σοβαροι;
Η Δανια καλως η κακως ειναι η μονη ειλικρινης χωρα στην Ευρωπη.
Σου λεει ναι κυριοι βομβαρδιζουμε (για το κοινο καλο παντα), εξοπλιζουμε κι οσο για τις ανθρωπινες ζωες ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!
Ας ανοιξουμε λοιπον τα ματια μας κι ας αντιληφθουμε που ζουμε! Κι αντι να ωρυομαστε για αυτα που καποιοι ξεστομιζουν ας αναλογιστουμε οσα δεν τολμουν να ξεστομισουν και που ολοι ξερουμε οτι ειναι αληθεια!
ΟΛΟΙ το ξερουμε κι ας μην ειμαστε ετοιμοι να το αποδεχτουμε. Αυτη τη στιγμη σημασια στον κοσμο εχει μονο το χρημα και το κερδος. Ολα τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα και ανευ ουσιας.
Δε θυμωνω με τη Δανια για τη σταση της... αντιθετα την ευχαριστω για την ειλικρινεια της! Για να τελειωνουμε πια με την εγκληματικη αγνοια να τελειωνουμε με τα "εγω δεν ηξερα εγω αλλιως τα νομιζα"!
Τελειωσαν οι δικαιολογιες φιλοι μου!
Αυτος ειναι ο κοσμος, αυτη ειναι η Ευρωπη του σημερα.
Οσο για εμας βροσκομαστε και παλι στο στοχαστρο. Μας βριζουν και μας κατηγορουν επειδη ειμαστε ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ κι οχι κτηνοι, επειδη αρνουμαστε να ζουμε με το φοβο και να αρνουμαστε τη σωτηρια στα ξεριζωμενα αδερφια μας, εστω κι αν ξερουμε πως αναμεσα τους σιγουρα θα υπαρχουν κι ανθρωποι επικινδυνοι με οχι τοσο καλες προθεσεις. Μας απειλουν για αλλη μια φορα επειδη δε μετραμε τις ανθρωπινες ψυχες με ευρω...
Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει καμια συνθηκη Σεγκεν και καμια συμφωνια γενικοτερα. Να μη χασουμε την ψυχη μας αυτο με νοιαζει!
Ας μας πεταξουν εξω απο παντου παρα να γινουμε σαν τα μουτρα τους!
Σαν τα αποκρουστικα σατανικα κι επιτελους ολοφανερα μουτρα τους!!!


Σημερα στην Επανασταση της καλοσυνης στην Πραξη γιορταζουμε την επανοδο του φιλου Νικου και διαβαζουμε για τον Αγιο Ποπάι.
http://epanastasikalosinis.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html?m=1

24 σχόλια:

  1. Στις αναρτήσεις μου, κάθε τόσο μιλάω για τον «πολιτισμό» που μας δέρνει. Αλλά ο πολύς κόσμος έχει αγελοποιηθεί τόσο πολύ ώστε κάθεται και ψηφίζει ακόμα εκείνους που τον κρεμάνε και έχουν σαν σκοπό αυτόν ακριβώς: να χάσουμε την όποια σταγόνα ψυχής μας απέμεινε και να σκεφτόμαστε σαν ΑΤΜ.
    Οι άνθρωποι κοιτάζουν γοητευμένοι την γυαλιστερή βιτρίνα του «πολιτισμού» των πλούσιων ευρωπαίων, βιτρίνα που στηρίζεται στην εκμετάλλευση των «κατώτερων» λαών.
    Δεν μπορείς να περριμένεις κάτι καλύτερο από αυτούς, αν είσαι ελάχιστα λογικός άνθρωπος.
    Γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες πρώην πρόγονοι των νεοελλήνων: εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο "τους συμφέρουμε", κανείς δεν θα μας πετάξει από καμία Ευρώπη.. Καλή Κυριακή Πεταλου(λου)δένια μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απεχθάνομαι την υποκρισία
    και τελικά μ' αυτήν μας γελούσανε
    τόσα χρόνια...
    Να πέσουν οι μάσκες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την Ευρώπη χάρισμά τους. Μακελεύουν τους λαούς για το χρήμα και το παίζουν και νομοταγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορούσες να τα πεις καλύτερα!!! Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Με τόση υποκρισία έχουμε αηδιάσει πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημέρα και καλό μήνα!
    Με πολλές ωραίες στιγμές, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και το κυριότερο θετικούς ανθρώπους.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς Χριστίνα μου ακούσαμε την άποψη της Δανίας και μείναμε αποσβολωμένοι ..μα αυτή είναι η αλήθεια .. το χρήμα πάνω απ΄όλα , το ατομικό συμφέρον και τίποτα άλλο . Να μείνουμε άνθρωποι με κόστος λέω εγώ ..
    Καλόν μήνα με αγάπη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει καμια συνθηκη Σεγκεν και καμια συμφωνια γενικοτερα. Να μη χασουμε την ψυχη μας αυτο με νοιαζει!
    Ας μας πεταξουν εξω απο παντου παρα να γινουμε σαν τα μουτρα τους!
    Σαν τα αποκρουστικα σατανικα κι επιτελους ολοφανερα μουτρα τους!!!"


    Αυτό ακριβώς!! .. ταυτίζομαι!

    (χαίρομαι πολύ που σε βρήκα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Mιχαλης
    ΑΝ εισαι ελαχιστα λογικος ανθρωπος! Μονο που τα νεα ηθη μας εχουν κανει να βλεπουμε λογικο το παραλογο και φυσιολογικο το αφυσικο...
    Καλησπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @πετρα
    Ναι, αλλα γιατι τελικα να τους συμφερουμε; Εμας μας συμφερει;
    Φιλια καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ποιω
    Δεν ξερω βρε Ελενη τελικα ποιος υποκρινεται καλυτερα! Αυτοι που κανουν οτι δεν ξερουν οτι ξερουμε πως μας κοροιδευουν; Οι εμεις που κανουμε οτι δεν ξερουμε οτι μας κοροιδευουν;
    Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ελενη φλογερα
    Δεν ξερω Ελενη μου! Αν ρωτησεις εξω τον κοσμο αν προτιμαει μεσα σε μια τετοια Ευρωπη η εξω μαλλον μεσα θα πουν. Ειμαστε σαν τα προβατα... Φοβομαστε να βγουμε απο το μαντρι μη και μας φαει ο λυκος, αλλα το μαχαιρι του βοσκου που μας σφαζει εναν εναν δεν το βλεπουμε.. Κι ουτε εγω αποτελω εξαιρεση, απλα αγανακτω και βγαινει η Μπουμπουλινα απο μεσα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Νεραϊδες και Δρακοι
    Καλωσορισες στο κουκουλι μου Κλελια! Κριμα που εκανες ντεμπουτο σε ενα τοσο θλιβερο θεμα! Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @κικη
    Καλο μηνα Κικη μου και δημιουργικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @νικολ
    Η αληθεια τρομαζει! Πρωτον γιατι ειναι σοκαριστικη και δευτερον γιατι οταν την κοιτας καταματα τελειωνουν οι δικαιολογιες!
    Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @τζινα βαροτση
    Καλωσορισες στο κουκουλι μου Τζινα! Ευχαριστω! Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το ...Εβρόπη που έφτιαξαν μπορούν να το τρίψουν στα μούτρα τους (για να μη πω αλλού). Ένα κράμα ανθρώπων και ζώων όπου καλούνται να συνυπάρχουν οι ελάχιστοι δημοκρατικοί πολίτες με μισάνθρωπους, ρατσιστές, φασίστες, βλαμμένους!
    Η ειρωνεία είναι ότι στην Τρελλάδα κατοικούν πολλά ακόμη πρόβατα όπου θεωρούν ότι η Εβρόπη είναι κάτι άλλο, κάτι ιδεατό, κάτι όχι σαν αυτό που φαίνεται, κάτι που ...κρύβεται (!) και κάποια στιγμή θα φανεί.
    Τα πρόβατα αδυνατούν να καταλάβουν ότι τα φασιστοειδή που κυβερνούν σε Φινλανδία, Δανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Λετονία κλπ είναι εκλεγμένα από τους λαούς τους. Αναρωτιέμαι λοιπόν πως θα αλλάξει ρότα αυτή η ήπειρος όταν η πλειονότητα των λαών έχει στρίψει ακρο-δεξιά. Ακόμη και αυτοί που δεν έχουν πάρει (ακόμα) αυτή τη στροφή, αντιμετωπίζονται από τους ισχυρούς (στα φράγκα, γιατί από μυαλά...) ως λαθρεπιβάτες, ως παρείσακτοι.
    Χαλαρώστε και απολαύστε το φίλοι μου. Τόσα χρόνια βρισκόσασταν σε ένα μπουρδ...
    Έφτασε η στιγμή που από πελάτες μετατρέπεστε σε ...εργαζόμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μου άρεσε η οπτική σου!
    Καλύτερα να παίζουμε με χαρτιά ανοιχτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς αυτή ήταν η Ευρώπη / Ευρωπαίοι πάντα, απολίτιστοι, εγωπαθείς, είρωνες και προ πάντων μισάνθρωποι, εμείς δεν θέλαμε να τους βλέπουμε έτσι. Αφού μας αρπάξουν και τον φυσικό μας πλούτο, τότε θα μας δείξουν και την έξοδο. Όσο υπάρχουν ακόμα συμφέροντα γι' αυτούς, μόνο θα μας απειλούν και θα φωνασκούν, πεταλουδίτσα μου! Μια χαρά τα είπες!
    Τα φιλιά μου και καλό απόγευμα!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ πετρος κ.
    Κι εδω Πετρο μου τα προδοτομουτρα εκλεγμενα απο το λαο ειναι!
    Φαινεται παντου υπαρχουν προβατα... Μπεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @πτωχος
    Ναι, αρκει να μην ειναι στημενη η παρτιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @κατερινα
    Κατερινακι μου ετσι ειναι!
    Πηραμε το τυρακι και πιαστηκαμε στη φακα!
    Οχι απο αγαπη μας δανειζαν κι εμεις (οχι ακριβως εμεις δηλαδη) τα τρωγαμε!
    Αλλα την αφελεια πληρωνουμε τωρα!
    Μια χωρα ευλογημενη σαν τη δικη μας θα μπορουσε να τα εχει ολα, να ειναι ανεξαρτητη, να παιζει μπαλα μονη της... ΑΛΛΑ... τι να πρωτοπει κανεις!
    Αλλα οχι και να γινουμε απανθρωπα κτηνη! Ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Δανία και οι ανθρωποι της ειναι πολυ ψυχροι σαν χαρακτηρες δεν υπαρχει γι αυτους και δεν ξερουν λέξεις οπως συμπόνια ανθρωπια... απλα εκει κυβερνα η λογικη και το συμφαιτρν του τόπου τους.. ενα χρονο σπουδαζε εκει αγαπημενο μου ατομο και μας τα έλεγε.. αλλα εχευν ενα κρατος οργανωμενο.. πως τα καταφερνουν αυτοι βρα Χριστινα μου; απορω.. να περνας ομορφα φιλακαιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ρουλα
    Τι να πω βρε Ρουλα μου;;; Ισως ακριβως επειδη δεν ειναι συναισθηματικοι κι επικρατει η λογικη και το συμφερον σε καποιους τομεις να προοδευουν... ειναι ομως αυτο προοδος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.