Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΑΥΡΟ... ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Χτες βραδυ το εφερε η τυχη - η μαλλον η ατυχια του αντρα μου που του μπηκε γρεζι στο ματι- να βρεθω στο Αττικο νοσοκομειο στο Χαϊδαρι μετα τις 11 το βραδυ. Στο οφθαλμολογικο ηταν μια γυναικα γυρω στα 50 με ναρθηκα στο λαιμο που περιμενε για βυθοσκοπηση. Μαζι της η οικογενεια της και αρκετα ακομα ατομα, που συζητουσαν για οσα εγιναν στο Κερατσινι. Μπηκα κι εγω στην κουβεντα κι εμαθα τα εξης ακρως αποκαλυπτικα και ενδιαφεροντα!
Η κυρια εκεινη ηταν στην πορεια κατα του φασισμου με αφορμη τη δολοφονια του Παυλου Φυσσα περυσι. Μου ειπε πως καποια στιγμη τους ειδοποιησαν πως μια ομαδα μελων της ΧΑ πλησιαζαν με μηχανες απο την Λεωφορο Γρηγοριου Λαμπρακη. Μετα εξαφανιστηκαν και δεν εμφανιστηκαν στην Παναγη Τσαλδαρη απο οπου ξεκινησε η πορεια. Λιγο αργοτερα, στην Λεωφορο Σαλαμινος, στα ΚΕΠ Κερατσινιου, εισεβαλαν αγνωστοι με ροπαλα και κρανη και αρχισαν να σπανε και να κανουν ζημιες, ενω μεσα υπηρχαν ανθρωποι. Καποιος ηλικιωμενος ειπε σε εναν απο αυτους "παληκαρι μου ασε μας να βγουμε πρωτα", αυτος αρνηθηκε, ξεσπασε καβγας και μια γυναικα φωναξε "τι θελετε μωρε μια νεα Marfin;". Στο ακουσμα αυτου την χτυπησε καποιος με ροπαλο στο κεφαλι, με αποτελεσμα να πεσει αναισθητη και οταν ξαναβρει τις αισθησεις της να μην εχει το φως της. Ειναι η ιδια γυναικα που συναντησα στο Αττικο, η οραση της ευτυχως ειχε επανελθει. Εγιναν φασαριες, επεσε πολυ ξυλο αναμεσα στους διαδηλωτες και τους ροπαλοφορους, το νοσοκομειο ειχε γεμισει με τραυματιες, μιας και εφημερευε. Δεν ξερω κατα ποσο αυτα ακουστηκαν στις ειδησεις. Ειμαι σιγουρη ομως οτι δεν ακουστηκε το παρακατω συγκλονιστικο. Κατα τη διαρκεια των συμπλοκων, οι διαδηλωτες επιασαν εναν ροπαλοφορο και τον εψαξαν. Πανω του βρεθηκε ταυτοτητα της Ασφαλειας!
ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!
Δεν λεω τιποτα παραπανω, καθενας ειναι ικανος να βγαλει τα συμπερασματα του.
Ο ιδιος ο Δημαρχος Κερατσινιου μιλησε με τους δημοτες και παραδεχθηκε το γεγονος. 

Στα Ταμπουρια δε, στη στοα Αβραμιδη, μια ομαδα νεαρων με σημαιες, που κρυβονταν στο σκοταδι, σταματησαν το γιο μιας φιλης μου και τον ρωτησαν αν συμπαθει τους αστυνομικους και μαλιστα φροντισαν να του τονισουν οτι οι αστυνομικοι τον προστατευουν και θα πρεπει να τους σεβεται...

Αυτα για οσους ακομα δεν εχουν καταλαβει ποιος κρυβεται πισω απο τα επεισοδια και ποιον συμφερει να ειμαστε χωρισμενοι σε στρατοπεδα!
Η επιτυχια ερχεται οταν κινουμαστε προς την ιδια κατευθυνση και οχι προς την αντιθετη. Η ισχυς εν τη ενωσει...

14 σχόλια:

  1. Μόνο οι ηλίθιοι Χριστίνα μου δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι παίζεται.
    Το μπατσόνι είχε μαζί του την ταυτότητα για να την επιδεικνύει σε περίπτωση σύλληψης, μη τυχόν και κανάς καινούριος δεν τον γνώριζε.
    Κράτος-παρακράτος σε αγαστή συνεργασία. Να σπάνε βιτρίνες και κεφάλια για να απαξιώνονται οι λαϊκοί αγώνες και οι ημέρες μνήμης.

    Δεν σου κάνει εντύπωση πως γίνεται αυτοί οι δημοσιογράφοι που έχουν άποψη για όλα και τραβάνε πλάνα για τα πάντα να μην έχουν ποτέ κάνει ούτε ένα ζουμ σε αυτές τις σκατόφατσες; Δεν σου κάνει εντύπωση που ποτέ κανένας αστυνομικός δεν έχει παρακολουθήσει αυτά τα κωλόπαιδα για να βρει το λημέρι τους;

    Σε ληστείες τραπεζών έχουν φωτογραφίες, πλάνα, μαζεύουν γενετικό υλικό, συνδυάζουν μαρτυρικές καταθέσεις, παρακολουθούν τι γίνεται στα στέκια, βάζουν παντού ρουφιάνους και τελικά ξετρυπώνουν τους ληστές, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να συλλάβουν κανένα από αυτά τα τσογλάνια που περνάνε ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι μια απάντηση στο γιατί δεν βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους... πάντα γινόταν αυτό και μου θύμησες πολλά πράγματα που ήθελα να ξεχάσω.. Αυτά είναι τα σκυλιά που φυλάνε τα αφεντικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε στο απόλυτο σκοτάδι Χριστινάκι!!..λίγοι είμαστε οι σκεπτώμενοι..με θλίβουν όλα αυτά!το θέμα είναι όταν κάποιοι αγωνίζονται προσπαθούν με κάθε μέσο να προβοκάρουν τα πάντα και να τα απαξιώσουν!και λέω ζούμε στο απόλυτο σκοτάδι γιατί δεν είναι μαζικοί οι αγώνες να μην αφήνουμε να περνάνε έτσι τέτοια περιστατικά..χιλιάδες έπρεπε να είναι στους δρόμους!την αγάπη μου σου στέλνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συμμετοχή ροπαλοφόρων-αστυνομικών (με πολιτικά) σε διάφορα επεισόδια είναι μια πολύ παλιά ιστορία, που ίσως ξεκίνησε στην Ελλάδα απ’ το 1955.
    Αρχικά εκτελούσαν "υπηρεσιακές εντολές". Κάποια στιγμή αυτονομήθηκαν και τώρα πλέον κανείς δεν ξέρει πόσο ανεξέλεγκτοι είναι οι τύποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα αποδειχτεί (για όσους θελήσουν να το παραδεχτούν) ότι ο φασισμός κυβερνά κανονικότατα τη χώρα και η χ.α δεν είναι καν αντιπολίτευση...... Οργή :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να μπορούσε ο καθένας να αποκαλύψει όσα ενδεχομένως γνωρίζει, αλλά επειδή όλοι είμαστει κάτω από μικροσκόπιο και είμαστε απλοί πολίτες που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλα τα σενάρια που ξετυλίγονται πίσω από την πλάτη μας, αλλά και καμιά φορά μπροστά στα μάτια μας χωρίς να μπορούμε να τα δούμε, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί στο τι λέμε! Θα βρούμε το μπελά μας από το πουθενά.
    Κάποτε κάποιος μου είπε ότι μέσα στη διεύθυνση της αστυνομίας υπάρχει ένα γραφείο για όσους δουλεύουν για το παρακράτος. Τότε έλεγα είναι απίθανο. Τα τελευταία χρόνια λέω είναι το πιο πιθανό. Δεν μου κάνει καμία έκπληξη η ταυτότητα της ασφάλειας, είναι πλέον δεδομένο (εδώ και πάρα πολύ καιρό).
    Πέρυσι με τη δολοφονία του Φύσα είχε γίνει ντόρος για περίπου 2 βδομάδες, από το πρωί μέχρι το βράδυ έπαιζε στην τηλεόραση Φύσας-δολοφόνοι ΧΑ. Όμως κάπου κάποιος έγραψε για το παρακράτος που σκότωσε το Φύσα και τα έριξε στη ΧΑ για να γίνει ντόρος και να φύγει το μυαλό και η ματιά του Έλληνα πολίτη από την Τρόικα που θα ήταν εκείνες τις ημέρες Αθήνα για να παρθούν αποφάσεις.
    Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν ξέρω που η αλήθεια και που το ψέμα, είμαι μακριά από όλα αυτά τα διεστραμμένα σενάρια που έχουν εύκολο να χάνει ένας άνθρωπος τη ζωή του για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα.
    Με θλίβει, αλλά πλέον δεν θεωρώ και τίποτα απίθανο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χριστίνα είναι σοκαριστική η μαρτυρία σου. Αντίστοιχη επίθεση από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ δέχτηκε ο δήμαρχος του Βύρωνα, προχτές το βράδυ σε αντίστοιχη πορεία. Κατέληξε στο νοσοκομείο με άλλους διαδηλωτές. Οι επιθέσεις πλέον γίνονται απροκάλυπτα και φανερώνουν το φόβο των φασιστοειδών. Κι όσο χτυπάνε, τόσο δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Ας μας γίνει επιτέλους μάθημα. Καμία ανοχή και κανένα έλεος στους δολοφόνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει κάτι να κάνουμε όλοι και να μην μασάμε ότι μας σερβίρουν τα κανάλια και οι μπατσοχρυσαυγίτες.
    Να πάρουμε την χώρα πίσω από όλους αλλιώς ας την κάνουμε όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλιο πολυπαιγμενο εργο,που ομως "κοβει ακομα εισητηρια"
    Αυτος ειναι και ο ρολος της αστυνομιας,στην Ελλαδα,απο παντα...
    Προβοκατσιες,και τρομοκρατηση ομαδων Πολιτων..
    Με το "καλο" η με το αγριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αληθινή σου ιστορία Χριστίνα είναι ότι γνωρίζουμε τόσα χρόνια , το ρόλο των Χρυσαυγιτών αστυνομικών αδυνατώ να τον καταλάβω !! Βία γεννά βία !!!
    Δεν πάει τίποτα μπροστά κάτω από συνθήκες βαρβαρότητας και έλλειψη ελευθερίας !!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικά και δεν ακούστηκε τίποτα στις ειδήσεις όπως δεν πρόκειται να ακουστεί ποτέ μα ποτέ κάτι τέτοιο στην τηλεόραση. Μας ταϊζουν κουτόχορτο ότι η αστυνομία είναι εκεί για να μας προστατεύει και αν βρεθεί κανείς σε πορείες απορεί πώς η αστυνομία είναι τόσο ανοργάνωτη. Φυσικά και κρύβονται πολλά από πίσω.
    Αν δεν έχεις αντίρηση θα αναδημοσιεύσω το άρθρο αυτό στο blog μου με την πηγή σου φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω πάψει πλέον-από καιρό Χριστίνα μου-να πιστεύω στα σενάρια που θέλουν να ξεπεράσουν απ' τις δύσκολες στιγμές τις εκάστοτε χουντοκυβερνήσεις!Πριν από μερικά χρόνια ήταν οι αναρχικοί(αλήθεια που είναι τώρα αυτά τα καλόπαιδα;), σήμερα στοιχήθηκαν στους ναζιστές.Αυτοί τους βολεύουν για την ώρα.Δημιουργούν συνθήκες ηρωοποίησης(απ' την εποχή ακόμα του Γρηγορόπουλου), για να ελέγχουν πλέον και συνειδήσεις.Δε με πείθει-αλλά ούτε με εκπλήσσει-κανένα πλέον πολιτικό έκτρωμα ή μόρφωμα κι ο όποιος "ιδεολογικός" καυγάς τους, που μπορεί να ξεκινήσει από μια ανόητη αθλητική παρεξήγηση, τεντώνεται από παρακρατικούς τεχνηέντως και φτάνει ν' ακούγεται... σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Όσο για τα αποδεικτικά στοιχεία αυτά τ' αφήνω στη διάθεση της εκάστοτε "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης, σαν αυτήν που αφήνει ακόμα να 'ναι εκτός φυλακής ο Σιμήταρος, ο Πάγκαλος με τον Οτσαλάν, ο Γιωργάκης και τόσα ακόμα καλά παιδιά.Τέλος πάντων...
    Το μόνο γνωστό κι αυταπόδεικτο σενάριο που επικρατεί κι είναι αληθινό, είναι ότι η αστυνομία έχει χρησιμοποιηθεί όπως βολεύει τις φασιστοκυβερνήσεις(προφανώς για προβοκατόρικους σκοπούς)... παλιότερα απ' τους αναρχικούς και σήμερα απ' τους ναζιστές.Στο παρακράτος βέβαια δεν παίζουν τώρα πια μόνοι τους μπάλα οι αστυνομικοί, αλλά έχουν στην παρέα τους όλα αυτά τα χουντοκάναλα που χρωστάνε στο δημόσιο όσο ένας ετήσιος κρατικός προϋπολογισμός, με τις φυλλάδες και τα δημοσιοπαπαγαλάκια τους.
    Φεύγω γρήγορα γιατί υποψιάζομαι ότι κατέβασα ολόκληρο σεντόνι!Δε φταίω εγώ... η υπέροχη θεματολογία σου μ' έσπρωξε σ' αυτό!:-)
    Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ΟΛΟΙ
    Καλημερα σε ολους!
    Καθε σχολιο πολυτιμο, προσθετει ενα ακομα λιθαρακι στην κουβεντα μας. Ο χρονος μου περιορισμενος και δεν προλαβαινω να απαντησω χωριστα, ομως κινουμαστε ολοι πανω κατω στο ιδιο μηκος κυματος...
    Κριμα, να εχουμε τετοιες θλιβερες διαπιστωσεις...
    Κριμα, να ζουμε και να αναπνεουμε σε τετοια βρωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.