Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Αντιγραφω απο http://anemos5.blogspot.com/2013/05/blog-post_7205.html και απο http://miss24gr.blogspot.gr/2013/05/23.html


ΕΠΕΙΓΟΝ..


8 σχόλια:

  1. Σήμερα με αυτή την είδηση έχω προβληματιστεί πάρα πολύ.
    Λυπάμαι τους γονείς και προσπαθώ να τους δω με συμπόνοια αλλά από την άλλη ...έλεγχος μηδέν; Επαφή με το παιδί;

    Προς το παρόν ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά για τη μικρή!
    Ας ενώσουμε τις προσευχές μας!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ιρις
    Διαβασα οτι διατηρουσε επαφες με το νεαρο μεσω φεισμπουκ- που 13 χρονων δεν θα επρεπε καν να εχει αλλα ειναι αλλο θεμα!- και λεγανε να κλεφτουν! Και λεω... ποιος μας λεει οτι ο τυπας δεν θα την πουλησει η θα τη στειλει για trafficking πουθενα; Κι απο τη μια εχεις δικιο, ειναι παραξενο να μην εχουν παρει πρεφα οι γονεις, απο την αλλη θυμαμαι και εμεις στην εφηβεια οταν θελαμε να κρυψουμε κατι καναμε τα αδυνατα δυνατα να το κρυψουμε! Κι η ηλικια ειναι ο,τι πρεπει αυτη για επικινδυνες επιρροες...
    Ο Θεος βα την βοηθησει! Και ολα μας τα παιδακια, γιατι στην αλλη γωνια δεν ξερουμε ο δρομος τι μας επιφυλασσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι η μικρή να βρεθεί γρήγορα πριν συμβεί κάτι δυσάρεστο και οδυνηρό για εκείνη ή τους γονείς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @φλωρα
    Μακαρι! Γιατι ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολα και πολυ ευαισθητα ζητηματα, ας την βρουνε γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απογοητευτικό, ρατσιστικό και παραπλανητικό ποστ, μ' είχες συνηθίσει σε πολύ καλύτερα. Ο "παιδεραστής" λοιπόν δεν τη μαγάρεψε την μικρή και η "αρπαγή" έγινε αφού εκείνη πήρε το ΚΤΕΛ και πήγε να τον βρει.

    Στο δια ταύτα: Αυτή η υποκριτική κοινωνία που τώρα ανησυχεί, πού ήταν τόσο καιρό πριν εξαφανιστεί η μικρή; Πού ήταν όλοι αυτοί που κόπτονται για την εξαφάνισή της, να την αγκαλιάσουν και να της δείξουν τόση δα αγάπη;

    (Πραγματικά σβήσε τα σχετικά ποστ. Δείχνουν άσχημα σε ένα τόσο όμορφο blog όπως το δικό σου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ανωνυμος
    Καλε μου φιλε, το παιδακι ειναι 13 χρονων. Αν διαβασες γενικα τα σχετικα αρθρα και ενημερωθηκες σχετικα με το τι συνεβη ακριβως (πχ απο την εκπομπη Φως στο Τουνελ, απο εφημεριδες και σαιτ) ο εν λογω κυριος παραπλανησε ενα ΠΑΙΔΙ! Φυσικα και πηγε μονη της να τον βρει, μηπως να της ριξουμε και το φταιξιμο; Ενα 13χρονο κοριτσι ειναι πολυ ευκολο να μαγευτει απο τη γοητεια του γεγονοτος και μονο οτι ενας 23 χρονος ασχοληθηκε μαζι της! Το ελλειμμα της οικογενειακης προσοχης ειναι πολυ μεγαλο ζητημα και νομιζω κανεις δεν το αγνοει, εκτος αν ειναι εντελως αμυαλος. Το οτι εκαναν λαθος οι γονεις και οι λοιποι φιλοι-συγγενεις- δασκαλοι να μην ειναι διπλα της και να μην προλαβουν τετοιες καταστασεις, δεν μειωνει το γεγονος οτι ο 23χρονος εκανε ενα εγκλημα και μαλιστα απεχθες! Γιατι ποιος εγγυαται οτι δεν την "μαγαρισε" οπως λες, οχι απο οικτο η ευγενεια, αλλα γιατι εξαρχης αλλου αποσκοπουσε; Οργανα; Τραφικινγκ; Ποιος μπορει να ξερει; Το εγκλημα ειναι εγκλημα και μας αρεσει δεν μας αρεσει ο συγκεκριμενος ειναι Αλβανος, να εισαι σιγουρος πως αν ηταν απο Θεσ/νικη θα εγραφα απλα ο Θεσσαλονικιος, αν ηταν απο τη Χιο ο Χιωτης κοκ.
    Δεν ανεβαζω πραγματα για να τα σβηνω μετα. Εδω και 5μιση χρονια αντιμετωπιζω με απολυτο σεβασμο τοσο το ιδιο το μπλογκ οσο και αυτους που με διαβαζουν, πριν ανεβασω κατι το σκεφτομαι καλα. Το να το σβησω ειναι σαν να αυτοακυρωνομαι. Δεν ειναι δυνατον να μην προβαλω μια τετοια ιστορια, να μην βοηθησω -τοτε που το εβαλα- με τις φωτογραφιες στην ανευρεση του κοριτσιου και να μην μιλησω για το εγκλημα, απλα επειδη ο δραστης τυγχανει Αλβανος, για να μη θεωρηθω ρατσιστρια. Εχω αποδειξει εδω και καιρο τις πεποιθησεις και τις προθεσεις μου.
    Ωστοσο, ευχαριστω για το σχολιο και την παραινεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή μου πεταλούδα.... με το θέμα ασχολήθηκα πάρα πολύ και όλος ο κόσμος της πόλης μου κινητοποιήθηκε. Τελικά όμως όλα καλά το κοριτσάκι βρέθηκε βέβαια αν ενημερώθηκες ότι πήγε ναι μεν με την θέληση της και αγαπιούνται όπως όλοι λένε ότι είπε και ο Αλβανός. Από τα 11 χρόνια της γνωρίζονται και της υποσχέθηκε πολλά γονείς δεν έχει μόνο παππούδες.
    Είδα ότι σε σχολίασαν αρνητικά αλλά μπράβο κοριτσάκι μου τους απάντησες ανάλογα.
    Δεν έχει σημασία η καλή σου πράξη να σχολιάζετε με τέτοιο τρόπο θυμώνω. Μπορεί και να παντρευτεί την μικρή τελικά ο Αλβανός κάτι τέτοια λένε αλλά ποιος μας λέει οτι δεν το κάνει απλά και μόνο για να μην είναι πλέον παράνομος στην χώρα μας; ε; Βέβαια ποιος θα τα σκεφτεί αυτά.. Είναι 13 χρονών και ξεχνάνε ότι είναι ανήλικη.. Ντροπή σε όποιον πιστέψει τον Αλβανό..
    Γνώμη μου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ποντικι
    Δεν ειναι το θεμα το ποιον θα πιστεψουν... εστω οτι ειναι ετσι οπως τα λεει και αγαπιουνται. Ειναι 13 χρονων. Χρειαζεται προστασια και αγαπη, ωστε οι επιλογες της να μην της γυρισουν μπουμερανγκ, οχι κατακραυγη και κριτικη. Δεν εχω προβλημα με τον αρνητικο σχολιασμο, ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη του, οσο ο τροπος που μου απευθυνεται δεν ειναι αγενης η προσβλητικος η αρνητικη κριτικη ειναι ευπροσδεκτη!
    Σε ευχαριστω πολυ πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.