Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Αρχικα, γραφοντας την ιστορια αυτη, ειχα στο μυαλο μου τους βασικους ηρωες και την ιδεα ενος αισιοδοξου τελους, με το καλο να νικαει το κακο. Καθως οι ηρωες μου πηραν ζωη και απεκτησαν προσωπικοτητα, αρχισαν να κατακλυζουν το μυαλο μου διαφορα σεναρια, αλλα πιο αισιοδοξα, αλλα πιο φωτεινα, αλλα πιο σκοτεινα, αλλα με μικτες αποληξεις, χωρις ξεκαθαρα τοπια, με πολλα υποννοουμενα η με λιγοτερα. Κι επειδη, τα κλισε δεν μου αρεσουν και πολυ, θα αφησω την επιλογη στους αναγνωστες της ιστοριας μου. Παρακατω λοιπον, λιγες μονο γραμμες απο δυο εναλλακτικες συνεχειες της περιπετειας. Ψηφιστε μεχρι τις 30 Απριλιου ποια απο τις δυο προτιματε.


Διαβάστε περισσότερα



6 σχόλια:

  1. καλε... γιατί με το κάνεις αυτό δεν ξέρω τι να διαλέξω!!
    Το μαχαίρι η να διαφύγει την τελευταία στιγμή/ δεν ξέρω μετά θα το συνεχίσεις ανάλογα τι θα πιο θα ψηφιστεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ποντικι
    Ναι, ετσι ακριβως. Αναλογα με ποιο θα επικρατησει, θα γραψω τη συνεχεια, πιστευω 2-3 συνεχειες ακομα και τελος, αλλα παλι δεν ξερω, οσο τραβηξει...
    Θα σου πω παντως πως το αρχικο πλανο περιελαμβανε την πρωτη εκδοχη μονο, η δευτερη μου ηρθε ξαφνικα στο μυαλο και αποφασισα να το αφησω πανω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ωραία... με τραβάει πολύ το δευτερο σενάριο θα ήθελα να δω τι θα γίνει αν και νομιζω οτι και εσυ δεν το έχεις σκεφτεί ακόμα χαχα ε λοιπόν ψιφιζω πρώτο και θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ποντικι
    Οκ, πρωτο λοιπον! Ειμαστε, μαζι με τις ψηφους απο ενα φορουμ με μαμαδες, 4-2 υπερ του δευτερου, περιμενω και τη γνωμη καποιων φιλων μου και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.