Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ...

...απεγνωσμενα ομως!
Οταν σε μια υποτιθεται δημοκρατικη χωρα, μια υποτιθεται ευνομουμενη κοινωνια, μπορει ο καθενας να παραβιαζει την αρχη των προσωπικων δεδομενων, να παραβιαζει το νομο περι απορρητου των τηλεπικοινωνιων, να διαδιδει ψευδες η μη εξακριβωμενες ειδησεις μεσα απο εγκυρο (λεεεεμε τωρα) εντυπο, μονο και μονο επειδη το ζηταει καποιος νομικος συμβουλος, που τυγχανει να εργαζεται για το αφεντικο του....
Οταν χωρις καμια ντροπη και καμια τυψη αποδιδονται χαρακτηρισμοι, δικαζονται και καταδικαζονται ανθρωποι ερημην και αποκαλυπτονται ιδιωτικες υποθεσεις που στην ουσια κανεναν δεν αφορουν...
Οταν αφοριζονται ανθρωποι λογω καποιας αποψης που εξεφρασαν και δεν αρεσε και αναγκαζονται να απολογηθουν για αυτην....
Οταν χρησιμοποιειται ενα μεσο μαζικης ενημερωσης για ιδιον οφελος...
Οταν γινεται ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ μια προσωπικη αντιδικια και μαλιστα τη στιγμη που στη χωρα γινεται το ελα να δεις κι εχουμε πραγματικα θεματα πολυ σπουδαια να ασχοληθουμε και οταν το πρωτοσελιδο δεν γινεται σε καμια κιτρινη φυλλαδα, αλλα σε μια γνωστη πολιτικη εφημεριδα που απευθυνεται σε ευρυ κοινο (κριμα και μεχρι χτες ελεγα πως η Ελευθεροτυπια ειναι η μονη που κρατα ακομα γερα!)...
Οταν διδονται στη δημοσιοτητα ονοματα, ενω δεν εχει προηγηθει αρση του απορρητου με εισαγγελικη παρεμβαση, πραγμα που για να γινει απαιτειται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ...
Οταν μετα απο ολες αυτες τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΗΘΙΚΕΣ πραξεις, ακομα δεν εχει επεμβει η δικαιοσυνη...

...ε τοτε για ποια ελπιδα μιλαμε; Για ποια δημοκρατια και ποια δικαιοσυνη να μιλησω αυριο στο παιδι μου;

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/12/blog-post_2883.html

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/12/blog-post_3454.html

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/12/blog-post_7449.html

http://agauch-katerina.blogspot.com/2010/12/blog-post_05.html

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/12/blog-post_3118.html

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/12/blog-post_4706.html

Διαβαστε τα παραπανω λινκς και τα σχολια και κρινετε μονοι σας αν θελετε να το διαδωσετε και που βρισκεται η αληθεια.
Εμενα παντως ποσως με απασχολει αυτο. Με απασχολει οτι ολα οσα εγιναν ειναι παρανομα, οτι επιχειρειται φιμωση των ελευθερων φωνων με καθε τροπο, οτι θελουν να φοβομαστε πια να εκφραστουμε, δικαιωμα κατοχυρωμενο ακομα και για τις πιο ακραιες αντιληψεις! Με απασχολει οτι εχω πια αηδιασει!...

32 σχόλια:

  1. Δεν έχω ασχοληθεί και τώρα μαθαίνω για αυτό το θέμα..
    Όλα για την εξυπηρέτηση στο όνομα του δημόσιου συμφέροντος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια ευνομούμενη κοινωνία; για την ελλάδα μιλάμε; ποια δημοκρατία; τουλάχιστον στη χώρα μας, η δημοκρατία, ως πολίτευμα, θεωρώ ότι έχει αποτύχει, μιας και το όνομά της έχουν γίνει οι μεγαλύτερες αδικίες. και πας και στο μεγάλο ζήτημα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. δεν έχουν την παραμικρή σχέση με ενημέρωση. μέσα ηδονιστικής τρομολαγνείας έπρεπε να τα λένε. όπως λες κι εσύ, ζητείται ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χριστινα παντα μαχητικη το αρθρο σου θα μπει το πρωι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα @ butterfly. Αλήθεια για ποια «δημοκρατική χώρα» μιλάμε..;

    Όταν την χώρα ξεπουλάνε αυτοί που με ψέματα και κοροϊδία την εξουσία κατέχουν. Αυτοί που 53 σπίτια επίσημα δηλώνουν, και λένε πως «μαζί τα φάγαμε»..;

    Ειδικά όμως για αυτό το θέμα, θέλω να παραθέσω κι εδώ το σχόλιο που έκανα στο μπογκ της marianaonice:

    «Όσα γίνονται έχουν ένα στόχο.. Κι αυτός είναι εκείνο για το οποίο μιλάμε πολλοί από μας εδώ και καιρό..
    Θέλουν να φιμώσουν, όσους έχουν κάτι διαφορετικό να πουν, όσους μαρτυρούν εκείνο που φοβούνται.. Όσους μιλάνε Α-ληθινά..

    Είμαι κι εγώ δίπλα σου Μαριάνα, έτσι απλά..

    Αναδημοσιεύω το σχόλιο που έκανα στους enomenoiblogers, και προσθέτω το link για την ανάρτησή που έχει σχέση με όσα γύρω μας, το σκοτάδι πυκνώνουν.. : http://nefelovatis.blogspot.com/2010/12/blog-post_08.html

    «Οι Ελεύθερες φωνές τους «επικυρίαρχους» (Γιωργάκηδες, Ντομίνικους, και όλους όσους είναι πίσω απ’ αυτούς) Φοβίζουν. Ότι κι αν κάμουν όμως, η Αλήθεια και το Δίκιο, πάντα νικούν.

    Ας θυμούνται, μπορεί να νομίζουν πως δεμένους μας έχουν, μα έτσι θαρρούσαν πάντα.. Από τα αρχαία ιερατεία που έλεγαν να «φοβόμαστε» την οργή των «θεών», μέχρι τους ιεροεξεταστές, και τους μακελάρηδες κάθε είδους κι εποχής..

    Αυτοί έχουν φύγει, ότι κι αν έκαναν, εμείς είμαστε ακόμα εδώ, και για Δίκιο μιλάμε.

    Εκφράζω κι εγώ τη συμπαράστασή μου στην Μαριάννα, τη συντάκτρια, τη φίλη, την Ελεύθερη ψυχή που κατασυκοφαντείται από εκείνους που θέλουν σε κλουβιά φιμωμένους να μας έχουν.

    Είμαι κι εγώ Εδώ, δίπλα σε εκείνη και σε όλους όσους αγωνίζονται ακόμα μια φορά για την Ελευθερία. Ο καθένας μας μπορεί να φαίνεται πολύ μικρός από μόνος του για να παλέψει το σκηνικό της σκλαβιάς μας, αλλά..

    Μαζί, ενωμένοι μπορούμε!

    Υ.Γ. Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Κι εγώ έχω γράψει μια ανάρτηση τότε που οι Ισραηλινοί δολοφόνησαν τόσους αθώους όταν χτύπησαν το στόλο της Ελευθερίας που πήγαινε στη Γάζα, με τίτλο «Ισραήλ, το Θύμα που Θύτης έχει γίνει».

    Αυτό τι σημαίνει, ότι είμαι οπαδός του Αδόλφου.;;;;

    Ή μήπως ρατσιστής;;; Έλεος δηλαδή!!!

    Τις ηγεσίες μπορεί κάποιος να τις στηλιτεύσει όταν δολοφονούν και μάλιστα αμάχους, και μάλιστα υποχρεούται να το κάνει, ασχέτου φυλής, χρώματος και ιδεολογίας.

    Μια κι έχουμε καταλάβει πια πως τίποτα από αυτά δεν έχουν, μια και θεός τους το χρήμα και το κέρδος είναι..»



    «Από πυλό μπορεί,

    να είμαστε φτιαγμένοι,

    μα το Φως των αστεριών,

    μέσα μας καίει.."

    Καλό ξημέρωμα και

    Καλή Λευτεριά να έχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα Πεταλουδιτσα..

    οι γνωστες πρακτικες των δημοσιογραφων..
    δεν ειναι τυχαιο πως ο λαος τους εχει κολλησει το 'αλητες-ρουφιανοι' πισω απο το 'δημοσιογραφος'..

    επισης τα μεγαλυτερα εγκληματα γινονται απο τους αυτοαποκαλουμενους ως 'προοδευτικους' που ειναι οι πιο ακραιοι κ φανατισμενοι απο ολους τους συμπολιτες μας

    για τις κατηγοριες:αν απομονώσουμε φρασεις ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ,θα φτιαξουμε οποια κατηγορια θελουμε..ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?Ποσο αληταρας πρεπει να εισαι για να γραψεις ενα τετοιο αρθρο που στερειται σοβαροτητας,αποδειξεων και επιχειρηματολογιας?

    γραφουν ενα αρθρο εκτελεση-κατα παραγγελια κ καταστρεφουν την καριερα κ την προσωπικη ζωη καποιου/ας μονο κ μονο για να εξυπηρετησουν ενα μαμμόθρεφτο που τα εχει βρει ολα ετοιμα σε αυτη την ζωη?

    εγω αναρωτιεμαι: ΕΝΑΣ ΕΥΣΥΝΗΔΕΙΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?Καποιος ΑΡΔ δημοσιοποιει παρανομως το ονομα μιας Blogger κ καθονται κ παρακολουθουν το εγκλημα αντι να παρεμβουν αυτεπάγγελτα ??

    αυτη ειναι η ελλαδα του 2010,ο καθε αληταρας να σε ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ και οι εισαγγελεις να κοιμουνται...

    αυτα που εγραψα παραπανω ειναι για την Blogger που στοχοποιησε ο ΑΡΔ..

    για την δικαστικο δεν γνωριζω πολλα πραγματα ΑΛΛΑ διαβάζοντας τα οσα της προσάπτουν πιστευω πως θα περπει ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπαρχουν ακομα ελαχιστοι δικαστικοι που μαχονται(με προσωπικό κοστος) για τη ελευθερια της αποψης..ΟΠΟΙΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..

    καλα να περνας Πεταλουδιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ κατι ακομα: ειδα πολλους 'bloggers' να έσπευσαν αμεσως να αναδημοσιευσουν την λασπολογια του ΑΡΔ..μεσα σε λιγα λεπτα απο οταν δημοσιευτηκε..

    ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?

    ΕΝΑΣ ΒLOGGER ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝΑ ΧΑΦΙΕΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΘΡΟ?ΕΝΑΣ BLOGGER ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΗ?

    θα τους αρεσε να εβλεπαν το ονομα τους κ την ιδιοτητα τους αναρτημενα σε 312412412 blogs?

    καλα για τα ρουφιανοsites των ΑΡΔ,δεν το συζητω...λογικο ειναι να στηριξουν το σινάφι τους..

    λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει 'κυριοι' 'προοδευτικοι' Bloggers..

    αν θελατε να βαλετε την ειδηση ας το κανατε χωρις να βαλετε τα ονοματα κ το νικ..

    πεσατε στο τρυπακι του ΑΡΔ κ των μαμμόθρεφτων της 'Ελευθεροτυπιας' κ χτυπατε ολοι μαζι κατα ΜΙΑΣ(1) γυναικας..

    μπραβο σας..ΟΛΟΙ ΣΑΣ με αντιπαλο μια απροστατευτη γυναικα..κ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ απροστατευτοι μπροστα στον χαφιεδισμο κ την αλητεια της συγκεκριμενης παστας 'δημοσιογραφων'..

    'ωραιοι bloggers' κ 'ωραιοι ανθρωποι' μας βγηκαν ορισμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ηφαιστιωνας
    Εχει βουηξει ο τοπος απο χτες Ηφαιστιωνακο! Γιατι βλεπεις, δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι που επειδη διαβαζουν κατι το αναπαραγουν ετσι ακριτα, χωρις να το ψαξουν καθολου! Οπως λειτουργουν ασυδοτα και ανευθυνα οι δημοσιογραφοι λειτουργουν και πολλοι μπλογκερς, χωρις να σκεφτονται τις συνεπειες...Κατι τετοια βλεπω και λεω πως τελικα οσα παθαινουμε μας αξιζουν!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @U.S.
    Ο κοσμος το 'χει τουμπανο...κι αυτοι ενοχλουνται επειδη καποιος μεσα απο το χωρο εχει το θαρρος να λεει τα πραγματα οπως ακριβως ειναι, δηλαδη ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! Ολα οσα γραφω ειναι ρητορικα, ουτοπικα αν θες, αυτοσαρκαζομαι απο την απογοητευση που νιωθω για μια χωρα που καποτε ειχε περηφανια και αξιοπρεπεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ρικη
    Αμ, εγω; Ποσο κουτοχορτο μας ταϊζουν πια;! Και το χειροτερο...πολλοι ακομα το τρωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @enomenoi bloggers
    Τι μαχητικη ρε παιδια! Απογοητευμενη ειμαι, αηδιασμενη, το λιγοτερο που μπορω ειναι να απευθυνθω στην κοινη λογικη των ανθρωπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @νεφελοβατης
    Προσυπογραφω καθε λεξη, μα καθε λεξη ομως! Τωρα κατα ποσο το Δικιο θριαμβευει παντα, ευχομαι να ειναι αληθεια, γιατι φερνω ενα παιδι στον κοσμο και οφειλω να του τον παραδωσω καλυτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @laplace
    Ρομποτακο, πες τα χρυσοστομε! Η αποψη ειναι πραγμα προσωπικο και ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφραζει ΟΠΟΙΑ αποψη θελει! Κανεις δεν μπορει να το απαγορευσει αυτο και οπως λες ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ θα επρεπε να εχει ασκηθει διωξη για ολες τις παρανομιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @laplace
    Ξανα πες τα χρυσοστομε! Καμια κριση, αβουλα προβατα ολοι που αναπαραγουν ο,τι τους σερβιρουν! Αμ, ετσι θα παμε μπροστα; Ετσι θα κανουμε πιο δικαιη την κοινωνια; Αει σιχτιρ πια! Σημερα που η εξακριβωση μιας ειδησης εχει γινει ευκολοτερη απο ποτε;
    Καλημερα Ρομποτακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πεταλούδα μου όσο περνάει ο καιρός, τόσο θά αηδιάζουμε για όλο και περισσότερα πράγματα στη χώρα που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @leondokardos
    Καλημερα και καλη εβδομαδα! Αμ, δεν το ξερω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολλές καλημέρες Χριστίνα!!!
    Δημοκρατία,δικαιοσύνη,αξιοκρατία,εμπιστοσύνη κ.ά...;;;Υπάρχουν τέτοιες λέξεις στο ελληνικό λεξικό μας;;;
    Δυστυχώς ανύπαρκτες είναι όλες αυτές οι λέξεις...
    Πραγματικά...το μέλλον των παιδιών ποιό θα είναι;;;
    Θα υπάρξει,άραγες;;;
    Φιλιά πολλά πεταλουδίτσα,
    και από μία ακόμη προβληματισμενη και σκεπτόμενη για τη χαώδη σημερινή κατάσταση νεαρή...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ειρηνη
    Καλημερα κοριτσακι μου! Το ξερω πως εχεις κι εσυ οπως ολοι μας πολυ προβληματιστει με την ολη κατασταση..Μεγαλη απογοητευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά, μου φαίνεται πως η ελπίδα που ψάχνουμε είναι τα εβδομαδιαία ανέκδοτα του Τσιφουτάκου-Σκρουτζάκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @JK
    Καλα Χριστουγεννα Σκρουτζακο! Να περασεις υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ασκαρδαμυκτι
    Αμ πες το ψεμματα! Μονο που ο μικρος μας φιλος μονο τσιγκουνης δεν ειναι!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλες γιορτες για σενα και την οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @suspect
    Καλες γιορτες και σε σενα! Ο,τι καλυτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρισστινάκι μου Χιλιόχρονο κι εύχομαι ,Εσύ ειδικά Εσύ,
    -ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ- να εξαιρεθείς απ' όλη αυτή την μίζερη περιρέουσα ατμόσσφαιρα που μόνο Χριστού-γέννα δεν προεϊδεάζει, και ....
    http://lygeri.pblogs.gr/2010/12/ton-theo-twn-mikrwn-thaymatwn.html

    Σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τις ευχές μου .._/|_★...★ * *●•٠·
    ....>,"< ★...★...★* __Π___
    ˛ *__Π ___*。* ˚ ˚ /______/~\ 。
    ...*/______/~\˛ ˚ |田田 |門| ˚
    ...|田田 |門| *Για ήρεμες ημέρες μαζί με αγαπημένους* ♥♥♥
    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά σε σένα και τους δικούς σου!! Χρόνια πολλά! Να περάσεις υπέροχα τις γιορτινές μέρες! Φιλάκια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @λυγερη
    Να εισαι καλα Λυγερη μου! Οι ευχες σου ειναι πολυ σημαντικες για μενα! Καλες γιορτες και να περνας καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @faraona
    Τι ομορφες ευχες!Κι εσυ ο,τι επιθυμεις! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @λεβιαθαν
    Λεβι μου σε ευχαριστω πολυ! Να περασεις υπεροχα στις γιορτες!Χρονια πολλα και καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.