Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

.......

Μερες τωρα θελω να βαλω μια αναρτηση στο μπλογκ και δεν βρισκω το χρονο. Σημερα λοιπον, που η δουλεια ειναι πιο χαλαρη, εχω χρονο...αλλα δεν εχω διαθεση! Οπου και να κοιταξεις, μαυριλα. Ο Υμηττος καιγεται, ο Καλαμος καηκε, 1500 εστιες πυρκαγιας απο την περασμενη εβδομαδα κι ειναι ακομη Ιουνιος! Η Οιτη, το πανεμορφο βουνο που φιλοξενησε ολες τις παιδικες μου αναμνησεις, τις μοναδικες στιγμες που μπορουσα να ειμαι αγριμι και να νιωθω τη φυση πανω μου, μεσα μου, γυρω μου...κινδυνευει απο τη δημιουργια μεταλλειου! Ο Εβρος ειναι σε αθλια κατασταση, η Κορωνεια και η λιμνη Πλαστηρα επισης, το ποσιμο νερο μειωνεται, ο Ασωπος ποταμος ποτιζει με εξασθενες χρωμιο τα φρουτα, τα λαχανικα που ερχονται και στο δικο μας πιατο και ΣΚΟΤΩΝΕΙ με αυτο ανθρωπους καθημερινα, το οξυγονο τελειωνει, οι ανθρωποι ανα τον κοσμο σκοτωνονται για ενα κομματι γης η μια χουφτα πετρελαιο, πεινα, πονος, εξαθλιωση, απανθρωπια! Τοσα μετωπα ανοιχτα, τι να πρωτοπολεμησεις; Με τι να πολεμησεις; Εξαντληση...
Παιδι; Παιδια; Πως; Και γιατι; Τι εχω εγω να τους προσφερω περα απο την απεραντη αγαπη μου; Δεν εννοω χρηματα και υλικα αγαθα, εννοω οραμα, ονειρα, ελπιδα, μελλον, ΖΩΗ! Τιποτα...Χωρις νοημα, απλη επιβιωση, σε ενα κοσμο που ολο και σκληραινει, ματαιοδοξει, βυθιζεται...
Ζητω συγνωμη απο την Amelie-Dimitra και απο την Vampirella που ακομη δεν εχω ανταποκριθει στα παιχνιδια τους. Δεν ειναι οτι δεν θελω...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!

12 σχόλια:

  1. Αν και όπως λες τα μέτωπα ειναι πολλά.. ποτε δεν είναι αργα να ξεκινησουμε να σκεφτομαστε και λίγο το περιβάλλον.. εστω και στο μικροκοσμο μας.. ο καθένας ξεχωριστα.. τοτε κατι μπορεί να γίνει.. και για μας και για τα παιδιά μας
    Καλο βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μπορουμε...και το κανουμε! Αλλα ειναι τοσο μεγαλη η ζημια που εχει γινει, που αισθανομαι οτι ολα ειναι ημιμετρα! Σαπιζουμε vagsiok μου, σαπιζουν οι ριζες μας, ολη η κοινωνια στηριζεται σε σαθρα θεμελια, το χρημα και το συμφερον δεν ειναι γερες βασεις, αλλα αυτες εχουμε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει δεν μπορώ..δεν θέλω υπάρχει!χεχε..Να μην σε πειράξω λίγο;
    Έχεις πολύ δίκιο σε όσα γράφεις και χαίρομαι να διαβάζω μια απο τις ελάχιστες φωνές που έχουν απομείνει σε αυτή την χώρα να ενδιαφέρονται για το περιβάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ρευστό εως άκρο επικίνδυνο διαγράφεται το μέλλον...

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @νικος
    Κανεις κι αλλη δουλεια;;;; Χεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @φυρδην-μιγδην
    Και το παρον μη σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιστρέφω σπίτι και μου λεεί η μάνα μου.
    ΚΑλά καίγεται ο Υμηττός. Τι λες ρε μάνα έχει πράσινο για να καέι. Και όμως έχει τελικα΄!!! Αίσχος γιατί χαλάει την υπέροχη τσιμεντίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σου,εχεις δικιο...πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χεριa μας....kairos den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @mahler
    Ειδες; Τελικα για μας φροντιζουν οι ανθρωποι, να μη μας χαλαει το δασος την αισθητικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @nefelhgereths
    Για να μη σου πω οτι εχουμε αργησει κιολας!
    Καλωσορισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και μια και δεν μπορείς να ανταποκριθείς στα παιχνίδια πάρε μια πρόσκληση και απο μένα. Φυσικά αν και όποτε θες.ΠΟλλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.