Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΒΗΝΟΥΝ...

Ολοι παρακολουθησαμε εντρομοι τις πυρκαγιες να καινε τη χωρα μας, τα δαση μας, τους συνανθρωπους μας. Ολοι συμμετειχαμε με δακρυα στα ματια στους Τηλεμαραθωνιους που οργανωσαν τα ΜΜΕ, προσφεραμε απο το υστερημα μας πολλοι, την βοηθεια μας στους συνανθρωπους μας, που εχασαν βιος και οικογενεια.

Τωρα τα φωτα εσβησαν, τα ΜΜΕ σπανια αναφερονται στο ζητημα, σαν εφεδρικο ισως οταν δεν εχουν τι αλλο να πουν.

Ομως οι συνανθρωποι μας που επληγησαν ειναι εκει και προσπαθουν με οποιο τροπο μπορουν να ξαναστησουν τη ζωη τους, να ανακτησουν τη χαμενη τους πιστη. Η επομενη μερα βρηκε τους κατοικους των πληγεντων περιοχων εντρομους, κατεστραμενους, ξεχασμενους απο πολλους οι οποιοι υποσχονταν με ανεση την ωρα τη συμφορας... αλλα οχι μονους!

Καποιοι απο μας εχουν το θαρρος και στεκονται διπλα τους, μοχθουν καθε μερα στο πλευρο τους, μοιραζουν την ανθρωπιστικη βοηθεια, μοιραζουν το συσσιτιο και μας στελνουν μηνυμα οτι χρειαζονται τη βοηθεια μας... ολων μας. Για να νικησει η ζωη, για να ξαναγεννηθει η αξιοπρεπεια!

Τα φωτα των ΜΜΕ εσβησαν για αυτους τους ανθρωπους. Ας κρατησουμε τουλαχιστον αναμενα στο δρομο τους τα φωτα της καρδιας μας.

Για περισσοτερες πληροφοριες επισκεφτειτε:

http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=105&Itemid=29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.