Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ- STEP 2

Και ναι! Το ειπα και το εκανα! Αργησα, αλλα το εκανα!

Σας παρουσιαζω το νεο μου μπλογκ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

και η αντιστοιχη σελιδα στο facebook!

Ειναι αρχη ακομα και σιγα σιγα θα παρει καλυτερη μορφη και το μπλογκ και η σελιδα, ομως ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη! Ελπιζω μεσα απο εκει να καταφερουμε να κανουμε τον κοσμο εστω ενα τσακ πιο χαρουμενο, να διαδωσουμε την ελπιδα και την αγαπη!

Σιγα σιγα θα μεταφερθουν εκει ολες οι αναρτησεις που ειχατε κανει για την Επανασταση της Καλοσυνης! Θα προστεθουν ευελπιστω κι αλλες πολλες! Μπορειτε αν θελετε να γινετε μελη.

Στοχος μου ειναι να γινει οσο πιο γνωστο γινεται το κινημα Kindness Revolution, που φυσικα δεν ειναι δικη μου ιδεα, να χρησιμοποιηθουν οι σελιδες αυτες ως βημα για να ανεβαζουμε απο ιστοριες αλληλεγγυης, μεχρι αιτησεις για υπογραφες, εκκλησεις για αιμα η αλλη βοηθεια, ομορφες και ελπιδοφορες ειδησεις, εικονες, ο,τιδηποτε!

Παρολο που πασχω απο ελλειψη χρονου, θα κανω το καλυτερο δυνατο να ενημερωνω το μπλογκ αλλα και τη σελιδα οσο συχνοτερα και πληρεστερα μπορω καινα τις ομορφυνω οσο μπορω!

Θα εκτιμουσα πολυ την οποιαδηποτε βοηθεια, συμβουλη η διαδοση απο μερους σας!

Σας καλοσωριζω με μεγαλη χαρα!

Πεταλουδισια φιλια σε ολους!

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ! ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ!!!

Ειναι στιγμες που ο κομπος στο λαιμο ειναι πραγματικα ακατανικητος. Ειναι φορες που ο,τι και να πεις δεν φτανει, δεν αρκουν οι λεξεις να περιγραψουν... Να μιλησεις για τι; Τη φρικη; Τα παιδια που σκοτωνονται; Τα δικια και τα αδικα;
Καθε μικρη στιγμη ευτυχιας δηλητηριαζεται μολις σκεφτεις τι γινεται εκει εξω. Οργη, απογνωση και φοβος.... Σε τεραστιες δοσεις... Και λες πως δεν μπορεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Οχι δεν μπορεις! Μπορεις να προσπαθησεις! Με τη δυναμη του ενος, που ενωνεται με τους πολλους. Με οση δυναμη εχεις τελος παντων! Εστω μικρη, αρκει να μην καθισεις απραγος...

Ξεκινα τωρα και θα ακολουθησουν κι αλλα!
Τρια μικρα βηματακια για αρχη!
Διαβασε! Υπογραψε! Διαδοσε!
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!! (click it)

Για ολα τα παιδια που πεθαινουν καθε μερα! Αλλα και τους μεγαλους! Για την κτηνωδια του να βαζεις παιδια να υπογραφουν τις βομβες που θα σκοτωσουν αλλα παιδια. Για τη στιγμη που οι βομβες ισως σκασουν πανω απο το δικο μας σπιτι και θα θελουμε μια φωνη να φωναξει για εμας! Γιατι η μονη γλωσσα που ξερουν ειναι το χρημα, γιατι ο μονος θεος που πιστευουν ειναι το χρημα, γιατι το μονο που τους ποναει ειναι το χρημα. Κι αν σου φαινεται τραβηγμενο, ειναι η μονη δυναμη που εχουμε στα χερια μας και πρεπει να πιεσουμε προς αυτην την κατευθυνση!

Στο διαδικτυο κυκλοφορουν απειρες φωτο διαμελισμενων παιδικων σωματων, ικανες να συγκινησουν και τον πιο αναισθητο ανθρωπο. Δεν θα σε υποβαλω σε αυτο το απανθρωπο μαρτυριο! Ξερω πως δεν σου χρειαζονται τετοια κινητρα για να κανεις ο,τι περναει απο το χερι σου!

Θυμισου! Τρια μονο βηματα!
ΔΙΑΒΑΣΕ! ΥΠΟΓΡΑΨΕ! ΔΙΑΔΟΣΕ!
Και καντο γρηγορα, γιατι καθε λεπτο ισως ειναι αλλη μια χαμενη ζωη! Καντο τωρα!

(Η αναρτηση αποτελει την αρχη για ακομα πολλες αναρτησεις τετοιου υφους και τετοιου περιεχομενου. Τα σχολια νομιζω περιττευουν. Πεταλουδισια φιλια και καλη εβδομαδα!)

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Αυτο! Δεν εχω κατι αλλο να σας πω η ισως εχω τοσα πολλα κατα νου να πω που εχει μπλοκαρει το συστημα. Για αυτο σας αφηνω μια γλυκεια καλησπερα με αγαπημενο ακρως καλοκαιρινο τραγουδακι!



Πεταλουδισια φιλια και  καλα να περνατε!!!