Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Καθε χρονο τετοια εποχη, τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα.Νιωθω ευγνωμοσυνη για ολα τα αγαθα που εχω, οχι τοσο τα υλικα, κυριως τα συναισθηματικα, τους ανθρωπους που με περιβαλλουν και γεμιζουν την ψυχη μου με συναισθηματα, με φροντιζουν, η αγαπη τους γινεται ασπιδα που με προστατευει!
Νιωθω μελαγχολια, επειδη ακριβως εχω τοσα πολλα και αρκετοι ανθρωποι δεν εχουν τιποτα. Νιωθω μικρη κι ασημαντη, ποναει πολυ η ψυχη μου αυτες τις μερες...
Ομως, τα Χριστουγεννα ειναι εδω κι εγω θελω να τα ζησω οπως τοτε που ημουν παιδι, πριν η συνειδητοτητα του κοσμου και του εαυτου μου κλεψει κατι απο την αθωοτητα μου!
Και επειδη ειναι το συνηθες να στεκομαστε στη μαυριλα και στην κακια, ας δουμε λιγακι και την αλλη πλευρα, την ανθρωπινη, ας πουμε τα μπραβο εκει που αξιζει!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
Μια πρωτοφανης κινηση αγαπης απο τον αρχηγο της Ελληνικης Αστυνομιας! Πρωτοφανης για τα σημερινα δεδομενα, γιατι σε μια ιδανικη κοινωνια θα εθεωρειτο αυτονοητο η ακομα καλυτερα δεν θα χρειαζοταν!


"Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρης Οικονόμου φέτος δεν έκανε αυτό που συνηθιζόταν τόσα χρόνια, δηλαδή να στείλει ευχετήριες κάρτες σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα τις χώρας επέλεξε να στείλει μέσω email τα "χρόνια πολλά" και με τα λεφτά αυτά πέταξε με ελικόπτερο σε δυο απομακρυσμένα νησάκια την Σίκινο και τους Αρκυούς και μοίρασε δώρα στα παιδιά! Τα δώρα ήταν εξοπλισμός για τα σχολεία, ηλεκτρονικοί υπολογιστές για όλους και πολύ-μηχανήματα για να επικοινωνούν με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης ζήτησε από τη δασκάλα να ρωτήσει από τα παιδιά τι δώρα θέλουν και μετά τους τα πήρε! Είναι κάτι πρωτοφανές και μία κίνηση που θα έπρεπε να γινότανε εδώ και καιρό από όλες τις υπηρεσίες."

Και για να προλαβω τους σκεπτικιστες, δεν πιστευω να ηταν κινηση εντυπωσιασμου, γιατι δεν προβληθηκε ιδιαιτερως απο κανεναν ΜΜΕ και γιατι δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο. Ειναι απλως ενα παραδειγμα του πως με λιγη καλη θεληση και φαντασια, ενας ανθρωπος μπορει να αξιοποιησει καθε μεσο που εχει στη διαθεση του για καλο!
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ
Γενικα, με εχει εκπληξει ευχαριστα ο νεος Αρχιεπισκοπος, δειχνει να θελει να προσφερει, δειχνει αποφασισμενος να εξυγιανει την νοσουσα εκκλησια, ελπιζω να τον αφησουν και να τα καταφερει.
Παρολο που ισως δεν εχει θεση ενας ιερωμενος στο Υπουργικο συμβουλιο, οι θεσεις τις οποιες εξεφρασε ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ σωστες, ειλικρινεις και ανθρωπινες. Και επιτελους ηρθε ο καιρος η Εκκλησια να κανει το εργο που αρμοζει και να στηριξει τους ανθρωπους που χρειαζονται στηριξη με καθε τροπο.


«Αν δεν υπάρχει ανθρωπιά και αξιοπρέπεια, όσους νόμους κι αν φτιάξεις και όσα χρήματα κι αν διαθέσεις, δεν φτιάχνεις κοινωνία συνοχής... ».
Ο κ. Ιερώνυμος ζήτησε να βοηθηθεί η Εκκλησία με τα δεσμευμένα κτήματά της ώστε να δημιουργηθεί ένας φορέας «τα χρήματα του οποίου δεν θα γίνουν ούτε μετοχές της Εκκλησίας, ούτε θα πηγαίνουν στον κρατικό κορβανά», αλλά θα γίνουν προνοιακές δομές.Επίσης ζήτησε τη μείωση της γραφειοκρατίας σχετικά με τις δομές αυτές, ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η δημιουργία τους.

ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ...

σε ολους οσοι μπορουν να κανουν πραξη την αγαπη καθε μερα, καθε στιγμη, οχι μονο τα Χριστουγεννα η το Πασχα! Σε οσους ανοιγουν την ψυχη τους και κατατροπωνουν την ασχημια και τον πονο, στους πολιτες του κοσμου, στους πολιτες της καρδιας!



Απο εμενα με αγαπη πολλες ευχες προς ολους σας!
Να περασετε τα καλυτερα Χριστουγεννα! Και μην ξεχνατε να ονειρευεστε, να ελπιζετε, να κρατατε ζωντανο το παιδι μεσα σας και να μην παψετε ποτε να πιστευετε στα θαυματα!

ΟΚ, σταματαω, το παρακανα!!!
Πεταλουδισια φιλια σε ολους!!!!

78 σχόλια:

  1. καλα χριστουγεννα πεταλουδιτσα
    με υγεια κ αγαπη για εσενα κ οσους αγαπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι να ακούμε και ευχάριστα!
    Μπράβο τους!

    Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @laplace
    Ρομποτακο και σε σενα ευχομαι πραγματικα ο,τι κανει την ψυχη σου να αγαλλιαζει να στο φερουν αυτα τα Χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ηφαιστιωνας
    Ηφαιστιωνακο μου καλε, τωρα ειδικα το εχουμε απολυτη αναγκη να εστιαζουμε στο καλο, στο αισιοδοξο!
    Χρονια καλα να ευχηθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλές σου γιορτές.
    πάντα με υγεία.
    αμέτρητη αγάπη.
    κάθε ευτυχία. κάθε χαρά.
    φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια χαρά.

    Σαν πνεύμα αντιλογίας που είμαι δεν θα μπορούσα να μη μιλήσω για τα όσα εγραψες.

    Θέλω να με συγχωρέσεις για το σεντόνι που θα εμφανιστεί..
    Λοιπόν..

    πριν λίγες μέρες η Coca Cola μέσω του τεχνικού διεθυντή της είπε πως θα διαθέσει ενα ποσό που θα αγγίζει τα 2 εκατομμυρια ευρώ για τις αναγκές 2 ιδρυμάτων και ανέφερε ενα σωρό άλλες φιλανθρωπικές δραστηριότητες που θα κάνει η εταιρεία..

    Δεν ξεχνάμε όμως χριστίνα..και ποια ειναι η coca-cola και τι εκανε..χρηματοδότησε στο πολεμο για την επεμβαση στη Παλαστινη και αυτη και τα καταστηματα Mc.Donalds..
    Τι θα γίνει τωρα που δίνει λεφτα για φιλανθρωπικους σκοπους;να τις πω μπράβο..;..ε οχι..ε οχι!

    Με την ίδια λογική θα πω εγώ μπράβο στον αρχηγό των επιστημόνων δολοφόνων της ΕΛ.ΑΣ;..γιατι να του πω μπράβο;που χωρις τα Μ.Μ.Ε εδωσε χαρά στα μικρά παιδιά;..και στα μεγάλα που λιώνουν στη φαπα και το ξύλο στο δρόμο χωρίς λόγο τι θα πω;..τι θα πω στα δεκάδες παιδιά που μπηκαν φυλακή χωρίς λόγο έτσι για να δείξουν οτι κάνουν κάτι;..αυτός ήταν που πριν λίγες μέρες έλεγε οτι η υπόθεση Γκουλιώνη(..που την δολοφονήσαν στο πλοίο)δεν είχε τιποτα μεμπτό..ε οχι σε τέτοια γουρούνια δε θα πω ευχαριστώ..κάνουν μία κίνηση προφανης και θα τους πούμε και μπραβο;απο τη στιγμη που ενεργουν κατα το δοκούν και όπως τους συμφέρει θα μας έχουν απέναντι..
    και γιατί βρε κουκλα(..και ας είναι χιλιειπομένο)τώρα όλο αυτό;.μόνο τα χριστουγεννα εχουν ανάγκη τα παιδιά στη Σίκυνο και στους Αρκυούς;..και δεν είναι ισοπέδωση να λέμε τα πράγματα στη κανονική τους διάσταση..υπάρχει ΜΕΝ αλλά υπάρχει και το ΑΛΛΑ..και το ΑΛΛΑ εδώ δεν είναι κάτι τόσο απλό..
    Εαν πω μπραβο στον αρχιαστυφυλαξ θα πω και στη coca-cola που εδινε λεφτά για να πεθαίνουν τα παιδιά στη Παλαιστινη..πρώτα τα σκότωσε και τώρα δίνει και δωράκι σε οσα ζήσαν..

    Ιερώνυμος..
    Καμία σχέση με τον φασίστα και απολιφάδι της χουντας Χριστόδουλο..

    Σαφως και έχει και ειναι ανθρωπος με πιο σύνεση..έχω και εδώ ενα μικρό ΑΛΛΑ..ή μαλλον όχι μικρό..μεγάλο..
    Καταρχήν περιμένω ακόμα δήλωση του(..οχι αερολογιές..δήλωση σταράτη)για τα παιδάκια στο Αγ.Ορος..εφραιμ και σία..τιποτα ακόμα..αλλά αυτο δεν έχει σημασία..αλλο έχει.και θα σου πω ποιο..

    Εχουμε και λεμε..
    Η περιουσία των 2.500 ναών και μονών που λειτουργούν στην Ελλάδα και των 6.700 Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου που είναι «εκκλησιαστικοί φορείς» είναι πιθανό να ξεπερνά τα 50 δις €, σύμφωνα με εκτιμήσεις. Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης το σύνολο των κρατικών εσόδων για το 2009 υπολογίζεται από τον προϋπολογισμό στα 62 δις €. Οι εκτάσεις που λέει ότι έχει ή διεκδικεί η εκκλησία ξεπερνούν τα 1.300.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων σε όλη τη χώρα!

    Οταν όλα αυτα τα λεφτά γίνουν αυτό που πρέπει τοτε να ζητήσω και συγνωμη..ας βάλουν πρώτα τα πραγματα στη θεση τους και μετα να λενε λόγια..λόγια..λόγια..ωραία λόγια δε λέω.αλλά η πράξη αυτη τη στιγμη έχει άλλα δεδομένα.

    Διαβασα κάπου οτι με το να ισοπεδωνουμε όλα και όλες τις καλες πράξεις,ακόμα και απο αυτούς που δεν τους εχουμε σε εκτιμηση για κάποια ίσως λάθη που κάναν,δείχνουμε οτι δεν έχουμε αγάπη μεσα μας και αισθηματα για κάποια αλλάγη..θελουν συνεχιζει ο κύριος, αυτοι που τα κανουν να περασουν ενα κυμα αμφισβήτησης προς πάσα κατευθυνση ώστε να δειξουν εναλλακτικότητα..

    Επεδη βλεπω οτι πολλοι ενστερνίζονται αυτη τη τοποθετηση δεν έχω παρά να πω ένα πράγμα..

    ''Μαθε να αμφισβητείς,ωστέ να μαθεις να κερδίζεις..''

    Να περνας πανέμορφα Χριστινα..
    Φιλια πολλά-και πάλι ενα μεγάλο συγνωμη για το σεντόνοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @basnia
    Βασιλη μου να εχεις ο,τι πιο ομορφο, ο,τι πιο φωτεινο και χαμογελαστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να είσαι καλά Πεταλουδίτσα και να παραμείνεις πάντα έτσι ευαίσθητη, αυτό είναι κάτι που γενικώς έχει εκλείψει.. Οπότε μπράβο σου :) και εγώ μελαγχολώ για τους ίδιους λόγους.. Σε φιλώ και σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για τις γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @artistz
    Λοιπον, ημουν απολυτα σιγουρη οτι θα εγραφες σεντονι και μη ζητας συγνωμη για αυτο!
    Επιγραμματικα, γιατι ο χρονος με πιεζει...
    Σαφως και δεν ενστερνιζομαι το "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"! Ειναι υποκρισια να μιλαμε για φιλανθρωπια και απο την αλλη να ειμαστε στην καθημερινοτητα απανθρωπι, εχοντας το κερδος μονο γνωμονα.
    Για τον αρχηγο της ΕΛΑΣ διατηρω τις επιφυλαξεις μου για ενα και μονο λογο. Μπορει να λεγεται αρχηγος, αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που παιρνει τις αποφασεις, οτι εκτελει εντολες...ανωθεν, για την αντιμετωπιση κρισεων. Οσον αφορα το "γιατι τωρα", πιστευω πως τωρα του δινονται τα κονδυλια και κανεις δεν αποκλειει οτι ατην καθημερινοτητα του στο μετρο του εφικτου δεν κανει το ιδιο. Οσο για τα εκτροπα της αστυνομιας, συμφωνω, αλλα ταυτοχρονα βλεπουμε και καλα στοιχεια στην οργανωση της ΕΛΑΣ. Για παραδειγμα, οταν πριν λιγο καιρο επιχειρησαν να διαρηξουν το σπιτι της ξαδερφης μου και ηταν κι εκεινη μεσα και μαλιστα εγκυος, η αστυνομια ανταποκριθηκε στο καλεσμα τοσο αμεσα, που συνεληφθησαν οι 2 δραστες! Τα ΜΑΤ ειναι ενα αρρωστο κομματι (και δυσκολο επισης, μην τα βαζουμε με ολους τους ΜΑΤατζηδες), οχι ολη η ΕΛΑΣ.
    Για τον Ιερωνυμο, εχω διακρινει καλα στοιχεια. Και μονο που ξεμπροστιασε τα της "Αλληλεγγυης" ειναι ενα δειγμα οτι δεν μασαει και οτι δεν ακολουθει το "κορακας κορακου ματι δεν βγαζει". Μενει βεβαια να το αποδειξει και στην πραξη...κοντοζυγωνει...

    Συμφωνα λοιπον με τα παραπανω, απαντω και στη δικη σου αναρτηση. Συμφωνω λοιπον οτι δεν αρκει να κανουμε κατι "καλο" τα Χριστουγεννα, αλλα πρεπει ολες τις ημερες!
    Ομως, ειναι μερες αγαπης, εχουν το μηνυμα της αγαπης και οσο να 'ναι σε ολους μας αγγιζουν πιο ευαισθητες χορδες. Επισης, ειναι μερες αφθονιας και πιστευω (αν κρινω απο μενα) οτι μας φερνουν και λιγες τυψεις παραπανω για τους μη εχοντες! Ειδικα η συνειδητοποιηση οτι μπορεις να βοηθησεις ουσιαστικα 1-2 ανθρωπους μονο, οτι δεν μπορεις εσυ να κανεις τη μεγαλη αλλαγη, να σταματησεις την πεινα και τη δυστυχια, μπορει να σε συντριψει!
    Και κατι ακομα...εγω προσωπικα ακουω μια φωνουλα συνεχεια να μου ψιθυριζει "κανεις δεν πρεπει να ειναι μονος και δυστυχισμενος τα Χριστουγεννα"...φυσικα καθε μερα δεν πρεπει, αλλα εξαιτιας των παραπανω, το νιωθω εντονοτερα τωρα...και με ποναει περισσοτερο τωρα...
    Μ' αρεσει που ειπα οτι θα στα πω εν συντομια και το σεντονι μου εγινε υπερδιπλο!

    Επιμενω στην ευχη μου: Να πιστευεις στα θαυματα! Ισως κι εσυ να εισαι ενα θαυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @roadartist
    Με τη σημερινη σου αναρτηση, ολα τα μπραβο σου ανηκουν!
    Keep walking Αρτιστακι! Που ξερεις, μπορει κατι να καταφερουμε, ισως τελικα δεν ειμαστε και τοσο λιγοι οσοι ζηταμε κατι καλυτερο!
    Χρονια Πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και έχω αντίθετη άποψη για αυτά τα δημόσια πρόσωπα και τείνω να συμφωνήσω σε αρκετά με το artistz, θα πω σε αυτούς λοιπόν ένα προσωρινό εύγε όπως προσωρινή είναι η πράξη τους...

    Καλές γιορτές γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια Πολλά βρε... πολύχρονη, υγιής, ευτυχισμένη με γεμάτες ζωντανές στιγμές...

    Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να που τελικά υπάρχουν και ορισμένες κινήσεις από ανθρώπους της εξουσίας που μπορούν να είναι και ουσιαστικές και αθόρυβες.
    και με όση επιφύλαξη μπορούν να βλέπου μερικοί αυτές τις χειρονομίες, τις θεωρώ υπερβολικές, εφόσον έχουν ως αποτέλεσμα το να δώσουν λίγη χαρά σε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @λερναια υδρα
    Μα φυσικα προσωρινο! Ουτως η αλλως για τη συγκεκριμενη πραξη λεμε μπραβο και με τον ιδιο τροπο θα πουμε "ντροπη" οποτε χρειαστει, πραγμα που απευχομαι!
    Καλες γιορτες, κουκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @οδοιπορος
    Χαιρομαι ΠΑΡΑ πολυ που σε ξαναβλεπω στο κουκουλι μου! Ευχαριστω για τις ευχες! Ανταποδιδω τα καλυτερα!
    Καλες γιορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @tovene
    Καλημερα!
    Σε περιπτωσεις οπως της coca-cola, θεωρω οτι, ναι μεν το αποτελεσμα μετραει, αλλα προκειται για την υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. Σε περιπτωσεις μεμονωμενων ανθρωπων ομως, με περιορισμενη δυναμη, θεωρω αν μη τι αλλο οτι ειναι μια καλη αρχη!
    Καλες γιορτες Τοβενιτο μου, να περασεις οπως ακριβως θελεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας κρατήσουμε τα συναισθήματα των Χριστουγέννων και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου ...χρειάζονται.

    Χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @μαρκονι
    Πραγματι Μαρκονακο! Χρονια Πολλα! Με συναισθηματα δυνατα την καθε ημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα γλυκιά και ευαίσθητη πεταλουδίτσα!
    Να ΄σαι πάντα υγιής,χαμογελαστή,αισιόδοξη και όσο μπορείς να σκορπάς αγάπη και ζεστασιά παντού!
    Καλές γιορτές,ξέγνοιαστες,ξεκούραστες,με ανθρώπους γύρω σου που σε λατρεύουν και τους λατρεύεις!
    Φιλιά πολλαααααααά!!!
    Καλά Χριστούγεννααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ειρηνη κατσα!
    Ειρηνακι μου γλυκο σε ευχαριστω και για τις ευχες και για τα καλα τα λογια!
    Σου ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα και να περασεις τις πιο ομορφες γιορτες της ζωης σου...μεχρι σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πεταλούδα μου χρόνια πολλα και καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kala Xristougenna me igeia pano ap ola kai boliki agapi!!!! kala na peraseis!!! filiaaaa polla! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια σου πολλά κούκλα!
    Πάντα υγεία κι ευτυχία!

    Πολύ ωραίο το ποστάκι σου, και στο πνεύμα των Χριστουγέννων...
    Έχουμε κουραστεί στην (δίκαιη) γκρίνια και απογοήτευση.
    Χρειαζόμαστε ν' ακούμε κάτι καλό, και να λέμε και τα "μπράβο μας" εκεί που αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χριστίνα μας πολυαγαπημένη.

    'Ολες οι ευχές του κόσμου δε φτάνουν να στις στείλω στην γιορτούλα σου
    αλλά και κάθε μέρα να σε συνοδεύουν στην ζωή σου.
    Με αγάπη
    λυγερή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.

    Πέρνα μια βόλτα από το αρκουδόσπιτο.

    Εκπληξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χρόνια σου πολλά!να χαίρεσαι το όνομά σου!πάντα μαχητική, παθιασμένη, σκεπτόμενη και ερωτική! μα κυρίως υγιής και δοτική! φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χρόνια σου πολλά καλά με κάθε ευτυχία και πάντα με υγεία χριστίνα. να σε χαίρεσαι. με τα χαμόγελα και την ευτυχία των κόσμων όλων στα όνειρά σου τα αληθινά. φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου και καλά Χριστούγεννα. Να περάσεις τέλεια αυτές τις μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια Πολλά Χριστίνα!!
    Ό,τι ποθείς στη ζωή σου!!
    Μπράβο σου που ανέδειξες και κάποιες θετικές πλευρές των δημοσίων προσώπων της ζωής μας!
    Χρειαζόμαστε ελπίδα και κουράγιο και αυτό ήταν ό,τι έπρεπε!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χριστινάκι μου σήμερα γιορτάζεις, ε; Να σε χαιρόμαστε και χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν δεν υπάρχει ανθρωπιά και αξιοπρέπεια, όσους νόμους κι αν φτιάξεις και όσα χρήματα κι αν διαθέσεις, δεν φτιάχνεις κοινωνία συνοχής... ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπράβο στον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Η μόνη μου παρατήρηση είναι: Γιατί μας χρειάζεται η ευκαιρία της γιορτής των ...θρησκευτικών μυθευμάτων για να κάνουμε αυτό που πρέπει; Γιατί να μην είναι θεσμοθετημένες αυτές οι ενέργειες και να μην εναπόκειται στην καλή ή όχι διάθεση του κάθε πολίτη να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη; Πότε θα γίνουμε κοινωνία του ορθολογισμού, αντί του οίκτου, που εκδηλώνεται με την ευκαιρία της γιορτής του τίποτα;
    Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γλυκιά πεταλουδίτσα μου,
    Μπράβο σε όσους προσεγγίζουν τον άνθρωπο, μπράβο στο Χαμομηλάκι που τα αναδεικνύει, σε σένα που μας τα υπενθυμίζεις και
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ με ΥΓΕΙΑ, ΧΟΜΟΓΕΛΟ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.youtube.com/watch?v=-hHhge3Leq0

    Ξέρεις ποιος είμαι. Αυτός που σκέφτηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. httpv://www.youtube.com/watch?v=-hHhge3Leq0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. χρονια σου πολλα
    Ας είναι ελπιδοφόρο το 2010 για όλη την ανθρωπότητα.

    Καλή χρονιά
    ……... / | \ .......♥♫ 2010 & ♫*♥
    ……..... *•♥•* ...... ♠♫ a Happy New Year ♫♦♫*
    ……... *♥♫♦♫♥* ......
    ….... *♥•º♦•♫º♥* .....
    ..... *♥☺♥•♥☺♫♥* .....
    .... *♥•♫♥☺º♠☺#♥* .....
    ... *♥♫♥º♫♥♦♥♫♥♫♦* .....
    .. *♥♦♥☺♥♫♥♫♥☺♦º♥* ......
    . *♥♦♣♫♥♣♥☺♥♣♥♫♣♥* ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτές οι τόσο ανθρώπινες πράξεις, μακάρι να επικρατήσουν παντού και το Νέο Έτος.
    Με τις θερμότερες ευχές μου Πεταλουδίτσα, νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μικρή για πέρασε να πάρεις το δωράκι σου!

    http://bearpridehiv.blogspot.com/2009/12/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπράβο στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ κι από μένα...
    Με την εκκλησία το χω το θεματάκι μου.
    Μπορεί και πρέπει να προσφέρει περισσότερο.
    Δεν με πείθει…

    Μπράβο και σένα πεταλούδα μου για το white christmas που επέλεξες να ανεβάσεις…. Είναι το αγαπημένο μου…

    Καλή χρονιά σου εύχομαι.
    Με υγεία, ευτυχία, αγάπη και ότι άλλο επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανθρωπιά, ενδιαφέρον, αγάπη, συναδελφωσύνη ... είναι από αυτά που μας λείπουν και που μπορούμε να προσφέρουμε τόσο απλώχερα στους ανθρώπους γύρω μας...

    Καλή Χρονιά, δημιουργική, Ανθρώπινη, Στοχαστική.

    Με ένα μεγάλο φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
    Ομορφη ευτυχισμένη, με υγεία και σύνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλή χρονιά πεταλουδίτσα μου με υγεία αγαπη ευτυχια και έρωτα.

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κοριτσάκι μου όμορφο σου εύχομαι τα πιο υπέροχα, τα πιο λαμπερά, τα πιο γεμάτα για τον καινούργιο χρόνο που είναι πια πρό των πυλών! Να είσαι καλά ομορφιά μου! Γερή υγιής και ευτυχισμένη!

    Πολλές πολλές αγκαλιές as always!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ότι άλλο ποθείς :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χρόνια Πολλά και πάνω από όλα καλά πεταλουδίτσα μου :)

    Εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει μόνο χαρά!!

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @beelovers
    Σε ευχαριστω Βασιλη μου! Να εισαι κι εσυ πολυχρονος κι ευτυχισμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @leviathan
    Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Θα τα πουμε στο μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @JK
    Περασα υπεροχα Σκρουτζακο ελπιζω το ιδιο κι εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ασκαρδαμυκτι
    Χρονια πολλα Ασκαρουλη! Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @λυγερη
    Λυγερη μου σε ευχαριστω πολυ ΓΙΑ ΟΛΑ! Να εισαι καλα και να χαιρεσαι τις κουκλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @bear
    Αρκουδακο μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Εισαι γλυκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @tovene
    Τοβενιτο, νομιζω μου εδωσες καταπληκτικες ευχες! Ευχαριστω και ανταποδιδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @basnia
    Βασιλουκω μου, χρονια καλα και σε σενα! Θα τα πουμε στο μπλογκοσπιτακι σου! Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @mahler
    Ευχαριστω πολυ Μαλερακο μου! Περασα τελεια! Ελπιζω κι εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @μαριανα
    Μαριανα μου εσυ ξερεις τι θα πει ελπιδα! Σε ευχαριστω και αντευχομαι!Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @γιωτα
    Γιωτουλα μου σε ευχαριστω πολυ! Να εισαι παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @μετα
    Ναι, Μετα μου, γιορταζα! Σε ευχαριστω πολυ κι εσυ ο,τι επιθυμεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @ανεμος
    Ετσι ειναι Αλκη! Αλλα καθε κινηση ειναι ενα ακομα βημα προς τη σψστη κατευθυνση! Χρονια καλα ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @heliotypon
    Καταρχας καλωσορισες στο κουκουλι μου!
    Ναι, αυτο ειναι ενα θεμα που μας απασχολει νομιζω ολους. Πρεπει να αλλαξουμε τον κοσμο, οποτε ξεκιναμε απο μεσα μας!
    Καλη χρονια να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @φυρδην μιγδην
    Γλαρενια μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες κι εδω και στο μπλογκ σου! Το δωρακι σου οπως παντα τελειο!
    Καλη χρονια με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @dpurpler
    Και σε σενα καλε μου Ντιπ! Ολα τα καλα ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @JK
    Καλα να εισαι και παντα χαρουμενος! Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @ανωνυμος
    Ναι, νομιζω πως ξερω ποιος εισαι! Και σε ευχαριστω! Ειναι υπεροχο βιντεο, υπεροχο τραγουδι!
    Να περνας υπεροχα, οπου κι αν βρισκεσαι, ο,τι κι αν κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @ανεμος
    Ελπιδοφορο ναι! αυτο ειναι τελικα το σημαντικοτερο!
    Καλη χρονια! Με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @bear
    Με κακομαθαινετε κυριε πρεσβη! Πρωτα ειδικη μνεια στη γιορτη μου, τωρα δωρακι! Εισαι σουπερ γουαου! Χρονια καλα! Σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @λεοντοκαρδος
    Θελω να πιστευω πως σιγα σιγα ολα θα γινουν!
    Καλη χρονια! Σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @φοιβη
    Μαγδαληνη μου κι εμενα το αγαπημενο μου ειναι!
    Χρονια πολλα και ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @οδοιπορος
    Ακριβως αυτα μας χρειαζονται!
    Να εισαι καλα σε ευχαριστω Οδοιπορε μου!
    Σου ευχομαι να σου φερει το 2010 ο,τι θελησες ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @αστροσυμμοριτες
    Ευχαριστω! Ελπιζω να βοηθησουν λιγο και τα αστρα, γιατι ειναι μια σημαντικη χρονια για μενα!
    Φιλια Χρονια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @εβιτα
    Εβιτονι μου ομορφο, ευχαριστω και ανταποδιδω! Υγεια και ερωτα σου ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. @cinderella
    Κοριτσακι μου γλυκο, σε ευχαριστω πολυ! Ευχομαι τα καλυτερα να ειναι μπροστα μας!
    Σε φιλω γλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @αμαλθεια
    Τερατακι μου, τελεια η καρτουλα και το τραγουδακι, ευχαριστω! Την πιο υπεροχη χρονια να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @bear
    Και παλι χρονια πολλα! Τριτωσε! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. @λινα
    Να εισαι καλα Λινακι! Και μη χανεσαι! Χρονια Καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.