Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΠΑΡΙΣΙ-Μερος Πρωτο

Καλημερα!
Τριημερο στο Παρισι! Ναι, ειμαι πολυ τυχερη!
Με το που βρισκω καινουργια δουλεια, στις 3 μερες πανω, κοβουμε στην εταιρεια την πιτα για το 2009. Και μου πεφτει το φλουρι! Σημαδι οτι θα μου παει καλα! Και καπακι μαθαινω οτι το δωρο για το φλουρι ειναι ενα τριημερο στο Παρισι! Εισιτηρια και ξενοδοχειο πληρωμενα! Το τι χαρα εκανα δε λεγεται! Χρονια ηθελα να παω Παρισι!
Βεβαια, ετσι οπως εκατσε με τις πτησεις, μιαμιση μερα ουσιαστικα ειχα για να δω την πολη, οποτε ετρεχα σαν το Βεγγο να δω οσο περισσοτερα μπορω και ξεποδαριαστηκα στο περπατημα. Ομως, αν δεν περπατησεις εναν τοπο, δεν τον βλεπεις πραγματικα. Και ηταν ομορφα πολυ! Το δε μετρο τους, απιστευτο! Βεβαια, σε αθλια κατασταση, μεσα στη βρωμα και τη δυσοδια, αλλα...μιλαμε σε παει παντου! Η ανταποκριση αψογη! Τα δρομολογια τελεια! 14 βασικες γραμμες και 3-4 προαστιακες! Το πολυ σε 1 ωρα εισαι απο τη μια ακρη του Παρισιου στην αλλη!
Και οι Γαλλοι σουπερ! Τι σωβινιστες και βλακειες! Και Γαλλικα μιλησα και Αγγλικα μου μιλησαν πολυ...μεχρι και Ισπανικα! Ευγενεστατοι λεμε!
Η δε οδικη συμπεριφορα...καμια σχεση! Σταματανε παντα οταν περνανε πεζοι απο διαβασεις. Οι πεζοι περιμενουν παντα το πρασινο και ας μην περναει αυτοκινητο. Υπαρχουν ειδικες διαβασεις στα φαναρια για τα ποδηλατα! Κορνα δεν ακουσα!
Το φαγητο...ε ενταξει, δεν ξετρελλαθηκα. Βασικα, μονο μια φορα εφαγα σε γαλλικο εστιατοριο. Ειπα να παω στα σιγουρα και ετρωγα Ιταλικο και Ελληνικο, οπου εβρισκα.
Το μονο που με χαλασε ηταν η μουνταδα στην ατμοσφαιρα. Καμια σχεση με την Αθηνα και τον Πειραια. Ακομα και οταν εβγαζε ηλιο, υπηρχε μια ομιχλη στον ουρανο, οπως ειναι οταν εδω εχουμε κουφοβραση, που δεν εχει ουτε ηλιο, αλλα ουτε και συννεφια. Ρωτησα και μου ειπαν οτι ολο το χειμωνα ετσι ειναι και φταιει γι' αυτο τοσο η γεωγραφικη θεση της πολης οσο και η τεραστια μολυνση!
Και το απολυτο σπασιμο για τους καπνιστες! Τσιγαρο ΠΟΥΘΕΝΑ! Βεβαια, καλο ειναι αυτο και για την τσεπη και για την υγεια, αλλα αν ειστε φανατικοι καπνιστες...την πατησατε! Σε λιγο θα εφαρμοστει κι εδω αυτο και θα ζοριστουμε ως Ελληνες λιγο, αλλα τελικα, θα προσαρμοστουμε, γιατι αξιζει τον κοπο να μη μυριζει παντου τσιγαρο, να μπορει η εγκυος η ο ασθματικος να πανε ανετα για καφε η ποτο, χωρις να τους κοπει η ανασα!
Παντως ειναι πολυ ακριβα σε σχεση με την Αθηνα. Ακουμε και ξανακουμε ποσο πανακριβοι ειμαστε, αλλα μονο στον καφε ισχυει αυτο. Εδω πας σε μια ταβερνα και με 20-30 ευρω τρως μεχρι σκασμου, κοψιδια, μεζεκλικια, τα παντα! Εκει και ξενερωτα τρως και πληρωνεις απο 45-50 ευρω και πανω. Χωρις μπουκαλι κρασι εννοειται! Και τα σουβενιρ...διπλη και βαλε τιμη απο τα νησια μας!
Φωτογραφιες, μερος πρωτο. Παρισι by day and by night.

Δεν νομιζω να χρειαζονται συστασεις! The Eiffel Tower! Που πρεπει να ομολογησω οτι, εκτος απο τη φαντασμαγορικη θεα του Παρισιου απο ψηλα...δε λεει και τιποτα...ευτυχως, η αναμονη δεν κρατησε πανω απο μια ωρα, γιατι εχω ακουσει κατι 2ωρα και 3ωρα και δεν επαιζε αυτο!

Και για του λογου το αληθες, μια αποψη της πολης, απο το δευτερο επιπεδο του Πυργου.

Ετυχε και η επισκεψη στην καλυτερη ωρα...που γλυκοσουρουπωνει...θεα στο Σηκουανα, υπο τη σκεπη του δυοντος ηλιου...



Και voila! Ηλιοβασιλεμα στο Παρισι, απο τον Πυργο και παλι! Breathtaking τολμω να πω! Τα χρωματα ειναι απιστευτα! Και ναι, δεχομαι συγχαρητηρια...εγω την τραβηξα!



Το συντριβανι του St Michel, λιγα μολις μετρα απο το Cartier Latin, την Ιταλικη συνοικια του Παρισιου, που ειναι και Ελληνικη συνοικια, αφου ειναι γεματη με ελληνικα εστιατορια και σουβλατζιδικα!


Καλα μιλαμε οι ανθρωποι εχουν πλατειες, οχι αστεια! Μια μονο αποψη κεντρικης πλατειας, που ειναι 4 φορες ακομα μεγαλυτερη απο τη φωτογραφια. Με λιμνες, συντριβανια, παγκακια, ποδηλατοδρομους, πεζοδρομους και δεν συμμαζευεται! Φισκα στον κοσμο φυσικα. Οικογενειες, παρεες, ζευγαρακια, αθλητες...





Η Μονμαρτη, ενας μικρος λοφισκος, με θεα στην πολη και με αυτην την πανεμορφη εκκλησιτσα!



Η Παναγια των Παρισιων. Εκπληκτικη πραγματικα! Τεραστια! Με υπεροχα αγαλματα και παραστασεις! Επιτρεπονταν οι φωτογραφιες, αλλα δεν μου πηγαινε καρδια να βγαλω. Ειχε κατι το ιδιαιτερα κατανυκτικο...επαιζε και το εκκλησιαστικο οργανο, το οποιο δεν ειχα ακουσει ποτε ζωντανα και ειναι κατι το απεριγραπτο! Με ενοχλησε που το εχουν κανει εμποροπανηγυρη! 2 και 5 ευρω τα κερια, βιβλια και καρτες πωλουνταν μεσα, ειχε και εξοπλισμο για ακουστικη περιηγηση και εκκλησισατικη μουσικη, επι πληρωμη παντα. Δεν ηθελα να συμμετασχω σε αυτο...μου εφτανε να νιωσω αυτη την ατμοσφαιρα, δεν ηθελα σουβενιρ απο κατι ιερο, το θεωρω βεβηλωση...

Η περιβοητη Αψιδα του Θριαμβου! Φωτισμενη και μεγαλοπρεπης!




Ο Σηκουανας. Πολυ μεγαλος ποταμος. Μελαγχολικη εικονα, με μικρα κυματα, ηρεμει και γαληνευει την ψυχη... Εχει και ψαροπουλια και παπιες και κατι μικρα φερρυ, τα λεγομενα Bateaux Parisiens, που σε πανε μινι κρουαζιερα κατα μηκος του ποταμου. Μερικα απο αυτα ειναι πολυ κυριλε και μπορεις να παρεις το δειπνο σου μεσα, με κερια, απαλη μουσικη και απαραιτητα επισημο ενδυμα. Οχι, δεν προλαβα, αλλα επιφυλασσομαι!



Ε, να μη βγαλω και την αφεντια μου με φοντο το Σηκουανα;

Δεν καταφερα να δω τις Βερσαλλιες, τη Βαστιλλη, να περπατησω στα Ιλυσσια Πεδια και να παω Eurodisney. Επομενως, πρεπει να ξαναπω συντομα να τα δω ολα αυτα (ευκαιρια ψαχνω)!
Σας φιλω γλυκα στα μουτρακια και θα επανελθω με περισσοτερες φωτο και αφιερωμα στο ενα και μοναδικο Λουβρο!!!

42 σχόλια:

  1. Μια χαρά πρέπει να ήταν το ταξίδι! Πάντα τέτοια να ευχηθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιιιι υπάχουν τέτοια δώρα με τα φρουριά;;; Γμτ!! Τέλειο πρέπει να ήταν! Μπράβο παιδιά! Απ'ότι βλέπω περάσατε καλά! Εύχομαι και του χρόνου το ίδιο τυχερή!!! :):)
    Οι φωτό απλά τέλειες!!!!! Ζηλεύω φυσικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Kitsos Mitsos
    Καλημερα! Αν εξαιρεσεις την κουραση, ηταν τελειο! Ευχαριστω, αντευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ηφαιστιωνας
    Ναι κι εγω πρωτη φορα το βλεπω, σε εταιρεια δηλαδη, αλλα δε με χαλασε καθολου! Ελπιζω να ειναι οιωνος οτι αυτη η δουλεια και αυτη η χρονια θα μου πανε καλα (γιατι η περσινη χρονια μου αλλαξε τα φωτα!)!
    Εγω σε ζηλευω καθε μερα, που ζεις εκει που ζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να σκεφτείς ότι εγώ θέλω να φύγω από εδώ.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια!
    Κι εγώ θέλω να ξαναπάω στο Παρίσι! Όταν πήγα Γαλλία, από το Παρίσι απλά πέρασα και δεν έμεινα καθόλου. Αλλά επιφυλάσσομαι!

    Να είσαι πάντα τόσο τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ηφαιστιωνακος
    Τελικα, παντα θελουμε αυτο που δεν εχουμε, παντα θελουμε κατι να αλλαξουμε και εξιδανικευουμε αυτο που δεν βιωνουμε, ενω η πραγματικοτητα μπορει να ειναι πολυ απογοητευτικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @sweet and bitter
    Τι κανεις κοριτσακι; Θε περασω να τα πουμε;
    Να πας, να πας, αξιζει!
    Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλορίζικη!!! και πάντα τέτοια!
    η αλήθεια είναι ότι εμείς όσους γάλλους συναντήσαμε δεν μιλούσε κανείς κάτι άλλο πέρα από γαλλικά. και δη στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. άσε που όλες οι ταμπέλες είναι γραμμένες μόνο γαλλικά.
    και όσο για τον πύργο του άιφελ! όντως δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό. μια απλή σιδεριά!
    φιλιά πολλά!! και πάντα τέτοια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο μπράβο μπράβο γλυκιά μου! Πολύ το χάρηκα όλο αυτό το σκηνικό.
    Αλλά μωρέ 3 μέρες μόνο; Χάθηκε να στις κάνανε 5;
    Εγώ όμως είχα πάει 10 μερούλες Ελβετία χε χε
    Εκεί δεν ισχύει ο νόμος για τα τσιγάρα.
    Καπνίζουν παντού και τα είχα πάρει στο κρανίο.
    Εκεί να δείτε ακρίβεια. Μας πήραν τα κεφάλια χαχα
    Πεταλουδίτσα πάντα τέτοια σου εύχομαι.
    Τα ταξίδια είναι ότι ποιο ωραίο.
    Φιλάκια φιλάκια φιλάκια πολλά και περιμένω την επόμενη εμπειρία σου από το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε ξέχασα να σου πω καλορύζικη στην νέα σου δουλειά!
    Και πάντα να σε βλέπουμε έτσι χαρούμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτα ειναι..
    μπραβο,πολυ καλα πρεπει να περασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι τύχη!! Πάντα τέτοια να έχεις σου εύχομαι!! :))))))
    Τέλεια, σε ευχαριστούμε που μας πήγες κ εμάς εκεί :) Εννοείται περιμένω Λούβρο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο πεταλούδιτσα μου..

    Είδες και δουλειά και ταξιδάκι!!


    Πολύ χαίρομαι ,πολύ.


    Προβληματίστηκα λίγο....προγραμματίζω κι εγώ ταξίδι στο Παρίσι ,αλλά μάλλον πρέπει πρώτα να κόψω το τσιγάρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @basnia
    Καλημερα! Σε ευχαριστω πολυ!
    Οι ταμπελες ειναι ενα θεμα, ακομα και στο Λουβρο! Τωρα το σκεφτηκα που το ειπες, γιατι εγω ψιλομιλαω Γαλλικα και δεν το παρατηρησα.
    Εμενα παλι, μολις βλεπανε πως δυσκολευομουν σε κατι στα Γαλλικα, μονοι τους με ρωτουσαν αν μιλαω Αγγλικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @tasos
    Πλακα κανεις! Εγω πιστευα οτι στην Ελβετια θα ειχε εφαρμοστει αυτο προ πολλου! Τελεια η Ελβετια ετσι; Θελω ρε γαμωτο να εχω πολλες μερες και πολλα λεφτα καποια στιγμη να γυρισω την Ευρωπη με το αυτοκινητο! Ιδωμεν...
    Καλωσορισες κι εσυ λοιπον, τωρα παλι τα κεφαλια μεσα! Ναι, ηταν λιγο συντομο, αλλα δεν πειραζει, πηρα μια γευση, τα υπολοιπα την επομενη φορα!
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @τασος
    Χα! Δεν πειραζει, σε ευχαριστω πολυ! Κι εγω ξεχασα να σε ρωτησω δια την πολυτιμον υγεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @laplace78
    Ρομποτακο μου και στα Σουρμενα να πας εκδρομη καλα θα περασεις, ποσω μαλλον στο Παρισι, που δεν επιανε κι η Cosmote, δεν εκανα roaming και ησυχασα απο το ρημαδι το τηλεφωνο 3 μερες! Αααααχ! Αυτο το καταευχαριστηθηκα!
    Και στα δικα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @roadartist
    Παιδι μου, με θελει η τυχη και τη διωχνω! Κερδισα 949 Ευρω απο ενα διαγωνισμο του Ρυθμου και το μονο που επρεπε να κανω ηταν να το σηκωσω και αντι για παρακαλω να πω Ρυθμος 949...και ξεχασα οτι ειχα στειλει μηνυμα και με πηραν να μου πουν οτι κερδισα κι εγω το σηκωσα και ειπα παρακαλω και πανε τα 949 ΕΥΡΩ!!!
    Κλαψ!
    Αλλα, σαμπως τα ειχα κι απο χτες;;;
    Το αφιερωμα θα το εχεις εννοειται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @tdjm
    Ξανθουλα μου, μην προβληματιζεσαι. Πρωτον, ανοιγει ο καιρος και θα καθεστε εξω, οποτε θα καπνιζεις. Δευτερον, ολοι στο δρομο αντρες γυναικες κυκλοφορουν με ενα τσιγαρο στο χερι αφου μεσα απαγορευεται. Τριτον, οταν δεν το πολυβλεπεις και δεν το πολυμυριζεις, δεν το ζητας νομιζω το ιδιο εντονα.
    Τεταρτο και πιο σημαντικο: Κοφτο βρε παιδι μου, πας δεν πας Παρισι, καλο θα ειναι!!!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι ωραίο ταξίδι! είναι από τις χώρες που θα ήθελα να επισκεφτώ(μετά την ιταλία μην ξεχνιόμαστε!). οι γάλλοι ακόμη κι αν τους λένε-λέμε σωβινιστές νομίζω ότι σε ένα βαθμό είναι και δικαιολογημένο. έχουν προσφέρει τόσο μα τόσο πολλά γαλλική επανάσταση, διαφωτισμός, τέχνες κλπ κλπ..
    περιμένουμε και το δεύτερο μέρος!
    υγ. ιταλία θα πάμε μαζί οδικώς! promesso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @τοβενιτο
    Βρε συ! Τετοια τρελλα με τη Βενετια και ακομα δεν την επισκεφτηκες! Λοιπον, βαλτο στο προγραμμα το συντομοτερο!
    Οι Γαλλοι εμενα σωβινισμο δεν μου εβγαλαν.
    Κι αν το παρουμε σε θεμα προσφορας, αστο, γιατι εμεις τοτε θα επρεπε να μιλαμε και να γραφουμε στα αρχαια Ελληνικα και οποιος καταλαβε καταλαβε!
    Σε φιλω! Συνεχισε να περνας καλα και να χαμογελας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λοιπόν μικρούλα μου με έκανες κι έβλεπα Μονμάρτη στον ύπνο μου.
    Τι λες; Πάμε παρέα; Βάζω τα έξοδα.
    Τώρα για την πολύτιμη υγεία μου που ρώτησες.
    Τις επόμενες μέρες περιμένω αποτελέσματα.
    Πριν μια βδομάδα είχα αιμοληψία.
    Μόνο που δεν φοβάμαι τίποτα τώρα ποια, μιας κι έχω μια γιατρίνα super.
    Εχασες επεισόδια όμως.
    Πριν αρχίσω θεραπεία τα κύταρά μου ή cd4 ειχαν πέσει στα 221 με 350 όριο για χάπια.
    Στα 180 αρχίζει η νόσος. Συγνώμη αλλά τα είχα κάνει πάνω μου.
    23 Σεπτέμβρη αρχίζω θεραπεία.
    24 Οκτώμβρη η πρώτη αιμοληψία.
    5 Νοέμβρη πήρα τηλ την Ελενα (η γιατρός μου).
    Την ακούω με χαμηλή φωνή να μου λέει, 2 λεπτάκια.
    Χέστηκα. Ερχεται και με ένα αυστηρό ύφος μου λέει.
    Τάσο μου, παιδί μου....(αχ τα κανα πάνω μου εκείνη την στιγμή)
    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ 700cd4 με κατώτατο όριο τα 400
    Η χαρά μου ήταν μοναδική.
    Οπότε τώρα μετά 4 μήνες περιμένω τα νέα.
    Θα σε ενημερώσω με κάθε λεπτομέρεια κουκλίτσα μου.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TYΧΕΡΗ!!ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΜΟΥΝΤΑΔΑ;ΠΕΡΑΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΛΕΠΩ.ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ SUPER.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μου έφτιαξες την διάθεση!

    Πάω κι εγώ 19-25 Μάρτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πάντα τέτοια σου εύχομε γλυκιά μου ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μιά χαρά άρχισε η χρονιά για σένα και σου εύχομαι να πάει θαυμάσια στη συνέχεια.
    Όσο για το Παρίσι; Εχω πάει αρκετές φορές. Πολύ όμορφο,απαίσιοι οι σοβινιστές Γάλλοι,η κουζίνα τους όλο ώραίες λέξεις για να στολίζουν το τάδε φαγητό και φυσικά ακριβό. Προτιμώ το Λονδίνο.
    Τελικά φυσικά,όλα εξαρτώνται απο το τι ζητά ο καθένας στα ταξίδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @τασος
    Λοιπον, αυτα τα νουμερα, αν και δεν τα πολυκαταλαβαινω, νομιζω πως δειχνουν πως ολα βαινουν καλως!!!
    Φυσικα και τα εκανες πανω σου, αλλα τελος καλο ολα καλα!
    Τι αιμοληψια ειναι αυτη που λες; Καποια καινουργια θεραπεια;;;
    Λοιπον, δωσε μου το μεηλ σου να μου τα πεις αναλυτικα, για να μην τα λεμε με σχολια!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @JK
    Καλε μου, σε υπερευχαριστω!
    Αντε κανονισε κι εσυ κανενα ταξιδακι, εντος η εκτος, γιατι αυτες οι μικρες αποδρασεις ειναι που διανθιζουν την καθημερινοτητα μας! (πωωωω, τι ειπα παλι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Dpurpler
    Αυτα ειναι! Κι αφου θα εχεις μια εβδομαδα περιπου, να πας και Eurodisney και να ανεβασεις στο μπλογκ σου φωτογραφιες! Μια και δεν προλαβα να παω, να παρω εστω μια γευση! Με το καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ανεμος
    Να 'σαι καλα! Απ'το στομα σου και στου Θεου τ' αυτι! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @λεοντοκαρδος
    Μακαρι Λεοντοκαρδε μου μακαρι!
    Εμενα παντως ευγενεστατοι μου φανηκαν! Τι να πω... Λονδινο δεν εχω παει, ειναι στα προσεχως!
    Επειδη ομως με τη δουλεια μου καλοκαιρι αδεια δεν παιζει (σκαφη αναψυχης σου λεει κατι;), θα ηθελα να εχω λεφτα (ευσεβεις ποθοι τωρα!) να παω την επομενη φορα καπου που το Νοεμβρη ας πουμε να ειναι καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…
    Καλά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @τασος
    Ε, λοιπον, εχεις το πιο γαματο μεηλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Eισαι πολυ τυχερή !
    Ακου φλουρί και Παρίσι !
    Πωπω τύχη.

    Απο τις περιγραφές και τις φωτογραφίες πήρα μια πολυ καλή γεύση του πώς ειναι το Παρίσι.
    Ε, οσο να ναι εχει τα καλά του σίγουρα αλλα κι η Ελλάδα μας εχει κάποια άλλα.
    Ακριβά ε ;
    Ε, δεν με βλέπω να πηγαίνω αν δεν κερδίσω κανα φλουρί !

    Πάω να δω και το μέροε 2, το Λούβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αφενώς είσαι κούκλα. Αφετέρου, και το Παρίσι είναι μια κούκλα, μια ΘΕΑ!!!

    Πάντα τέτοια τυχερούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Τζονακος
    Ναι, ειναι πολυ πιο ακριβο απο την Αθηνα κι ας τους να λενε τους δημοσιοκαφρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @μαλερ
    Αφενος, σ' ευχαριστω παρα πολυ!
    Αφετερουμ ΝΑΙ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αχ τι μου θυμίζεις!
    Θέλω να ξαναπάω γαμήλειο ταξίδι! :(
    Τώρα με τον μπέμπη μας ξανά σε 3-4 χρόνια για να πάμε και Disneyland παρέα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @γιωτα
    Ε ναι! Να γεννηθει με το καλο και μολις ξεπεταχτει βουρ! Αξεχαστο θα του μεινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσορισες στο κουκουλι μου.